Kindvriendelijk hotel Apeldoorn

In deze blog kindvriendelijk hotel Apeldoorn gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Apeldoorn te overnachten. Je hebt niet zo heel veel familiehotels in Apeldoorn, maar er zijn zeker wel een aantal leuke hotels met familiekamer in Apeldoorn waar je kan overnachten. We hebben de leukste hotels op een rij gezet en we hebben aan de hand van de reviews van gezinnen met kinderen ook een aantal positieve en negatieve punten van ieder familiehotel op een rij gezet. Bij deze vijf leuke kinderhotels in Apeldoorn. 

1. Hotel de Paris

Het eerste hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Apeldoorn is het Hotel de Paris en dit hotel ligt midden in het centrum van Apeldoorn. Je loopt vanuit het hotel in twee minuten de winkelstraat van Apeldoorn in. 

Het hotel heeft een familiekamer voor gezinnen met vier personen en deze familiekamer is 30m2 groot. De ouders slapen op deze familiekamer in Apeldoorn op twee eenpersoonsbedden en de kinderen op een slaapbank. Op de kamer is een badkamer aanwezig en verder is de kamer van genoeg faciliteiten voorzien zoals bijvoorbeeld koffie- en theefaciliteiten.

Dit familiehotel in Apeldoorn heeft een Grand Café waar je drie keer per dag terecht kunt om een hapje te eten en te drinken. Uiteraard is het door de ligging van het hotel ook mogelijk om een hapje te gaan eten in de stad. In Apeldoorn centrum heb je tientallen horecagelegenheden waar je hiervoor terecht kunt. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Paris even hier

Hotel de Paris review

Het hotel krijgt een 8,3 als algemene score uit meer dan 2270 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen geven zelfs nog een veel hogere score. Zij beoordelen het hotel met een 9,4 als algemene score. Meer dan 400 gezinnen met kinderen hebben dit kindvriendelijke hotel in Apeldoorn beoordeeld. Aan de hand van de reviews van deze gezinnen met kinderen zetten we een aantal positieve en negatieve punten van het hotel op een rij. 

Positieve punten Hotel de Paris: er zijn bij dit hotel heel veel positieve punten die meerdere keren genoemd worden door gezinnen met kinderen. Als eerste is dat de locatie zo midden in het centrum. Verder worden de moderne en ruime familiekamers, het vriendelijke personeel, het uitgebreide ontbijt en de sfeer in het hotel vaak genoemd als positieve punten van het hotel. 

Negatieve punten Hotel de Paris: er worden weinig negatieve punten meerdere keren genoemd, maar een aantal gezinnen met kinderen geeft aan dat er wel een aantal steile trappen naar de kamer zijn en dat er geen lift is. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Paris even hier

2. Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo

Het tweede hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Apeldoorn is het Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo en dit hotel ligt net iets buiten het centrum van de stad en ligt in de buurt van Paleis het Loo. Vanaf het hotel is het ongeveer een half uurtje lopen naar het centrum van de stad. Je kan de auto bij dit hotel gratis voor de deur parkeren. 

De familiekamer die dit familiehotel in Apeldoorn aanbiedt is 40m2 groot en heeft vier eenpersoonsbedden in dezelfde ruimte staan. Daarnaast heeft deze familiekamer in Apeldoorn een ruime badkamer en alle faciliteiten die je van een kamer mag verwachten. Wat kinderen erg leuk aan dit hotel zullen vinden is dat er een binnenzwembad bij het hotel zit. Zo kun je na een dagje door de stad gewandeld te hebben, nog even lekker zwemmen aan het eind van de dag. 

Het hotel heeft een lounge waar je prima kan zitten en waar je eventueel een spelletje kan spelen met de kinderen. Daarnaast heeft het hotel een Grand Café waar je een drankje kan doen. Ook heeft het hotel een restaurant, waar je drie keer per dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. 

Kijk voor meer informatie over het Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo even hier

Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo review

Het hotel krijgt als algemene score een 7,6 uit meer dan 2160 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 8,5 als algemene score. Meer dan 640 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld.

Positieve punten Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo: ondanks dat het hotel niet midden in het centrum ligt van Apeldoorn, wordt de locatie toch vaak genoemd als positief punt. Zoals een ouder het omschrijft: het hotel ligt op tien minuten rijden van Apenheul en tien minuten rijden van pretpark Julianatoren. Ook de vriendelijkheid van het personeel en uiteraard het zwembad van het hotel worden door vele gezinnen met kinderen als positieve punten benoemd. 

Negatieve punten Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo: er worden bijna geen negatieve punten meerdere keren genoemd door gezinnen met kinderen. Een enkeling geeft aan dat ze het matras van het bed te zacht vonden, maar dat is ook wel een heel persoonlijke keuze.

Kijk voor meer informatie over het Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo even hier

Kindvriendelijk hotel Apeldoorn
Kindvriendelijk hotel Apeldoorn

3. Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Het derde hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Apeldoorn is het van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel. Zoals de meeste vestigingen van van der Valk, ligt ook dit hotel niet in het centrum van de stad maar aan de snelweg op ongeveer twaalf minuten rijden met de auto van het centrum af. Je kan de auto gratis voor de deur parkeren. 

Ook dit familiehotel in Apeldoorn heeft een binnenzwembad met verschillende ligbedjes. Dit zwembad loopt van binnen naar buiten. Je kan bij dit zwembad dus prima een boekje lezen, terwijl de kinderen in het zwembad aan het spelen zijn. Verder is er voor de ouders ook een sauna en een Turks stoombad waar ze gebruik van kunnen maken. 

Het hotel heeft verschillende soorten familiekamers voor gezinnen van vier tot en met zes personen. Dit zijn hele mooie en toffe familiekamers, waarbij er op de zespersoons kamer twee stapelbedden voor de kinderen staan en in het midden een glijbaan. Uiteraard super kindvriendelijk. Ook zit er bij het hotel een restaurant waar je een hapje en een drankje kan doen. Wij zijn altijd wel erg fan van de hotels van van der Valk en hebben al op verschillende plaatsen geslapen in de hotels en het is altijd super goed!

Kijk voor meer informatie over het van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel even hier

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel review

Het hotel krijgt een 8,6 als algemene score uit meer dan 1100 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen geven een 9,1 als algemene score aan het hotel. In totaal hebben meer dan 290 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. 

Positieve punten van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel: de meeste positieve punten worden wel benoemd in deze review van deze ouder: “Een prachtige familiekamer met fantastisch uitzicht. Het hotel heeft een heerlijk zwembad en biedt ook heerlijk eten. Je krijgt bij het hotel veel extra services zoals kosteloos later uitchecken en kosteloos koffies op verschillende plekken. Ook heeft het hotel heerlijke lounge plekjes, voldoende parkeermogelijkheden en je loopt vanuit het hotel zo het bos in.”

Negatieve punten van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel: er worden weinig negatieve punten meerdere keren genoemd en de meeste gezinnen met kinderen geven aan dat ze geen negatieve punten hebben over het hotel. Wel geven een aantal gezinnen met kinderen aan dat het een groot hotel is en dat het bij het ontbijt wel erg druk was. 

Kijk voor meer informatie over het van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel even hier

4. Hotel Berg en Bos

Het vierde hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Apeldoorn is Hotel Berg en Bos en dit hotel ligt iets buiten het centrum van Apeldoorn op iets meer dan een kwartiertje lopen van het centrum. Je kan de auto gratis parkeren bij het hotel, wat wij altijd wel een groot voordeel vinden. Dit zijn zeker als je een weekend weggaat anders wel extra kosten die je bij de accommodatie erbij moet rekenen als je hier wel voor moet betalen. 

Het hotel heeft familiekamers van 13m2 groot en dat is natuurlijk erg klein. De kamer bestaat uit een tweepersoonsbed voor de ouders en een stapelbed voor de kinderen en ook nog een badkamer en dat was het dan ook wel. Als jullie het niet zoveel uitmaakt hoe groot jullie familiekamer is dan kan dit een optie zijn.

In de ochtend serveert dit familiehotel in Apeldoorn een ontbijt voor de gasten. Het is een kleinschalig driesterren hotel aan de rand van het centrum van Apeldoorn. Bij het restaurant is er een kinderspeelhoekje voor de kinderen. Dat vinden wijzelf ook altijd wel fijn dat voor en na het eten onze dochter zich kan vermaken. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Berg en Bos even hier. 

Hotel Berg en Bos review

Het hotel krijgt een algemene score van een 7,1 uit meer dan 670 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel met een 8,2 als algemene score. Meer dan 100 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel Berg en Bos: de meeste gezinnen met kinderen benoemen als positieve punten het ontbijt, het vriendelijke personeel en de lekkere bedden op de familiekamer. 

Negatieve punten Hotel Berg en Bos: het hotel ligt midden in een woonwijk en het kan lastig zijn om een parkeerplek te vinden. Ook over de badkamer waren er verschillende opmerkingen van gezinnen met kinderen dat deze erg klein en ook wat gedateerd is. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Berg en Bos even hier. 

5. Stayokay Hostel Apeldoorn

Onze laatste accommodatie in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Apeldoorn is geen hotel, maar een hostel. Wij vinden een hostel altijd wel erg leuk om te overnachten. Met name de sfeer in een hostel is met kinderen vaak leuk om te verblijven. In verschillende steden in Nederland hebben wij daarom ook al in hostels geslapen en dat is eigenlijk altijd wel goed. 

Het hostel ligt aan de rand van Apeldoorn en je loopt vanaf het hostel in een half uur naar het centrum van de stad. Ook naar Apenheul kun je te voet. Je loopt dan in iets meer dan twintig minuten van het hostel naar de dierentuin toe. Je kan de auto gratis voor de deur van het hostel parkeren. Het hostel ligt in de buurt van het bos en daarom is er rondom het hostel genoeg speelplezier voor kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een speeltuin bij het hostel. 

De familiekamer voor vier personen bij het hostel is 16m2 groot en bestaat uit twee stapelbedden. Indien je dat als ouders niet erg vindt om in te slapen dan kan dit hostel zeker een leuke optie zijn voor jullie gezin! Ook zit er een basic badkamer op de kamer. Het is erg basic de kamer, maar de prijzen van de kamer zijn ook een stuk lager dan de andere hotels in deze lijst van familiehotels in Apeldoorn. Het hostel heeft ook een restaurant, waar je drie keer per dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. 

Kijk voor meer informatie over het Stayokay Hostel Apeldoorn even hier. 

Stayokay Hostel Apeldoorn review

Het hostel krijgt een 7,5 als algemene score uit meer dan 370 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven het hostel een 9 als algemene score. Meer dan 150 gezinnen met kinderen hebben het hostel beoordeeld. 

Positieve punten Stayokay Hostel Apeldoorn: in deze reactie van een ouder staan de meeste positieve punten van het hostel goed verwoord: “Ontzettend leuke en mooie locatie zo in de bossen. Het hostel heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We kregen een vriendelijke ontvangst en er hangt een leuke sfeer in het hostel. We hebben gebruik gemaakt van de pooltafel voor € 1,00 per keer. Daarnaast heeft het hostel een prima en uitgebreid ontbijt.”

Negatieve punten Stayokay Hostel Apeldoorn: een aantal gezinnen vond de familiekamers wat aan de krappe kant en wat ongezellig. Uiteraard zijn de prijzen ook wel echt een stuk lager dan de andere hotels. 

Kijk voor meer informatie over het Stayokay Hostel Apeldoorn even hier. 

Kindvriendelijk hotel Apeldoorn
Kindvriendelijk hotel Apeldoorn

Hotel Apeldoorn met zwembad

Veel gezinnen vinden het fijn als een hotel een zwembad heeft. Zoek je een hotel in Apeldoorn met zwembad, dan hebben we eigenlijk de twee hotels die daarvoor geschikt zijn wel benoemd. Je hebt wel andere hotels met een zwembad, maar deze hotels hebben geen familiekamers voor gezinnen van vier personen. Zoek je dus een hotel in Apeldoorn met zwembad, dan kun je kiezen uit het Van der Valk hotel en het Bastion Hotel. De beschrijving van deze hotels vindt je hierboven uitgebreid terug. 

Kinderhotel Apeldoorn

In deze blog hebben we vijf kinderhotels in Apeldoorn weergegeven en dat zijn ook eigenlijk wel alle hotels die voor gezinnen met kinderen beschikbaar zijn in Apeldoorn. Wel zijn er uiteraard meer hotels, maar deze hotels hebben meestal geen familiekamers voor gezinnen van vier personen. Je dient dan bijvoorbeeld twee kamers te boeken. Wel zijn er nog een aantal particulieren die een kamer of een appartement aanbieden die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Zit er bij de opties hierboven geen geschikte accommodatie bij en wil je de gehele lijst van accommodaties in Apeldoorn zien, kijk dan even hier. 

Familiehotel Apeldoorn

Zoek je een familiehotel in Apeldoorn, dan hebben we hierboven vijf goede opties gegeven. We zetten ze hieronder nog even kort op een rij. Klik op de blauwe link voor meer informatie.

Familiehotel Apeldoorn:

  1. Hotel de Paris
  2. Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo
  3. Van der Valk Hotel Apeldoorn
  4. Hotel Berg en Bos
  5. Stayokay Hostel Apeldoorn

Hotel Apeldoorn met zwembad

  1. Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo
  2. Van der Valk Hotel Apeldoorn

Kijk voor de gehele lijst aan accommodaties in Apeldoorn even hier.

Scroll naar boven