Kindvriendelijk hotel Arnhem

In deze blog kindvriendelijk hotel Arnhem gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Arnhem te overnachten. Je hebt in Arnhem niet super veel hotels met een familiekamer voor gezinnen met vier personen, maar gelukkig heb je ook maar één geschikt familiehotel nodig. Wij zetten de leukste familiehotels in Arnhem in deze blog op een rij en ook geven we een aantal suggesties voor hotels in de omgeving van Arnhem met een zwembad. Ook geven we nog een optie voor een goedkoop hotel in Arnhem.

1. Van der Valk Hotel Arnhem

Het eerste hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Arnhem is het van der Valk Hotel Arnhem. Wij vinden de hotels van van der Valk altijd erg fijn om te overnachten. Dit familiehotel in Arnhem ligt op ongeveer tien minuten rijden van het centrum van Arnhem en je kan de auto gratis parkeren voor de deur van het hotel. 

Het hotel heeft prachtige familiekamers voor gezinnen van drie en vier personen en deze familiekamers zijn maar liefst 48m2 groot. De kamers hebben een moderne badkamer met bad en ook zit er op deze familiekamer in Arnhem een balkon bij. Voor ouders uiteraard fijn om aan het einde van de dag nog een drankje te doen als de kinderen slapen. Verder heeft deze moderne en luxe kamer alle voorzieningen die je van een familiekamer mag verwachten. 

Het hotel heeft ook een restaurant waar je terecht kan voor een hapje en een drankje en het hotel heeft ook een terras waar je in de zomer buiten kan zitten. Wij zijn in Nederland in verschillende hotels van van der Valk geweest en het ontbijt dat door de hotelketen wordt aangeboden is altijd super uitgebreid en erg lekker. Ook heeft het hotel een wellness gedeelte bij het hotel zitten met onder andere sauna’s. 

Kijk voor meer informatie over het van der Valk Hotel Arnhem even hier

Van der Valk Hotel Arnhem review

Dit kindvriendelijke hotel in Arnhem krijgt een 7,9 als algemene score uit meer dan 800 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel nog iets hoger. Zij geven een 8,4 als algemene score aan dit familiehotel in Arnhem. Meer dan 190 gezinnen hebben het hotel beoordeeld en hebben ook een review achtergelaten. Wij hebben al deze reviews doorgelezen en zetten aan de hand van deze reviews een aantal positieve en negatieve punten van het hotel op een rij. 

Positieve punten van der Valk Hotel Arnhem: vooral de ruime en luxe familiekamers worden door de gezinnen met kinderen vaak benoemd als positief punt van het hotel. Ook de bedden, het uitgebreide ontbijt en het vriendelijke personeel worden vaak genoemd als positief punt door de gezinnen met kinderen. 

Negatieve punten van der Valk Hotel Arnhem: een aantal gezinnen geeft aan dat de kamer wat stoffig was en dat sommige onderdelen van de kamers wat gedateerd waren. 

Kijk voor meer informatie over het van der Valk Hotel Arnhem even hier

Kindvriendelijk hotel Leeuwarden
van der Valk Hotel Eindhoven met kinderen

2. Antonius Bed and Breakfast

De tweede accommodatie in ons lijstje van kindvriendelijke hotels in Arnhem is geen hotel maar een Bed and Breakfast. Dit Bed and Breakfast ligt op een kwartiertje lopen van de Korenmarkt in Arnhem wat het centrale plein van de stad is. Je kan de auto bij deze Bed and Breakfast gratis privé parkeren. 

De familiekamers die ze bij dit B&B aanbieden zijn twee kamers die met elkaar onderling verbonden zijn. Hierdoor is de kamer ongeveer 45m2 groot en deze familiekamer in Arnhem heeft een badkamer met douche en bubbelbad. Voor de ouders heb je ook hier een zitje buiten, waar je aan het einde van de dag nog een drankje kan doen.

Zowel voor de kinderen als voor de ouders is er een tweepersoonsbed beschikbaar op de kamer. Bij deze kamer is het ook mogelijk om met vijf personen te slapen, aangezien er dan een extra bed op de kamer wordt bijgeplaatst. Het ontbijt wordt in de ochtend geserveerd op de eigen kamer, zodat je dit met het gezin in privacy kunt opeten. 

Kijk voor meer informatie over het Antonius Bed and Breakfast even hier. 

Antonius Bed and Breakfast review

Het B&B krijgt een 9,3 als algemene score uit meer dan 560 beoordelingen. De gezinnen met kinderen die het B&B hebben beoordeeld geven nog een hoger cijfer als algemene score. Zij geven het hotel een 9,6 als algemene score. Meer dan 160 gezinnen met kinderen hebben het B&B beoordeeld. 

Positieve punten Antonius Bed and Breakfast: eigenlijk staan alle positieve punten wel benoemd in de review die deze ouder gaf over het B&B:

“Zee gastvrij B&B! Wij hadden een familiekamer met tuin die ontzettend goed beviel en de gastvrijheid van de eigenaren was echt dik genieten! Wij voelden ons als gezin in dit B&B meteen thuis. De familiekamer was schoon en erg sfeervol. Er was voor wat lekkers gezorgd (chocoladekoekjes, wijn en chips) en het ontbijt de volgende dag was super lekker. Onder andere bestond dit uit warme broodjes, yoghurt met vers fruit, taart, koekjes, gekookt eitje en nog veel meer. 

De locatie is uitstekend en je kan de auto gratis parkeren vlakbij het B&B en in tien minuten sta je in het centrum van de stad. Ook zijn er in de omgeving van het B&B genoeg eetgelegenheden.”

Negatieve punten Antonius Bed and Breakfast: de meeste gezinnen geven aan dat ze eigenlijk geen negatieve punten kunnen benoemen. Een enkel gezin geeft aan dat het bubbelbad het op de badkamer niet doet. 

Kijk voor meer informatie over het Antonius Bed and Breakfast even hier. 

3. Landgoed Groot Warnsborn

Het derde hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Arnhem is het Landgoed Groot Warnsborn. Dit luxe vier sterren hotel ligt aan de rand van de Veluwe en ligt op ongeveer een kwartier rijden van het centrum van Arnhem. Je kunt de auto gratis voor de deur van het hotel parkeren. Je kan hier ook prima vanaf het hotel gaan wandelen of fietsen. 

De familiekamers die dit familiehotel in Arnhem aanbiedt zijn 35m2 groot en hebben een tweepersoonsbed voor de ouders en voor de beide kinderen kan er een bed op de kamer worden bijgeplaatst. Deze familiekamers hebben uitzicht op de mooie tuin van het hotel en deze familiekamers hebben een ruime badkamer met bad. 

Dit kindvriendelijke hotel in Arnhem heeft een restaurant, waar gerechten bereidt worden met zoveel mogelijk producten van eigen land. In de ochtend biedt het hotel een buffetontbijt aan voor zijn gasten. 

Kijk voor meer informatie over Landgoed Groot Warnsborn even hier

Landgoed Groot Warnsborn review

Het hotel krijgt uit meer dan 560 beoordelingen een 8,5 als algemene beoordeling. Gezinnen met kinderen beoordelen dit kinderhotel in Arnhem nog een veel stuk hoger met maar liefst een 9,7 als algemene score. Wel moet er bij gezegd worden dat maar iets meer dan 65 gezinnen het hotel beoordeeld hebben, waardoor het niet een score is uit honderden of duizenden beoordelingen. 

Positieve punten Landgoed Groot Warnsborn: ondanks dat het hotel niet in het centrum van de stad ligt, wordt toch door veel gezinnen de locatie van het genoemd als positief punt. Lekker in de bossen en toch dichtbij het centrum van Arnhem geven de meeste aan. Ook het vriendelijke personeel, de schone kamers en het heerlijke eten worden genoemd door de gezinnen als positief punt van dit familiehotel in Arnhem. 

Negatieve punten Landgoed Groot Warnsborn: een aantal gezinnen geeft aan dat de prijs kwaliteit verhouding niet helemaal top is. De familiekamers zijn niet goedkoop en een aantal gezinnen vond de kamers wat gedateerd. 

Kijk voor meer informatie over Landgoed Groot Warnsborn even hier

4. Bed and Breakfast Raapop

Ook dit B&B ligt iets buiten het centrum van Arnhem. Wil je lopen naar het centrum van Arnhem dan ben je ongeveer een half uur onderweg, maar dat kan uiteraard met kinderen wel iets teveel van het goede zijn. Met de auto ben je er binnen tien minuten. Je kan de auto gratis parkeren bij het B&B. 

Het B&B heeft zowel een familiekamer voor een gezin van drie personen als voor een gezin van vier personen. Deze familiekamers zijn ongeveer 45m2 groot en hebben een aparte kamer voor de ouders en een aparte kamer voor de kinderen. Hierdoor heb je als ouders ook privacy op deze familiekamer in Arnhem. 

In de ochtend serveert het hotel een ontbijt aan zijn gasten. Kijk voor meer informatie over Bed and Breakfast Raapop even hier

Bed and Breakfast Raapop review

Het hotel krijgt als beoordeling een 9,5 als algemene beoordeling uit meer dan 330 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen het B&B iets lager met een 9,2 als algemene score. In totaal hebben meer dan 120 gezinnen met kinderen het B&B beoordeeld. 

Positieve punten B&B Raapop: ook bij dit B&B worden de gastheer en gastvrouw erg geroemd om de gastvrijheid. Daarnaast wordt het uitgebreide ontbijt, het gratis parkeren en de ruime familiekamers vaak genoemd als positief punt van dit B&B. 

Negatieve punten B&B Raapop: er worden nagenoeg geen negatieve punten genoemd. Een enkeling geeft aan dat het vanaf het B&B ver lopen was naar het centrum, maar dat weet je uiteraard vooraf als je dit B&B boekt. 

Kijk voor meer informatie over Bed and Breakfast Raapop even hier

Kindvriendelijk hotel Arnhem
Kindvriendelijk hotel Arnhem

5. Meneer Pos

De vier hierboven genoemde accommodaties in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Arnhem liggen allemaal in Arnhem, maar dan heb je ook eigenlijk wel alle accommodaties met familiekamers gehad. Het vijfde hotel in deze lijst ligt niet in Arnhem, maar iets daarbuiten. Het hotel ligt in het dorpje Velp net buiten Arnhem, maar met de auto ben je in iets meer dan tien minuten in het centrum van Arnhem. 

De familiekamer die geschikt is voor vier personen is 25m2 groot en heeft een tweepersoonsbed voor de ouders en twee losse bedden voor de kinderen. Deze familiekamer heeft twee verdiepingen, waardoor er privacy is tussen de ouders en de kinderen. Ook heeft deze familiekamer een eigen badkamer. 

In de ochtend serveert het hotel een ontbijt aan de gasten. Vanaf het hotel kun je een prima wandeling gaan maken naar natuurgebied de Posbank. Ook met de fiets (als je die uiteraard mee zou nemen) ben je in ongeveer een kwartier in het centrum van Arnhem. Er is ook een mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel. 

Kijk voor meer informatie over hotel Meneer Pos even hier

Meneer Pos review

Het hotel krijgt een 8,5 als algemene score uit meer dan 260 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen dit hotel met een 9,1. In totaal hebben iets meer dan 75 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Meneer Pos: ook bij dit hotel worden de gastvrijheid, het ontbijt en de kamers geroemd door de gezinnen met kinderen. 

Negatieve punten Meneer Pos: in de zomermaanden kan het wel wat warm zijn op de familiekamers. 

Kijk voor meer informatie over hotel Meneer Pos even hier

Hotel Arnhem met zwembad

Sommige gezinnen vinden het altijd wel fijn als een hotel een zwembad heeft, waar je aan het einde van de dag nog even met de kinderen kunt gaan zwemmen. Helaas is er geen hotel in Arnhem met zwembad, die ook nog eens familiekamers aanbiedt. In de omgeving van Arnhem op minder dan een kwartier rijden van het centrum van Arnhem heb je wel drie hotels (allemaal hotels van de hotelketen Fletcher) die wel een zwembad hebben. 

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze: dit familiehotel met zwembad ligt op ongeveer 7 kilometer van Arnhem en heeft familiekamers voor gezinnen van vier personen. Het binnenzwembad van het hotel is ruim en rondom het zwembad staan ligbedjes. Op die manier kun je een boekje lezen op een bedje, terwijl de kinderen in het zwembad aan het spelen zijn. Het hotel krijgt een 7,3 als algemene beoordeling uit meer dan 1100 beoordelingen. Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze even hier. 

Fletcher Hotel Restaurant Doorwerth – Arnhem: dit hotel ligt op 9 kilometer van Arnhem af en heeft zowel een groot zwembad binnen als een zwembad buiten. Je kunt dus met de kinderen het gehele jaar door hier lekker zwemmen. De familiekamers bij dit hotel zijn 35m2 groot en de ouders slapen in een tweepersoonsbed en de kinderen op een slaapbank. Het hotel krijgt een 7,1 als algemene beoordeling uit meer dan 1760 beoordelingen. Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel Restaurant Doorweth-Arnhem even hier.  Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp: dit hotel ligt op iets minder dan 11 kilometer afstand van het centrum van Arnhem en heeft een groot binnenzwembad. Het hotel biedt familiekamers voor gezinnen met vier personen en net als bij de andere drie hotels in deze lijst van hotels in Arnhem met zwembad, heeft het hotel een restaurant. Het hotel krijgt uit meer dan 960 beoordelingen een 7,5 als algemene score. Kijk voor meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp even hier.  

Goedkoop hotel Arnhem

Zoek je een goedkoop hotel in Arnhem met het gezin, dan is er één optie die er bovenuit springt en dat is hostel Stayokay Arnhem. 

Stayokay Hostel Arnhem: dit goedkope hostel in Arnhem biedt familiekamers aan voor gezinnen met vier personen, maar heeft ook kamers voor gezinnen met zes personen. Wij vinden de sfeer van een hostel altijd wel heel relaxt en zeker ook met kinderen is dit zeker een aanrader. Wat alleen een groot nadeel is van dit hostel is dat je als ouders ook in een stapelbed slaapt. Indien je dat geen probleem vindt, dan is Stayokay Hostel Arnhem een prima optie als je een goedkoop hotel in Arnhem zoekt. Kijk voor meer informatie over Stayokay Hostel Arnhem even hier

Kinderhotel Arnhem

Hierboven hebben we een lijst gegeven van vijf kinderhotels in Arnhem waar je kan overnachten. Dit zijn ook wel zo’n beetje alle kinderhotels in Arnhem, waar je kan overnachten met een gezin van vier personen. Uiteraard zijn er wel meerdere hotels in Arnhem, waar je kan overnachten maar dan dien je bijvoorbeeld twee kamers te boeken. Ook zijn er nog een aantal particulieren die wat familiekamers in Arnhem aanbieden. Kijk voor de gehele lijst van alle kinderhotels in Arnhem even hier. 

Familiehotel Arnhem

Zoek je een familiehotel in Arnhem, dan hebben we hierboven vijf opties gegeven. We zetten alle familiehotels in Arnhem die we in deze blog besproken hebben nog een keertje op een rij. 

Familiehotel in Arnhem

  1. van der Valk Hotel Arnhem
  2. Antonius Bed and Breakfast
  3. Landgoed Groot Warnsborn
  4. Bed and Breakfast Raapop
  5. Meneer Pos

Hotel Arnhem met zwembad

  1. Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze
  2. Fletcher Hotel Restaurant Doorwerth-Arnhem
  3. Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Goedkoop hotel Arnhem

  1. Stayokay Hostel Arnhem
Scroll naar boven