Wie zijn wij?

Welkom op onze reisblog! Wij zijn Joep, Sanne en Sophie en wij zijn gek op reizen! Na onze fantastische wereldreis in 2019 met het gezin ontstond het idee om een reiswebsite te maken om onze ervaringen te delen met andere ouders. Inmiddels bestaat onze website alweer vijf jaar en zijn wij in 2023 wederom zeven maanden op wereldreis gegaan met ons gezin!

Wij hopen dat wij met onze reisblog andere gezinnen kunnen inspireren om mooie reizen te maken en leuke uitjes te ondernemen met het gezin!

Kindvriendelijk hotel Utrecht
Gaiazoo met kinderen

Samenwerken

Wil je samenwerken met ons? Dat kan uiteraard! Onze website wordt gemiddeld door zo’n 40.000 bezoekers per maand bezocht, waarbij we in de vakantieperiodes uitschieters hebben van ruim 80.000 bezoekers per maand. Op Instagram hebben we ruim 6.600 volgers, waarvan 90% van onze volgers vrouw is tussen de 25 en 45 jaar en moeder van één of meerdere kinderen. Deze moeders houden over het algemeen van reizen en leuke uitjes ondernemen met het gezin! 

Het afgelopen jaar hebben we tientallen samenwerkingen gehad met verschillende organisaties in voornamelijk de toerisme industrie. Mocht je interesse hebben in een samenwerking met ons dan kan je contact met ons opnemen via info@reiskoe.nl 

Al onze blogs op onze website bevatten affiliate links. Als je op deze links naar de verschillende bedrijven klikt, dan kost het jou niets extra’s, maar ontvangen wij hier wel een kleine vergoeding voor.

Reiskoe
Malediven met kinderen gezin op reis uitzicht
Renzy GPS tour met kinderen
SS Rotterdam met kinderen

Reiskoe in de media

Reiskoe in de media
Reiskoe in de media
Scroll naar boven