Kindvriendelijk hotel Ede

In de blog Kindvriendelijk hotel Ede gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Ede te overnachten. In Ede heb je niet superveel kindvriendelijke hotels, maar we hebben toch vijf verschillende leuke opties in Ede en de omgeving van Ede op een rij gezet. Zoek jij een familiehotel in Ede, dan heb je hier vijf verschillende opties voor gezinnen met kinderen. 

1. Bospark Ede

De eerste accommodatie in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Ede is niet een hotel maar een vakantiepark die chalets verhuurt voor gezinnen. Bij Bospark Ede verhuren ze chalets voor gezinnen van maximaal tien personen. Je hebt hier heel veel verschillende opties en hoe groter de chalet, hoe meer personen van een gezin in het chalet kunnen slapen. 

Bospark Ede is onderdeel van het concern TopParken en deze parken zijn super kindvriendelijk. Zo vind je op het park een buitenzwembad, twee speeltuinen, een tafeltennistafel en een voetbalveldje van kunstgras. Je kunt hier dus met kinderen je prima vermaken op het park. Overigens is het zwembad alleen open in de zomermaanden. 

Je kunt de auto bij het park gratis parkeren en het vakantiepark heeft ook een bar en een terras waar je kan zitten met het gezin. De chalets hebben een aparte slaapkamer voor zowel de ouders als de kinderen, waardoor je als ouders ook genoeg privacy hebt in dit chalet. Daarnaast zit er in het chalet een eigen keuken, waardoor je ook zelf kunt koken. 

Kijk voor meer informatie over Bospark Ede even hier

Bospark Ede review

Bospark Ede krijgt een 8,1 als algemene score uit meer dan 145 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven zelfs een iets hoger cijfer, namelijk een 8,7. In totaal hebben meer dan 55 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. Op basis van alle reviews die deze gezinnen met kinderen hebben gegeven, zetten we de positieve en negatieve punten van Bospark Ede hieronder op een rij. 

Positieve punten Bospark Ede: de mooie rustige locatie in het bos, wordt door veel gezinnen met kinderen genoemd als positief punt. Dat je vanuit het chalet makkelijk de bossen in kan en meerdere wandelroutes kan lopen, vinden veel gezinnen erg fijn. Ook het ruime chalet valt bij veel gezinnen met kinderen in de smaak.

Negatieve punten Bospark Ede: een aantal gezinnen geeft aan dat ze een supermarkt op het park of in de buurt misten. Ook de keuken had qua uitrusting wel iets uitgebreider mogen zijn. 

Kijk voor meer informatie over Bospark Ede even hier. 

2. Recreatiepark ’t Gelloo

Ook de tweede accommodatie in de lijst van kindvriendelijke hotels in Ede is geen hotel maar een chalet op een vakantiepark. Ook bij recreatiepark ‘T Gelloo is genoeg te doen voor gezinnen met kinderen. Zo heb je hier op het park een binnenzwembad en een buitenzwembad, waardoor je ook op minder warme dagen hier kunt zwemmen in Ede. 

Daarnaast is er op het recreatiepark een speeltuin buiten, een binnenspeeltuin, een tennisbaan en een speelveldje, waar kinderen zich prima kunnen vermaken met andere kinderen op het park. Daarnaast heeft het park een restaurant waar je een hapje en een drankje kunt doen. Gezinnen met kinderen kunnen hier chalets huren voor maximaal zes personen. 

In deze chalets hebben ook zowel de ouders als de kinderen een aparte slaapkamer. Ook zitten er in deze chalets een keuken en een badkamer en heb je ook een tafel met stoelen voor het chalet staan, zodat je in de zomermaanden lekker in het zonnetje kunt zitten. Ook dit park ligt in een bosrijke omgeving van Ede. 

Kijk voor meer informatie over Recreatiepark ‘T Gelloo even hier. 

Recreatiepark ‘T Gelloo review

Recreatiepark ‘T Gelloo krijgt een 8,2 als algemene score uit meer dan 400 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven nog een iets hoger cijfer als algemene score. Zij geven dit recreatiepark een 8,8. Meer dan 220 gezinnen met kinderen hebben het park beoordeeld. 

Positieve punten Recreatiepark ‘T Gelloo: het ruime chalet wordt door de meeste gezinnen genoemd als positief punt. Daarnaast worden de binnenspeeltuin, het zwembad, de ligging en het vriendelijke personeel ook vaak geroemd door de gezinnen met kinderen. 

Negatieve punten Recreatiepark ‘T Gelloo: een aantal gezinnen geeft ook hier aan dat ze het jammer vinden dat er geen winkeltje aanwezig is op het park. Ook een aantal gezinnen vonden de chalets niet super schoon. 

Kijk voor meer informatie over Recreatiepark ‘T Gelloo even hier.

Kindvriendelijk hotel Ede
Kindvriendelijk hotel Ede

3. Landgoed de Scheleberg

Ook de derde accommodatie in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Ede is een park van TopParken. Dit park ligt ook niet precies in de plaats Ede, maar op een afstand van 4,5 kilometer in de plaats Lunteren. Ook bij dit vakantiepark heb je een (verwarmd) buitenzwembad met ligbedjes, waar je in de zomer lekker in het zonnetje kan liggen, terwijl de kinderen in het zwembad spelen. 

Ook is er op dit park een prima speeltuin voor de kinderen en is het mogelijk om een hapje te gaan eten in het a la carte restaurant van het park. Ook kun je bij dit park de auto gratis parkeren. Je hebt ook bij dit park heel veel verschillende soorten chalets, waarbij de grootste chalets beschikbaar zijn voor gezinnen van tien personen. 

Ook hier heeft ieder chalet een verschillende aantal slaapkamers. Zo heb je bij een chalet voor acht personen vier aparte slaapkamers en bij een chalet van 4 personen twee aparte slaapkamers. Hierdoor heb je als ouders ook privacy van de kinderen. Voor de grotere gezinnen heb je dan geen chalet meer, maar echt een luxe vakantiehuis. 

Kijk voor meer informatie over Landgoed de Scheleberg even hier

Landgoed de Scheleberg review

De algemene score van Landgoed de Scheleberg is een 8 uit meer dan 1225 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven een 8,8 als algemene score. In totaal hebben er meer dan 650 gezinnen met kinderen het park beoordeeld. 

Positieve punten Landgoed de Scheleberg: ook bij dit park worden de ligging van het park, de ruime chalets en de faciliteiten zoals de speeltuin en het zwembad genoemd als positieve punten. Ook bij dit park loop je zo het bos in. 

Negatieve punten Landgoed de Scheleberg: ook bij de huisjes op dit park geven een aantal gezinnen met kinderen aan dat de schoonmaak van de huisjes beter kan. 

Kijk voor meer informatie over Landgoed de Scheleberg even hier

4. Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

De vierde accommodatie in onze lijst met kindvriendelijke hotels in Ede is wel een hotel en ligt op ongeveer 7 kilometer afstand van de plaats Ede in het plaatsje Wolfheze. Dit familiehotel in de omgeving van Ede ligt in de groene bossen van Wolfheze. Dit familiehotel heeft een binnenzwembad met verschillende bedjes rondom het zwembad, waar je het gehele jaar gebruik van kan maken. Ook zit er een sauna bij het hotel en kun je in de zomermaanden lekker buiten in het zonnetje liggen op een bedje. 

Dit kindvriendelijke hotel heeft familiekamers voor gezinnen van vier personen en deze familiekamer is 20m2 groot. Hierbij is er een tweepersoonsbed voor de ouders en slapen de kinderen op een slaapbank in dezelfde ruimte van de kamer. Ook heeft deze familiekamer een badkamer met bad, wat wijzelf altijd wel erg fijn vinden.

Het is mogelijk om de auto gratis te parkeren bij het hotel en het hotel heeft zowel een restaurant als een bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. In de ochtend serveert het hotel een ontbijtbuffet voor de gasten. 

Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel- Restaurant de Buunderkamp even hier

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp review

Het hotel krijgt als algemene score een 7,5 uit meer dan 950 beoordelingen. Gezinnen beoordelen ook dit familiehotel in de buurt van Ede een stuk hoger met een 8,7 als algemene score. In totaal hebben meer dan 325 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp: de meeste positieve punten van dit familiehotel worden in deze review van een ouder benoemd: “De familiekamer was erg ruim met een slaapbank voor de kinderen. Het zwembad van dit familiehotel was heerlijk. Niet supergroot maar voor de kinderen prima om te spelen. De omgeving rondom het hotel is mooi groen en het ontbijt is erg lekker en uitgebreid. De medewerkers van het hotel zijn erg vriendelijk. Tot mijn verassing ook nog op de parkeerplaats een laadplek aanwezig voor twee auto’s.  Dit hotel heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.”

Negatieve punten Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp: een aantal gezinnen geeft aan dat de kamer wat gedateerd is en dat het zwembad erg koud was van het hotel. 

Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel- Restaurant de Buunderkamp even hier

Kindvriendelijk hotel Ede
Kindvriendelijk hotel Ede

5. Nol in ’t Bosch

De laatste accommodatie in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Ede is Nol in ’t Bosch. Dit familiehotel ligt op 7,5 kilometer van Ede in de plaats Wageningen. Ook dit familiehotel ligt in een bosrijk gebied en ook dit hotel biedt familiekamers voor gezinnen aan. Je kan de auto gratis parkeren bij het hotel. 

Dit kindvriendelijke hotel in de omgeving van Ede heeft familiekamers voor gezinnen met drie en vier personen en de familiekamer voor vier personen is 30m2 groot. Je hebt op deze kamer een tweepersoonsbed voor de ouders en de kinderen slapen op een slaapbank. Daarnaast heeft de familiekamer ook een badkamer op de kamer. 

De meeste van de kamers hebben ook een eigen terras of balkon, wat zeker voor ouders met kinderen wel fijn is dat je nog even een drankje kan doen als de kinderen slapen. Ook heeft het hotel een restaurant, waar je kan eten en in de ochtend serveert het hotel een ontbijt aan zijn gasten. 

Kijk voor meer informatie over hotel Nol in ‘T Bosch even hier

Nol in ’t Bosch review

Het hotel krijgt een 7,2 als algemene score van alle gasten van het hotel, maar van gezinnen met kinderen is dit een 9. In totaal hebben meer dan 140 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Nol in ‘T Bosch: veel gezinnen geven de grootte van de familiekamer aan als positief punt van dit familiehotel in de omgeving van Ede. Ook het vriendelijke personeel, het ontbijt, de fijne locatie vlakbij het bos en de sfeer in het hotel worden geroemd door de gezinnen met kinderen. 

Negatieve punten Nol in ‘T Bosch: een aantal gezinnen geeft aan dat de inrichting van het hotel gedateerd is. 

Kijk voor meer informatie over hotel Nol in ‘T Bosch even hier.

Familiehotel Ede

Zoek je een familiehotel in Ede, dan hebben we nu vijf verschillende optie gegeven die in Ede of in de buurt van Ede liggen. We zetten al deze opties hieronder nogmaals op een rij. 

  1. Bospark Ede
  2. Recreatiepark ’t Gelloo
  3. Landgoed de Scheleberg
  4. Fletcher Hotel De Buunderkamp
  5. Nol in ’t Bosch

Uiteraard zijn er in de omgeving van Ede nog wel een aantal accommodaties die bijvoorbeeld door particulieren worden aangeboden. Kijk voor de gehele lijst aan familiehotels in Ede even hier

Scroll naar boven