Malta met kinderen

Malta is een pareltje in de Middellandse Zee, perfect voor een gezinsvakantie. Het eiland combineert historische bezienswaardigheden met prachtige natuur, en het is bijzonder kindvriendelijk. Hier een introductie voor een onvergetelijke reis met kinderen naar Malta.

Begin je avontuur op de mooiste stranden van Malta. Hoewel Malta niet direct bekendstaat om zijn stranden, zijn er toch genoeg prachtige kustlijnen te vinden. Van verborgen baaien tot gezinsvriendelijke stranden, er is voor elk wat wils. Laat je verrassen door de vijf mooiste stranden, ideaal voor zandkastelen bouwen of een duik in het helderblauwe water.

Verder zijn er genoeg activiteiten om je gezin te vermaken. Malta biedt vijf topactiviteiten speciaal voor families. Ontdek bijvoorbeeld de geschiedenis en cultuur van het eiland op een leuke manier die ook voor kinderen interessant is. Van historische steden tot avontuurlijke buitenactiviteiten, er is een breed scala aan opties om uit te kiezen.

Voor een dag vol plezier moet je bij het Splash and Fun Waterpark zijn. Dit waterpark is een garantie voor een dag vol glijbanen, zwembaden en zon. Het is een ideale plek voor zowel ontspanning als avontuur.

Een ander uniek uitje is Popeye Village. Deze kleurrijke filmset van de Popeye-film is omgetoverd tot een themapark. Hier kunnen kinderen in de wereld van Popeye stappen, met leuke shows en activiteiten.

Tot slot, de mooiste plekken van Malta mag je niet missen. Met een huurauto is het eiland gemakkelijk te verkennen. Ontdek de tien must-see locaties die je een geweldig overzicht geven van de veelzijdigheid van Malta. Van adembenemende natuur tot rijke historie, Malta heeft het allemaal.

Scroll naar boven