Stad en Strandhotel Elisabeth met kinderen

De tweede keer dat we Vlissingen met onze dochter bezochten, sliepen we in het Stad en Strandhotel Elisabeth. Wij vinden Vlissingen een leuke stad en een mooie uitvalbasis om de rest van de regio te verkennen. Wij schreven al de blog Vlissingen met kinderen, waarbij we de leukste activiteiten in de omgeving met het gezin op een rij hebben gezet. Naar aanleiding van onze overnachting in het Stad en Strandhotel Elisabeth schrijven we deze uitgebreide review over het hotel. 

Het hotel

Het hotel ligt in de buurt van het centrum en je kunt de auto gratis parkeren voor de deur van het hotel. Vanaf het hotel loop je in een paar minuten de binnenstad van Vlissingen in. Ook naar het strand is het een kleine wandeling vanaf het hotel. In iets meer dan vijf minuten wandel je namelijk van het hotel het strand van Vlissingen op. Wat dat betreft heeft het hotel een ideale ligging tussen de stad en het strand van Vlissingen!

De tijden dat je kunt inchecken bij het hotel zijn tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 16.00 en 18.00 uur. Wij waren er rond de klok van 16.00 uur en werden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse en we kregen de sleutel van onze driepersoonskamer die op de bovenste verdieping van het hotel lag. 

Stad en Strandhotel Elisabeth met kinderen
Stad en Strandhotel Elisabeth met kinderen

De kamer

Wij hadden de driepersoonskamer geboekt in het hotel. Het hotel verhuurt verschillende kamers en de grootste kamers die ze verhuren zijn voor gezinnen met vier personen. Dit is een kamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed. 

Onze driepersoonskamer heeft een tweepersoonsbed en een los bed in de kamer. Daarnaast zit er een ruime badkamer bij de kamer. Ook hebben we op de kamer een klein balkon met een mooi uitzicht op de watertoren van Vlissingen.  Verder is er een flatscreen tv en WIFI in de kamer aanwezig. 

De badkamer heeft een moderne uitstraling en je krijgt genoeg handdoeken van het hotel om je mee af te drogen. Voor gezinnen is de kamer een prima optie als je een stedentrip naar Vlissingen met kinderen wil maken. 

Stad en Strandhotel Elisabeth met kinderen
Stad en Strandhotel Elisabeth met kinderen

Eten en drinken in hotel

In de ochtend hebben we gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet. Het is mogelijk om beneden in de eetzaal te ontbijten. Het ontbijt is uitgebreid en erg lekker. Wat dat betreft verlieten we het hotel met een goed gevulde maag. Voor de lunch en het diner is het een kleine wandeling richting het centrum. Het hotel ligt erg centraal, dus er zijn genoeg restaurants in de buurt waar je wat kunt eten. 

Stad en Strandhotel Elisabeth met kinderen
Stad en Strandhotel Elisabeth met kinderen

Conclusie

Ben je op zoek naar een betaalbare kamer met je gezin in het centrum van Vlissingen, dan is dit zeker een goede optie. Je kunt gratis parkeren voor de deur, op de kamer heb je alle voorzieningen die je nodig hebt en je loopt binnen enkele minuten naar het centrum en het strand van Vlissingen. Daarnaast biedt het hotel in de ochtend een lekker ontbijt aan, waardoor je met een goede start aan de dag begint. Kijk voor meer informatie over de kamers, de omgeving en de contactgegevens even op de website van het hotel

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

Scroll naar boven