Knotts Berry Farm met kinderen

Knott’s Berry Farm is één van de vele pretparken in Los Angeles die je met kinderen kan bezoeken. Het is één van de best bezochte pretparken van de Verenigde Staten en staat vooral bekend vanwege zijn verschillende achtbanen. Wij bezochten dit pretpark een volle dag en geven in deze blog alle informatie die je nodig hebt om een leuke dag bij Knott’s Berry Farm te hebben. 

Knotts Berry Farm met kinderen
Knotts Berry Farm

Algemene informatie

Het park was (toen wij het park in november bezochten) open van 10 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. Je hebt dus genoeg tijd om het pretpark op het gemak te bezoeken. Wij waren er rond half tien en hebben onze auto vooraf (betaald) geparkeerd bij één van de parkeerplaatsen rondom het pretpark. Vanaf daar liepen we in een paar minuten naar de ingang van het park. 

Ook hadden we vooraf de app van Knott’s Berry Farm gedownload. In deze app heb je een plattegrond van het pretpark en kun je precies zien waar je in het park bent. Op die manier kun je je heel makkelijk door het park navigeren. Je kan hierbij een selectie maken of je de verschillende attracties, winkels of restaurants op de plattegrond wil zien. Ook staan de wachttijden van de verschillende attracties in de app. Dit is uiteraard ook wel erg handig.

Kaartjes voor het park kun je makkelijk op de website van Knott’s Berry Farm kopen. Hier kan je ook je tickets upgraden met een fastpass. Deze fastpass zorgt er dan voor dat je bij de populairste attracties van het park nagenoeg niet hoeft te wachten. Dan kun je uiteraard makkelijk alle attracties van het pretpark bezoeken. Wij hadden geen fastpass en hebben niet alle attracties van het park kunnen bezoeken. 

Het is verboden om eten mee te nemen en drinken mag wel mits het geen alcohol is en zolang het drinken niet in glazen flessen zit. 

Knotts Berry Farm
Knotts Berry Farm

Het pretpark

Het pretpark heeft meer dan 30 verschillende attractie voor zowel jonge als oudere kinderen. Het pretpark heeft behoorlijk veel achtbanen en wij zijn dol op achtbanen, dus wij begonnen de dag met de achtbaan Ghostrider. Dit is een houten achtbaan die echt heel tof is. Je zit behoorlijk lang in de attractie en de achtbaan gaat echt heel erg hard. 

Deze achtbaan is ook één van de populairste achtbanen van het pretpark en daarom is het wel een goede tip om deze achtbaan gelijk aan het begin van de dag te bezoeken, zodat de wachtrij nog niet super lang is. Houdt er wel rekening mee dat bij veel van de attracties er een lengterestrictie is. Kijk daarom vooraf even op de website of in de app in welke attracties jouw kinderen allemaal in mogen. 

Onze dochter is iets groter dan 1,30 meter en mocht in drie attracties niet in. Onze favorieten attracties van het Knott’s Berry Farm pretpark zijn naast de Ghostrider: Pony Express (een achtbaan waar je op paarden zit), HangTime (een achtbaan waar je met het treintje in de lucht blijft hangen, voordat je naar beneden schiet) en Supreme Scream (waarbij je vanaf grote hoogte heel hard naar beneden valt). 

 

Knotts Berry Farm
Pretpark Los Angeles

Naast het bezoeken van de verschillende attracties van het pretpark bezochten we ook de show van Snoopy. Deze show wordt een aantal keer per dag gegeven en wordt gegeven in een theater. Deze show vindt plaats op het ijs en in de show die ongeveer drie kwartier duurt wordt veel gedanst. 

Wij vonden dit een hele leuke show en ook onze dochter heeft enorm genoten van de show. Wij vonden deze show een mooie afwisseling in combinatie met het bezoeken van de attracties. Wij bezochten Knott’s Berry Farm pretpark rondom de kerstdagen en hierdoor had de show een kerstthema. Overigens vonden wij het pretpark in de avond sowieso erg sfeervol met veel lichtjes in het park en ook veel live muziek op verschillende plekken. 

Knotts Berry Farm
Show Knotts Berry Farm

Eten en drinken

Zoals we eerder aangaven mag je zelf geen eten meenemen, alleen drinken. In principe zijn er genoeg restaurants in het pretpark waar je wat eten of drinken kan kopen. Houdt er rekening mee dat in de Verenigde Staten de porties behoorlijk groot zijn en dat wij met het hele gezin genoeg hadden aan een pizza. Er zijn genoeg verschillende opties, zodat er voor iedereen wel wat te eten is. 

Eten en drinken Knotts Berry Farm
Knotts Berry Farm

Waar overnachten in Los Angeles

Je kunt in Los Angeles prima overnachten. Wij zetten de best mogelijke opties hieronder op een rij in de verschillende prijsklassen. Klik op de blauwe link voor meer informatie!

Budget accommodaties:

Tuscan Garden Inn
 
Travelodge by Wyndham Culver City
 

Middenklasse accommodaties:

Best Western Plus Commerce Hotel
 
Dunes Inn – Sunset
 

Luxe accommodaties: 

AC Hotel by Marriott Los Angeles South Bay
 
Four Points by Sheraton Los Angeles Westside
 
Kijk voor een overzicht van alle accommodaties in Los Angeles even hier.

Scroll naar boven