Top 5 kindvriendelijke restaurants Arnhem

Kindvriendelijk restaurant Arnhem: onze top 5 restaurants!

In deze blog kindvriendelijk restaurant Arnhem zetten we de leukste restaurants in Arnhem op een rij. Arnhem is een grote stad, waar genoeg te doen is voor gezinnen met kinderen. Wij schreven al eerder de blog Arnhem met kinderen, waarin we alle kinderactiviteiten van de stad op een rij hebben gezet. In deze blog zetten we de leukste familierestaurants in Arnhem op een rij!

#1 Restaurant Trix

Dit is een kindvriendelijk restaurant in Arnhem waar je lekker kunt eten, maar waar ook genoeg te doen is voor kinderen. In de zomer kun je lekker buiten op het terras eten en in de winter binnen. Wat dit restaurant zo kindvriendelijk maakt is de grote speelhoek van het restaurant. Zo staan er in deze speelhoek een tafelvoetbaltafel, twee playstations, allerlei speelgoed en puzzels om op te lossen. 

Hier kunnen kinderen zich prima vermaken als jullie nog genieten van een hapje en een drankje. Dit restaurant heeft ook een menukaart speciaal voor kinderen. Kijk voor meer informatie over deze menukaart en ook de speelhoek even op de website van Restaurant Trix

#2 Pannenkoekhuis den Strooper

Indien je een lijstje gaat maken met kindvriendelijke restaurants in Arnhem, dan mag een pannenkoekenhuis niet ontbreken op de lijst. Bij Pannenkoekenhuis den Strooper kun je uiteraard lekkere pannenkoeken eten en na afloop van het eten mogen kinderen grabbelen in de schatkist. 

Het Pannenkoekhuis heeft daarnaast een groot terras aan de achterkant van het restaurant waar je lekker buiten kan zitten. Naast pannenkoeken heeft het restaurant ook broodjes, salades en ook soepjes. Kijk voor de menukaart van het restaurant even op de website van Pannenkoekhuis den Strooper

#3 Atlantis Wereldrestaurant

Dit is een buffetrestaurant in Arnhem dat ook zeker een kindvriendelijk restaurant is. Je kunt hier allerlei gerechtjes proeven en voor kinderen hebben ze ook zeker eten dat zij lekker vinden zoals frietjes, kroketten en een chocoladefontein. Tevens heeft dit restaurant ook een speelhoek voor de kinderen met spelcomputers en een theater. 

Wel is dit een restaurant waar je van moet houden. Wat wijzelf altijd wel minder vinden is dat je steeds van tafel moet om opnieuw eten op te scheppen, waardoor je niet de gehele tijd met het gezin aan tafel zit. Kijk voor meer informatie over dit kindvriendelijke restaurant in Arnhem even op de website van Atlantis Wereldrestaurant

#4 Roadhouse Arnhem

Zoek je een kindvriendelijk restaurant in Arnhem met grote speelhoek dan is dit restaurant ook zeker een goede optie. Dit is een Amerikaans restaurant waar je allerlei gerechten kunt eten en dit restaurant heeft een enorme speelruimte die geschikt is voor kinderen van drie tot en met zestien jaar.

In deze speelruimte hebben ze airhockey en flipperkasten, kunnen kinderen klimmen en is er een kinderbioscoop. Kinderen krijgen een buzzer mee, waarbij de keuken aan de kinderen laat weten als het eten klaar is. Een heel tof restaurant om in Arnhem met kinderen te gaan eten!

#5 Brasserie Angerenstein

Dit restaurant ligt tussen de stadsparken Angerenstein en Klarenbeek en heeft een groot terras, waar je in de zomer lekker in het zonnetje kan zitten. Je kunt hier broodjes, pannenkoeken en salades eten bij dit restaurant en kinderen kunnen spelen in de speelhoek van het restaurant of buiten op het springkussen. 

Bij het restaurant kun je de auto prima parkeren, aangezien er genoeg parkeerplaatsen zijn bij het restaurant. Kijk voor meer informatie over het menu en het restaurant even op de website van Brasserie Angerenstein

Kindvriendelijk restaurant Arnhem
Kindvriendelijk restaurant Arnhem

Waar overnachten in Arnhem met kinderen?

Arnhem is een kindvriendelijke stad, waar genoeg te doen is om je een heel weekend te vermaken met kinderen. Indien je er een stedentrip naar Arnhem van maakt, dan moet je ook ergens in Arnhem overnachten. Wij hebben gekeken naar alle hotels in de regio van Arnhem en hebben alle leuke opties op een rij gezet. 

We hebben namelijk de honderden reviews van gezinnen doorgenomen en van ieder hotel de positieve en negatieve punten op een rij gezet, zodat jullie als gezin een goede keuze kunnen maken met betrekking tot een kindvriendelijk hotel. Je vindt dit overzicht in onze blog kindvriendelijk hotel Arnhem

Scroll naar boven