Kindvriendelijk hotel Vlissingen

In deze blog Kindvriendelijk hotel Vlissingen gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Vlissingen te overnachten. Je hebt een aantal leuke familiehotels in Vlissingen, waar je prima met een gezin van vier personen kan overnachten. Als wij kijken voor een hotel dan kijken we naar de locatie van het hotel, de faciliteiten van de familiekamer van het hotel en we kijken naar de reviews die gegeven zijn door gezinnen met kinderen. Op basis hiervan zetten we vijf kindvriendelijke hotels in Vlissingen in deze blog op een rij. 

1. Belgische Loodsensociëteit

Het eerste hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Vlissingen is het Belgische Loodsensociëtiet en in dit hotel hebben wijzelf overnacht. Dit hotel ligt midden in het centrum en je loopt vanaf het hotel in een paar minuten naar het gezellige centrum van de stad. Je kan de auto voor de deur van het hotel parkeren en het hotel verkoopt parkeerkaarten die je achter je voorruit moet leggen. 

Het hotel heeft uitzicht op de zee en heeft familiekamers voor gezinnen met kinderen. Wijzelf boeken hier de superior familiekamer die erg groot is met een tweepersonsbed en twee losse bedden. Ook staat er een enorme tafel in deze familiekamer in Vlissingen, waar je prima een spelletje kan doen met de kinderen. Ook heeft deze familiekamer een badkamer met een bad, wat wijzelf altijd wel erg fijn vinden. Daarnaast heeft de kamer alle faciliteiten die je nodig hebt op een familiekamer. 

Ook qua eten en drinken kan je hier prima terecht. Het hotel heeft een restaurant met een terras, waarbij je uitkijkt op de zee. In de ochtend hebben wij gebruik gemaakt van het ontbijt van het hotel en dat was erg uitgebreid. Heel veel verschillende soorten broodjes, beleg, sapjes en nog tientallen andere dingen. Wij hebben in dit hotel een hele fijne overnachting gehad!

Kijk voor meer informatie over de Belgische Loodsensociëteit even hier

Kindvriendelijk hotel Vlissingen
Belgische Loodsensocieteit met kinderen

Belgische Loodsensociëteit review

Het hotel krijgt een 7,8 als algemene score uit meer dan 800 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel met een 9,1 als algemene score. Meer dan 250 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. Wij hebben de verschillende reviews gelezen van deze gezinnen met kinderen en op basis daarvan zetten we de positieve en negatieve punten van dit hotel op een rij. 

Positieve punten Belgische Loodsensociëteit: bijna alle gezinnen met kinderen benoemen de locatie van het hotel als groot pluspunt. Daarnaast worden regelmatig door de gezinnen met kinderen benoemd het vriendelijke personeel, de ruime familiekamers en het uitgebreide ontbijt van het hotel. 

Negatieve punten Belgische Loodsensociëteit: gezinnen die met de kamer aan de achterzijde van het hotel zaten, hadden in het weekend last van geluid van uitgaanspubliek. Zelf moeten wij zeggen dat wij hier geen last van hebben gehad. 

Kijk voor meer informatie over de Belgische Loodsensociëteit even hier

Belgische Loodsensocieteit met kinderen
Belgische Loodsensocieteit met kinderen

2. Hotel de Timmerfabriek

Hotel de Timmerfabriek is het tweede kindvriendelijke hotel in Vlissingen en dit hotel ligt iets buiten het centrum. Je loopt vanaf het hotel in ongeveer tien minuten naar de Grote Markt in het centrum van Vlissingen. Het hotel heeft heel veel verschillende soorten familiekamers voor gezinnen van vier tot en met zes personen. 

Zo heb je gewone suites, deluxe suites en superior suites, waar je kan overnachten. Deze verschillen qua grootte en faciliteiten. Zo is de gewone suite 40m2 groot en is de superior suite 100m2 groot. Welke familiekamer je ook boekt bij dit familiehotel in Vlissingen, de kamers zijn echt prachtig. 

Dit hotel heeft ook een restaurant en een bar, waar je terecht kan voor een hapje en een drankje. Ook heeft het hotel een gemeenschappelijke ruimte, waar je met kinderen een spelletje kan spelen. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Timmerfabriek even hier

Hotel de Timmerfabriek review

Het hotel krijgt een 8,6 als algemene score uit meer dan 540 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen beoordelen dit hotel ook met een 8,6. In totaal hebben meer dan 130 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel De Timmerfabriek: bijna ieder gezin dat een review over het hotel heeft achtergelaten benoemd de mooie inrichting van het hotel. Ze hebben een voormalige timmerfabriek omgebouwd tot hotel met erg mooie materialen. Ook de mooie kamers met fijne bedden, het vriendelijke personeel en het uitgebreide ontbijt worden door veel gezinnen benoemd als positief punt van het hotel. 

Negatieve punten Hotel De Timmerfabriek: er worden weinig negatieve punten meerdere keren genoemd. Wel geeft een aantal gezinnen met kinderen aan dat het hotel wat centraler had mogen liggen, maar dat weet je uiteraard al vooraf als je het hotel boekt. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Timmerfabriek even hier

3. Hotel Zilt

Ook het derde hotel in onze lijst van klantvriendelijke hotels in Vlissingen ligt midden in het centrum van Vlissingen. Hotel Zilt ligt tussen de winkels en horecagelegenheden en in ongeveer vier minuten loop je vanaf het hotel naar de Grote Markt. Dit familiehotel in Vlissingen biedt een familiekamer aan die geschikt is voor gezinnen van vier personen. 

Deze familiekamer bestaat uit twee verdiepingen, waardoor er een afscheiding is en er hierdoor ook twee kamers ontstaan. Deze familiekamer heeft nog allerlei originele elementen en is van alle gemakken voorzien. Deze familiekamer is 30m2 groot. Ook heeft deze kamer een eigen badkamer, maar dat hebben al de familiekamers die in deze blog besproken worden. 

Het hotel biedt ontbijt aan voor zijn gasten en gasten kunnen dit in de gerestaureerde kelder van het hotel nuttigen. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Zilt even hier

Hotel Zilt review

Het hotel krijgt een 8 als algemene score uit meer dan 1160 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel met een 8,8 als algemene score. Meer dan 140 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel Zilt: in de review van de volgende ouder zitten eigenlijk alle positieve punten van het hotel beschreven: “Het hotel heeft zeer vriendelijk en behulpzaam personeelsleden. De familiekamer is ruim en schoon en ook de badkamer is ruim met een goede douche. De kamer heeft een waterkoker en voorzieningen voor koffie of thee en verder heeft het hotel een extra uitgebreid ontbijtbuffet, waar je van kan blijven eten met heel veel lekkers. Kortom een aanrader“.

Negatieve punten Hotel Zilt: een aantal gezinnen met kinderen geeft aan dat de kamers gehorig kunnen zijn. Zeker de houten vloer van het hotel is gehorig. Het hotel verstrekt op de kamers oordopjes, wat natuurlijk al wel een indicatie is. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Zilt even hier

Kindvriendelijk hotel Vlissingen
Vlissingen met kinderen

4. Hotel Restaurant Piccard

Hotel Restaurant Piccard is het vierde kindvriendelijke hotel in Vlissingen in deze lijst en ook hotel Piccard ligt iets buiten het centrum van de stad. Je loopt in ongeveer tien minuten vanaf het hotel naar de Grote Markt van Vlissingen toe. Wel ligt Hotel Piccard in de buurt van het strand van Vlissingen, wat zeker in de zomer een groot voordeel kan zijn.

Wat het hotel tevens zo kindvriendelijk maakt is dat het hotel een verwarmd binnenzwembad heeft. Dit is het enige hotel in deze lijst die dit heeft en die ook geschikt is voor gezinnen met kinderen. Daarnaast heeft het hotel bij het zwembad een sauna en een solarium. Het hotel heeft familiekamers die geschikt zijn voor drie en vier personen, die ongeveer 25m2 groot zijn. 

Daarnaast heeft het hotel beneden ook nog een speelhoek voor de kinderen. Het hotel heeft daarnaast ook een restaurant, waar je drie keer per dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook heeft het hotel een bar. Je kan de auto bij het hotel (betaald) privé parkeren. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Restaurant Piccard even hier

Hotel Restaurant Piccard Review

Het hotel krijgt een score van een 7,6 uit meer dan 1050 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel een stuk hoger met een 8,9 als algemene score. Meer dan 350 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld, waardoor deze score hoog is, maar ook zeker wel betrouwbaar. 

Positieve punten Hotel Restaurant Piccard: uiteraard noemen veel gezinnen met kinderen het zwembad, maar ook zeker de sauna als positief punt van het hotel. Ook de ligging ten opzichte van het strand en de ruime parkeermogelijkheden worden als positieve punten genoemd. 

Negatieve punten Hotel Restaurant Piccard: er worden weinig negatieve punten meerdere keren genoemd door gezinnen met kinderen. Wel geeft een enkel gezin aan dat ze het hotel wat gedateerd vonden. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Restaurant Piccard even hier

5. City Hostel Vlissingen

De laatste accommodatie in ons overzicht van kindvriendelijke hotels in Vlissingen is geen hotel, maar een hostel. Dit hostel ligt op de Grote Markt, waardoor je geen accommodatie kan hebben dat centraler ligt dan dit hostel. Zelf vinden wij bij een hostel altijd een erg fijne sfeer hangen (zeker ook als je met kinderen bent) en wij slapen regelmatig in hostels in Nederland en België met onze dochter.

Uiteraard is dit ook één van de goedkoopste opties uit deze lijst en het hostel heeft familiekamers voor gezinnen van vier en zes personen. Wel moet erbij gezegd worden dat op de familiekamer die geschikt is voor zes personen er drie stapelbedden staan. Op de vierpersoonskamer is dit een stapelbed en twee losse bedden die je tegen elkaar aan kunt zetten. 

Het hostel heeft ook een restaurant, waar je drie keer per dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. Er ligt een parkeergarage op vijf minuten lopen van het hostel af. 

Kijk voor meer informatie over het City Hostel Vlissingen even hier

City Hostel Vlissingen review

Het hostel krijgt als algemene score niet een super hoge algemene score met een 7,2 uit meer dan 640 beoordelingen van gasten. Wel geven gezinnen met kinderen het hostel een 9,1 als algemene score. Meer dan 250 gezinnen met kinderen hebben het hostel beoordeeld, wat toch wel een betrouwbaar cijfer geeft. 

Positieve punten City Hostel Vlissingen: je merkt dat gezinnen met kinderen het een goede prijs kwaliteit verhouding vinden. Het ontbijt en de familiekamers zijn misschien niet zoals de andere vier hotels in deze lijst, maar gezinnen met kinderen beseffen dat je door de prijs ook minder kan verwachten van een hostel. Uiteraard wordt ook de locatie van het hostel door bijna alle gezinnen met kinderen genoemd.  

Negatieve punten City Hostel Vlissingen: de kamers zijn zeker in de zomermaanden wat aan de warme kant. Ook vonden een aantal gezinnen met kinderen dat het ontbijt wat aan de magere kant is. 

Kijk voor meer informatie over het City Hostel Vlissingen even hier.

Hotel Vlissingen met zwembad

Het is altijd lekker om aan het einde van de dag als je een stedentrip naar Vlissingen maakt met het gezin om nog even te gaan zwemmen bij het hotel. In Vlissingen heb je een aantal hotels met zwembad, maar er is maar een hotel in Vlissingen met zwembad, die ook kamers aanbiedt voor gezinnen met kinderen. Dit is Hotel Restaurant Piccard die we bij nummer 4 beschreven hebben.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een hotel in Vlissingen zonder zwembad te kiezen en dan bij Zwembad Vrijburgbad in de stad voor een paar euro per persoon te gaan zwemmen. Dan heb je ook echt een groot zwembad, waar de kinderen zich kunnen uitleven. 

Familiehotel Vlissingen

Zoek je een familiehotel in Vlissingen, dan hebben we in deze blog vijf leuke opties op een rij gezet. We zetten ze hieronder nog een keer kort op een rij. Klik op de blauwe link voor meer informatie!

Familiehotel Vlissingen:

  1. Belgische Loodsensociëteit
  2. Hotel de Timmerfabriek
  3. Hotel Zilt
  4. Hotel Restaurant Piccard
  5. City Hostel Vlissingen
Hotel met zwembad Vlissingen
1. Hotel Restaurant Piccard
 

Kijk voor een overzicht van alle accommodaties voor gezinnen in Vlissingen even hier