Kindvriendelijk hotel Middelburg

In deze blog kindvriendelijk hotel Middelburg gaan we de verschillende opties laten zien die je als gezin van vier personen hebt om in de stad Middelburg te overnachten. Je hebt een aantal leuke familiehotels in Middelburg waar je kan overnachten met een gezin van vier personen. Wij hebben bij deze lijst gekeken naar de locatie, de faciliteiten van de familiekamers van het hotel en de reviews van gezinnen met kinderen die in de hotels hebben geslapen. Op basis daarvan hebben we vijf kindvriendelijke hotels in Middelburg op een rij gezet. 

1. Boutique Hotel The Roosevelt

Het eerste hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Middelburg is Boutique Hotel The Roosevelt en dit hotel ligt midden in het centrum van Middelburg. Vanaf het hotel loop je zo de winkelstraat van Middelburg in. Het treinstation bevindt zich in de buurt van het hotel (600 meter), waardoor je ook prima de stad Middelburg met de trein kunt bezoeken. 

De familiekamer die dit familiehotel in Middelburg aanbiedt is 28m2 groot en heeft een tweepersoonsbed en een slaapbank voor de vier familieleden. Je kunt de slaapkamer afscheiden, waardoor je twee verschillende delen in de familiekamer krijgt. Ook is er op deze kamer een badkamer aanwezig. 

Het hotel heeft een hotelbar en ook een restaurant waar je drie keer per dag terecht kunt voor een hapje en een drankje. Het is mogelijk om in de tuin van het hotel te zitten met het gezin. Ook is het mogelijk om fietsen te huren bij het hotel en heeft het hotel spa faciliteiten voor de gasten van het hotel. 

Kijk voor meer informatie over Boutique Hotel The Roosevelt even hier

Boutique Hotel The Roosevelt review

Dit familiehotel in Middelburg krijgt een 8,5 als algemene score uit meer dan 1520 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen geven het hotel zelfs een 9,6 als algemene score. Meer dan 200 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. We hebben de reviews van deze gezinnen met kinderen doorgenomen en op basis daarvan een aantal positieve en negatieve punten op een rij gezet van dit kindvriendelijke hotel in Middelburg. 

Positieve punten Boutique Hotel The Roosevelt: veel gezinnen met kinderen benoemen de locatie van het hotel als positieve punt van het hotel. Ook wordt vaak de mooie en luxe inrichting van het hotel benoemd. Ook het vriendelijke personeel en het uitgebreide ontbijt worden vaak als positief punt genoemd van het hotel door gezinnen met kinderen. 

Negatieve punten Boutique Hotel The Roosevelt: er worden weinig negatieve punten benoemd van het hotel. Wel geven een aantal gezinnen met kinderen aan dat het ontbijt in shifts gaat en dat soms al een shift volgeboekt was. 

Kijk voor meer informatie over Boutique Hotel The Roosevelt even hier

2. Rijksmonument Hotel de Sprenck

Het tweede hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Middelburg is Rijksmonument Hotel De Sprenck en dit hotel ligt iets buiten het centrum van de stad. Vanaf het hotel loop je in ongeveer tien minuten naar het winkelgebied van Middelburg. Wel een groot voordeel van dit familiehotel in Middelburg is dat je de auto gratis voor de deur van het hotel kan parkeren. 

Het hotel heeft mooie familiekamers die 27m2 groot zijn. Deze familiekamer in Middelburg heeft een groot tweepersoonsbed en een stapelbed voor een gezin van vier personen. De kamer is luxe ingericht en heeft ook een eigen badkamer met badproducten voor zowel volwassenen als voor kinderen. 

Het hotel heeft een lounge, waar je een drankje kan doen met het gezin en in de ochtend serveert het hotel een ontbijt aan zijn gasten. Het hotel heeft voor de andere twee maaltijden geen restaurant waar je terecht kan, maar in het centrum van Middelburg zijn genoeg leuke horecatentjes, waar je terecht kan voor een hapje en een drankje. Het is ook mogelijk om fietsen te huren bij het hotel en op die manier de omgeving van Middelburg te verkennen. 

Kijk voor meer informatie over Rijksmonument Hotel De Sprenck even hier. 

Rijksmonument Hotel de Sprenck review

Het hotel krijgt uit meer dan 2000 beoordelingen een 8,8 als algemene score en dat is een zeer hoge score. De gezinnen met kinderen die in dit familiehotel in Middelburg hebben geslapen en het hotel hebben beoordeeld, doen dit met een 9,5 als algemene score. Meer dan 210 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Rijksmonument Hotel De Sprenck: het prachtige pand en de mooie kamers worden door veel gezinnen met kinderen als positieve punten benoemd. Ook de ruime familiekamers met fijne bedden worden vaak genoemd als positief punt. Ook het vriendelijke personeel wordt door de meeste gezinnen genoemd als positief punt en ook het ontbijt is een aanrader volgens de meeste gezinnen.  

Negatieve punten Rijksmonument Hotel De Sprenck: er worden ook bij dit hotel weinig negatieve punten genoemd (dat kan natuurlijk ook niet anders als de algemene score van het hotel zo hoog is), maar een aantal gezinnen vond dat het stapelbed wat kraakten en vond het jammer dat er op de familiekamer geen ramen open konden. 

Kijk voor meer informatie over Rijksmonument Hotel De Sprenck even hier. 

Kindvriendelijk hotel Middelburg
Kindvriendelijk hotel Middelburg

3. Cityhotel Wood

Het derde hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Middelburg is Cityhotel Wood en dit hotel ligt ook nagenoeg in het centrum van de stad. Vanaf het hotel loop je in een paar minuten naar het winkelgebied van Middelburg. Je kan de auto parkeren in een parkeergarage op nog geen 50 meter van het hotel af. 

Het hotel biedt Deluxe Familiekamers aan die 45m2 groot zijn. Op deze familiekamer is er een groot tweepersoonsbed en een slaapbank voor een gezin van vier personen. Daarnaast heeft deze familiekamer een klein balkon, waar je met twee personen op kan zitten. Ook de badkamer is op de kamer. 

Het hotel heeft een restaurant, waar je drie keer per dag terecht kunt met het gezin. In de ochtend serveert het hotel een vegetarisch of veganistisch ontbijt voor zijn gasten. 

Kijk voor meer informatie over Cityhotel Wood even hier

Cityhotel Wood review

Ook dit familiehotel in Middelburg krijgt een hoge score van zijn gasten. Het hotel krijgt als algemene score een 8,8 uit meer dan 1380 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 9,3 als algemene score. Meer dan 180 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Cityhotel Wood: de familiekamers worden door de meeste gezinnen met kinderen geroemd. Een ruime familiekamer met alle faciliteiten met een moderne uitstraling en fijne bedden. Ook de locatie, het ontbijt en het vriendelijke personeel worden vaak genoemd als positief punt van het hotel. 

Negatieve punten Cityhotel Wood: bijna alle gezinnen geven aan dat er geen negatieve punten aan het hotel waren. Een enkeling geeft aan dat de slaapbank niet een super bed is om op te slapen. 

Kijk voor meer informatie over Cityhotel Wood even hier

4. Hotel De Nieuwe Doelen

Ook het vierde hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Middelburg ligt praktisch in het centrum van de stad. Erg fijn natuurlijk dat er zoveel keus is qua hotels om in het centrum van Middelburg te overnachten. Middelburg heeft een gezellig centrum en wij komen graag in de binnenstad met zijn vele leuke horecagelegenheden. 

Dit hotel ligt ook op maar twee minuten lopen van het treinstation van Middelburg, waardoor je ook de stad Middelburg prima met de trein kan bezoeken. Het hotel heeft een vierpersoonskamer voor gezinnen van vier personen die maar liefst 55m2 groot is. Deze familiekamer in Middelburg kun je met een deur in twee delen splitsen en deze kamer heeft ook een balkon en een badkamer met bad. Een bad vinden wijzelf ook altijd wel fijn, maar dat komt ook mede doordat onze dochter dol is op badderen. 

Het hotel heeft een bar, waar je een drankje kan doen en in de ochtend serveert het ontbijt aan de gasten van het hotel. Het hotel heeft een privé wellness, waar gasten tegen betaling gebruik van kunnen maken. Ook heeft het hotel een binnentuin. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Nieuwe Doelen even hier

Hotel De Nieuwe Doelen review

Het hotel krijgt een 8 als algemene score uit meer dan 1040 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 9,1 als algemene score. Meer dan 120 gezinnen met kinderen hebben dit familiehotel in Middelburg beoordeeld. 

Positieve punten Hotel De Nieuwe Doelen: de gastvrijheid van de gastheer en de gastvrouw van het hotel worden door veel gezinnen met kinderen gewaardeerd. Daarnaast worden de fijne bedden, de sfeer in het hotel, de mooie bar vaak genoemd als positieve punten van het hotel.  

Negatieve punten Hotel De Nieuwe Doelen: een aantal gezinnen met kinderen geeft aan dat de kamers wat gedateerd zijn en dat er niet superveel water uit de douche komt. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Nieuwe Doelen even hier

5. Boutique Hotel Eleanor

Ook het laatste hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Middelburg ligt in het centrum van Middelburg. Ook dit hotel heeft mooie familiekamers voor gezinnen van vier personen. 

Deze Deluxe Familiesuite ziet er prachtig uit en is 35m2 groot. Deze familiekamer in Middelburg heeft een tweepersoonsbed en een slaapbank voor de vier leden van het gezin. Daarnaast heeft de kamer ook een groot en ruim bad midden in de kamer, waar lekker gebadderd kan worden. 

Dit viersterren hotel heeft zowel een bar als een restaurant waar je een hapje en een drankje kan nuttigen. Ook zit er een terras bij het hotel, waar je in de zomermaanden lekker een drankje kan doen. Net als alle andere hotels kun je hier in de ochtend gebruik maken van het ontbijt dat het hotel aan zijn gasten aanbiedt. 

Kijk voor meer informatie over Boutique Hotel Eleanor even hier

Boutique Hotel Eleanor review

Het hotel krijgt een 8,4 uit meer dan 570 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 8,9 als algemene score. Meer dan 75 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld.

Positieve punten Boutique Hotel Eleanor: de locatie, het ontbijt, het vriendelijke personeel, de mooie en ruime kamer met Rituals producten werden genoemd als positieve punten van dit kinderhotel in Middelburg. 

Negatieve punten Boutique Hotel Eleanor: een aantal gezinnen geeft aan dat het hotel boven het restaurant en de cocktailbar zit en dat je hier vanaf de kamer geluidsoverlast van kunt hebben. 

Kijk voor meer informatie over Boutique Hotel Eleanor even hier

Hotel Middelburg met zwembad

Zoek je een hotel in Middelburg met zwembad, dan is het Van der Valk Hotel Middelburg een leuke optie. Het is één van de weinige familiehotels in Middelburg dat ook een zwembad heeft. Het hotel ligt iets buiten het centrum op ongeveer vijf minuten rijden van het centrum van Middelburg. Je kan de auto gratis parkeren voor de deur van het hotel. Het hotel heeft familiekamers voor gezinnen van drie en vier personen. 

Het ruime zwembad is binnen het hotel en rondom het zwembad staan bedjes. Ideaal om naast het zwemmen ook even een boekje te lezen. Ook is er een sauna bij het hotel waar je gebruik van kan maken. Het hotel krijgt als algemene score een 8,8 uit meer dan 1180 beoordelingen. Kijk voor meer informatie over het van der Valk Hotel Middelburg even hier

Middelburg met kinderen
Middelburg met kinderen

Kinderhotel Middelburg

We hebben een aantal leuke kinderhotels in Middelburg op een rij gezet. Dit zijn wel de belangrijkste en meest geboekte hotels in Middelburg die ook een familiekamer voor gezinnen van vier personen aanbieden. Toch zijn er nog een aantal andere accommodaties in Middelburg die je kan boeken met het gezin. Zo zijn er een aantal particulieren die een appartement aanbieden. Kijk voor de gehele lijst van accommodaties in Middelburg even hier.

Familiehotel Middelburg

Zoek je een familiehotel in Middelburg, dan hebben we een aantal leuke opties op een rij gezet. We zetten alle opties hieronder nog kort op een rij. Druk op de blauwe link voor meer informatie over het betreffende familiehotel in Middelburg.

Familiehotel Middelburg:

  1. Boutique Hotel The Roosevelt
  2. Rijksmonument Hotel De Sprenck
  3. Cityhotel Wood
  4. Hotel de Nieuwe Doelen
  5. Boutique Hotel Eleanor

Hotel met zwembad Middelburg

  1. Van der Valk hotel Middelburg

Kijk voor een overzicht van alle accommodaties in Middelburg even hier. 

Scroll naar boven