Kindvriendelijk hotel Goes

In deze blog kindvriendelijk hotel Goes gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Goes te overnachten. Je hebt niet zo heel veel familiehotels in Goes, waar je met een gezin van vier personen kan overnachten, maar er zijn zeker een aantal leuke opties. Ben je maar met een gezin van drie personen, dan zijn er nog een aantal extra kindvriendelijke hotels in Goes waar je uit kan kiezen. We zetten vier leuke familiehotels in Goes hieronder op een rij. Ook geven we nog een optie van een hotel met zwembad in Goes. 

1. Slot Oostende

Het eerste hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Goes is Slot Oostende en dit hotel ligt midden in het centrum van Goes. Vanuit het hotel loop je zo het winkelgebied van Goes in. Je kan de auto niet bij het hotel parkeren, maar deze dien je in de nabijgelegen parkeergarage te parkeren. 

Dit familiehotel in Goes heeft verschillende appartementen die geschikt zijn voor gezinnen van drie en vier personen. Het grootste appartement dat je kan boeken bij dit hotel is wel 100m2 groot en heeft twee slaapkamers met een groot tweepersoonsbed. Ook heb je bij dit appartement een eigen keuken en badkamer. 

Het is dus mogelijk om zelf eten te maken en voor het ontbijt kun je terecht bij het hotel. Het hotel biedt dit ontbijt wel aan op een externe locatie, dus niet bij het hotel zelf. Uiteraard zit je midden in het centrum van Goes en zijn er dus op loopafstand van het hotel veel mogelijkheden om te eten en te drinken. 

Kijk voor meer informatie over Slot Oostende even hier. 

Slot Oostende review

Dit kindvriendelijke hotel in Goes krijgt een 8,6 als algemene score uit meer dan 1140 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 9 als algemene score. Meer dan 240 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. Door deze hoge cijfers en vele beoordelingen weet je dat er niet zo’n grote kans is dat het hotel tegenvalt. Wij hebben de reviews van de gezinnen met kinderen doorgenomen en zetten hieronder de positieve en negatieve punten van het hotel op een rij. 

Positieve punten Slot Oostende: de locatie wordt bijna door alle gezinnen met kinderen genoemd als positief punt. Verder worden vaak genoemd het vriendelijke personeel, de ruime appartementen en het goede ontbijt. 

Negatieve punten Slot Oostende: een aantal gezinnen met kinderen geeft aan dat ze ’s nachts de kerktoren klokken hoorden en dat er bij evenementen als de kermis geluidsoverlast in de kamers kan zijn. 

Kijk voor meer informatie over Slot Oostende even hier. 

2. Hof Olmenstein

Het tweede hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Goes is Hof Olmenstein. Dit hotel ligt aan de rand van Goes en je kan de auto gratis voor de deur van het hotel parkeren. Dit hotel heeft de ruimte rondom het hotel en gasten kunnen gebruik maken van de sauna en de hottub van het hotel. Uiteraard is het erg lekker om aan het einde van de dag nog even met de kinderen en met een drankje in de hottub te gaan zitten van het hotel. 

Het hotel biedt appartementen aan voor gezinnen van vier personen van 50m2. De ouders slapen in een tweepersoonsbed in een slaapkamer en de kinderen kunnen slapen op een slaapbank in de woonkamer. Ook heeft het appartement een eigen keuken en een eigen badkamer. 

In de ochtend serveert het hotel een ontbijt aan zijn gasten. Ook heeft het hotel een tuin en kan je gebruik maken van de barbecue faciliteiten van het hotel. Er zit geen restaurant bij het hotel, dus wil je zelf niet koken, dan dien je naar het centrum van Goes te rijden voor een hapje en een drankje. Ook is er een speelruimte in de tuin van het hotel. 

Kijk voor meer informatie over Hof Olmenstein even hier

Hof Olmenstein review

Dit hotel krijgt een 8,7 als algemene score uit meer dan 750 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel met een 8,8 als algemene score. Meer dan 250 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hof Olmenstein: ook hier worden veel positieve punten van het hotel genoemd. De rustige ligging, het uitgebreide ontbijt en de ruime kamers worden door veel gezinnen met kinderen genoemd als positieve punten van het hotel. 

Negatieve punten Hof Olmenstein: er worden weinig negatieve punten meerdere keren genoemd door gezinnen met kinderen. Wel gaf een aantal gezinnen met kinderen aan dat ze in de ochtend de haan horen kraaien. 

Kijk voor meer informatie over Hof Olmenstein even hier

3. Hotel Katoen

Bij het derde hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Goes hebben wijzelf geslapen en dat vonden wij echt een superfijn hotel. Helaas is dit hotel alleen geschikt voor gezinnen met drie personen en hebben ze geen kamers voor gezinnen met vier personen. Wij hadden tijdens onze stedentrip naar Goes hier de Junior Suite geboekt en dit was echt een hele mooie en luxe kamer. 

Wij hadden een groot tweepersoonsbed en voor onze dochter was er een bed bijgeplaatst in de kamer. De kamer was super sfeervol ingericht en we hadden een badkamer met een groot vrijstaand bad. Onze kamer was ongeveer 45m2 groot. Deze kamer was een mix van mooie historische elementen en moderne snufjes zoals elektrische ramen. 

Het hotel heeft een mooie welness met jacuzzi, sauna en stoomcabine die je kan huren. Wij waren hier helaas niet van op de hoogte, dus hebben er daarom geen gebruik van gemaakt, maar doe dit zeker als je het hotel boekt. Ook kun je bij het hotel heerlijk eten. Wij hebben hier ’s avonds heerlijk gedineerd en in de ochtend zit er een goed ontbijt bij. Voor het hotel is ook nog een klein speeltoestel voor kinderen. Dit was ideaal voor onze dochter toen wij in de zomermaanden hier op het terras gegeten hebben. 

Kijk voor meer informatie over hotel Katoen even hier. 

Kindvriendelijk hotel Goes
Goes met kinderen

Hotel Katoen review

Het hotel krijgt als algemene beoordeling een 9 uit meer dan 870 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen dit familiehotel in Goes met een 9,4. Meer dan 90 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. Wij kunnen ons zeker vinden in deze beoordeling, aangezien wij het ook echt een heel fijn hotel vonden. Één van de betere hotels in Nederland waar wij geslapen hebben. 

Positieve punten Hotel Katoen: de ligging van het hotel (midden in het centrum), het uitgebreide ontbijt en de mooie familiekamers worden als positieve punten genoemd van dit hotel. Ook de stijlvolle inrichting en de hygiëne van het hotel worden vaak genoemd als positieve punten van dit familiehotel in Goes. 

Negatieve punten Hotel Katoen: er worden eigenlijk weinig negatieve punten genoemd. Een aantal gezinnen geeft aan dat het uitzicht vanuit het raam van de kamer op een muur was. 

Kijk voor meer informatie over hotel Katoen even hier. 

4. Van der Valk Hotel Goes

Het laatste hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Goes is het van der Valk Hotel Goes. Wij hebben in verschillende hotels van van der Valk geslapen in verschillende steden en wij zijn altijd wel een beetje fan van de hotelketen. Eigenlijk zijn de hotels altijd erg goed en zeker ook met kinderen leuk om te bezoeken.

Helaas heeft het van der Valk hotel Goes alleen kamers voor gezinnen met drie personen. Dit is een mooie en luxe kamer die 32m2 groot is en waarbij er een extra bed geplaatst kan worden op de kamer. Uiteraard zit er een ruime badkamer op de kamer en is deze familiekamer in Goes van alle gemakken voorzien. 

De locatie van dit familiehotel in Goes is iets buiten het centrum en in iets meer dan tien minuten rijd je van het hotel naar het centrum van Goes. Je kan de auto gratis parkeren voor de deur van het hotel. Daarnaast heeft het hotel een bar en een restaurant waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Zeker het ontbijt is bij de van der Valk hotels altijd erg uitgebreid en erg lekker. Zeker een aanrader om erbij te boeken. 

Kijk voor meer informatie over het van der Valk Hotel Goes even hier. 

Van der Valk Hotel Goes review

Het hotel krijgt een 7,9 als algemene score uit meer dan 830 beoordelingen van gasten. 

Positieve punten van der Valk Hotel Goes: een aantal punten worden door veel gezinnen met kinderen benoemd zoals de ruime en mooie kamers, het vriendelijke personeel en het uitgebreide ontbijt van het hotel.

Negatieve punten van der Valk Hotel Goes: er worden weinig negatieve punten meerdere keren genoemd, maar een aantal gezinnen gaf wel aan dat het warm op de kamer was. 

Kijk voor meer informatie over het van der Valk Hotel Goes even hier. 

Kindvriendelijk hotel Goes
Kindvriendelijk hotel Goes

Hotel Goes met zwembad

Maak je een stedentrip naar Goes, dan kan het zeker lekker zijn om ook een zwembad bij het hotel te hebben. Je hebt helaas weinig hotels in Goes met zwembad. Zeker niet voor gezinnen met vier personen. Ben je met een gezin van drie personen dan is het Boutique Hotel Jersey een prima optie om te verblijven. In dit hotel heb je een wellness zitten, waar ook een klein zwembad aanwezig is. 

Boutique Hotel Jersey zit midden in het centrum van Goes en je loopt vanuit het hotel zo de winkelstraat van Goes in. Het hotel heeft hier tweepersoonskamers waar ze een bed bij kunnen plaatsen voor het derde familielid. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 9,2 als algemene score. 

Overigens is het zwembad niet super groot, dus verwacht niet dat je hier ruimschoots baantjes kan trekken, maar voor kinderen is het een prima plek om even lekker te spelen. Kijk voor meer informatie over Boutique Hotel Jersey even hier

Familiehotel Goes

Zoek je een familiehotel in Goes dan hebben we in deze blog een aantal opties weergegeven. We zetten ze hieronder nog even kort op een rij. Klik op de blauwe link voor meer informatie!

Familiehotel Goes:

  1. Slot Oostende
  2. Hof Olmenstein
  3. Hotel Katoen
  4. Van der Valk Hotel Goes

Hotel Goes met zwembad

  1. Boutique Hotel Goes

Kijk voor de gehele lijst van hotels in Goes even hier

 

Scroll naar boven