Kindvriendelijk hotel Eindhoven

In deze blog Kindvriendelijk hotel Eindhoven gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Eindhoven te overnachten. In Eindhoven heb je niet super veel kindvriendelijke hotels waar je met een gezin met twee kinderen kunt slapen maar uiteraard zijn er wel een aantal leuke opties die je kan boeken. Wij letten zelf bij het boeken van een familiehotel in Eindhoven op de locatie, de faciliteiten van het hotel en de reviews die gegeven zijn door gezinnen met kinderen die in het betreffende kinderhotel in Eindhoven hebben geslapen. 

1. Van der Valk Hotel Eindhoven

Het eerste kindvriendelijke hotel in Eindhoven in onze lijst is het van der Valk Hotel in Eindhoven. Wij hebben overnacht in dit hotel en vonden dit hotel echt een enorme aanrader! Het hotel ligt iets buiten het centrum van de stad Eindhoven, maar je kan hierdoor wel de auto gratis voor de deur van het hotel parkeren. 

Dat je hier te maken hebt met een familiehotel in Eindhoven blijkt al aan de speeltuin die voor de deur van het hotel ligt. Altijd fijn om nog even na een dag in de stad geweest te zijn nog even lekker te spelen met de kinderen. Daarnaast heeft dit hotel een verwarmd binnenzwembad en dat vonden wij echt helemaal super.

Zoek je een hotel in Eindhoven met zwembad dan is het van der Valk Hotel Eindhoven zeker een goede optie! Het zwembad is echt warm en in het water ligt genoeg speelgoed voor kinderen om zich hier prima te vermaken!

Het van der Valk hotel in Eindhoven heeft verschillende soorten familiekamers en wij hadden hier de Jungle Family Suite geboekt. Een super ruime familiekamer van 69m2 met een apart gedeelte met een stapelbed voor de kinderen, een apart gedeelte voor de ouders en ook een hele ruime woonkamer.

Ook de badkamer van deze Jungle Family Suite (met bubbelbad!) was erg ruim en de kamer had ook nog eens een ruim balkon. Ideaal voor ouders om aan het einde van de dag nog even een drankje te doen als de kinderen slapen. Wat dat betreft vonden wij het echt een heerlijke kamer om ook gewoon even te relaxen met het gezin!

Ook qua eten en drinken zit je bij dit kinderhotel in Eindhoven goed! Het hotel heeft maar liefst drie verschillende restaurants en wij hebben ’s avonds gedineerd bij OZZO Food & Drinks. Dit was erg lekker en ook erg gezellig. Wil je in de Brasserie a la carte eten dan raden we wel aan om vooraf te reserveren, aangezien dit restaurant al vol zat toen wij het wilde boeken op de dag zelf. 

Ook hebben we in de ochtend ontbeten bij restaurant Het Buffet en dit ontbijt was super uitgebreid en erg lekker! Zeer zeker een aanrader! Wat dat betreft vonden wij het van der Valk Hotel Eindhoven een heel fijn hotel om in te overnachten. 

Kijk voor meer informatie over het van der Valk Hotel Eindhoven even hier

Van der Valk Hotel Eindhoven review

Nederlandse gezinnen die overnacht hebben in het van der Valk hotel in Eindhoven geven als algemene score een 8,3 voor dit hotel. In totaal hebben meer dan 450 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld en we zetten hieronder de positieve en negatieve punten van dit familiehotel in Eindhoven op een rij. 

Positieve punten van der Valk Eindhoven: eigenlijk komen de meeste positieve punten overeen met onze ervaringen. De gezinnen met kinderen waarderen vooral het zwembad, het uitgebreide ontbijt en de ruime kamers van het van der Valk Hotel in Eindhoven. Daarnaast geven meerdere gezinnen aan dat de bedden fijn slapen!

Negatieve punten van der Valk Eindhoven: er zijn weinig negatieve punten die meer dan een keer benoemd worden. Wel wordt er aangegeven dat bij sommige kamers de badkamer gedateerd was. Bij ons was dat niet het geval, maar blijkbaar zijn er wel andere kamers waar de badkamer minder modern is. 

Kijk voor meer informatie over het van der Valk Hotel Eindhoven even hier

Kindvriendelijk hotel Eindhoven
Kindvriendelijk hotel Eindhoven

2. Novotel Eindhoven

Het tweede kinderhotel in Eindhoven in deze lijst is het Novotel Eindhoven. Ook hier hebben we overnacht en kunnen we een goede review geven. Ook dit hotel ligt aan de rand van de stad. Je kan de auto betaald voor de deur parkeren en met de auto ben je in ongeveer tien minuten in het centrum. Voor sportieve gezinnen is het ook mogelijk om een fiets te huren en op die manier naar het centrum van Eindhoven te fietsen. 

Veel gezinnen met kinderen overnachten hier vanwege de ligging van het hotel bij het vliegveld van Eindhoven. Het hotel ligt namelijk op een paar minuten rijden van Eindhoven Airport en zeker bij een vroege vlucht kiezen veel gezinnen met kinderen er voor om in dit hotel te overnachten voordat ze de volgende dag gaan vliegen. 

Wij vinden Novotel Eindhoven echt een hotel dat in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Eindhoven hoort en dat komt zeker door de tuin van het hotel. In de tuin van het hotel heb je een speeltuin liggen en ook een verwarmd buitenzwembad. Zeker in de zomermaanden kunnen we ons voorstellen (wij bezochten het hotel in de winter) dat het hier met kinderen echt enorm genieten is. Ook dit is dus een hotel in Eindhoven met zwembad, alleen kun je hier alleen gebruik van maken in de zomerperiode.

Ook binnen in het hotel is aan kinderen gedacht. Dit familiehotel in Eindhoven heeft namelijk een speelhoek in de buurt van de receptie. Je kan bij dit kindvriendelijke hotel in Eindhoven familiekamers boeken voor gezinnen van vier personen. Wijzelf hadden hier een Superior Double Room en onze dochter sliep op een slaapbank.

Wij hadden een moderne kamer die van alle gemakken was voorzien. Uiteraard was de kamer een stuk kleiner dan onze kamer bij het van der Valk Hotel in Eindhoven, maar dat verschil zit hem ook duidelijk in de prijs. Het Novotel Eindhoven was een stuk goedkoper. Wel vonden we de geur van de kamer niet fris. 

Bij het hotel zit een restaurant en een bar, maar wij hebben alleen in de ochtend gebruik gemaakt van het ontbijt. Dat was erg lekker en uitgebreid en zeker een aanrader!

Kijk voor meer informatie over het Novotel Eindhoven hotel even hier. 

Novotel Eindhoven Review

Meer dan 1300 gezinnen hebben het hotel beoordeeld, nadat ze er geslapen hebben en de algemene score van het hotel is een 7,7. 

Positieve punten Novotel Eindhoven: vooral de locatie wordt door veel gezinnen geroemd, omdat het zo dicht bij het vliegveld ligt. Daarnaast wordt ook het uitgebreide ontbijt vaak genoemd als positief punt van het hotel en veel gezinnen benoemen het hotel als kindvriendelijk vanwege het buitenzwembad dat bij het hotel ligt. Ook de bedden van het hotel worden geroemd. 

Negatieve punten Novotel Eindhoven: als negatief punt van het hotel worden de compacte kamers benoemd, die in sommige gevallen ook een wat verouderde inrichting hadden. Daarnaast wordt het betaalde parkeren als negatief punt genoemd door verschillende gezinnen met kinderen. 

Kijk voor meer informatie over het Novotel Eindhoven hotel even hier

Kindvriendelijk hotel Eindhoven
Kindvriendelijk hotel Eindhoven

3. Hotel Parkzicht Eindhoven

Ook bij het derde hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Eindhoven hebben we zelf overnacht en kunnen we daardoor dit hotel goed beoordelen. Dit hotel ligt niet helemaal midden in het centrum, maar vanaf het hotel wandel je in ongeveer een kwartier naar het centrum van de stad toe. Je kan de auto gratis voor de deur parkeren wat wij zeker een groot pluspunt vonden!

Tegenover het hotel ligt een groot park en in de buurt van het hotel ligt ook een supermarkt. Dat vinden wijzelf altijd wel prettig. Wij hadden hier zelf een driepersoons kamer geboekt, maar dit familiehotel in Eindhoven heeft ook kamers voor gezinnen met vier personen. De kamer die we hadden was erg fijn en van alle gemakken voorzien. 

Zo had deze kamer een tv, een goedwerkende WIFI verbinding, koffie en theefaciliteiten en airconditioning. Wij hebben wat dat betreft niet veel meer nodig. Het hotel heeft een restaurant waar je drie keer per dag kunt eten, maar wij hebben in een Italiaans restaurant (Hout Eindhoven) gegeten dat op een paar minuten lopen van het hotel ligt. Dat was erg lekker eten. 

Wij hebben in de ochtend wel gebruik gemaakt van het uitgebreide ontbijt en dat was erg goed en is zeker een aanrader. Over het algemeen ervaren wij dat het ontbijt bij de meeste hotels in Nederland eigenlijk altijd super goed is.

Kijk voor meer informatie over Hotel Parkzicht Eindhoven even hier. 

Hotel Parkzicht Eindhoven review

Meer dan 170 gezinnen die overnacht hebben in dit familiehotel in Eindhoven geven als algemene score een 9,1.

Positieve punten Hotel Parkzicht Eindhoven: de locatie wordt door de meeste gezinnen benoemd als positief punt. Het is rustig gelegen en toch op loopafstand van de stad. Daarnaast worden als positieve punten van dit kinderhotel in Eindhoven genoemd het lekkere ontbijt, het vriendelijke personeel en de mooie kamers.

Negatieve punten Hotel Parkzicht Eindhoven: een aantal gezinnen benoemd dat de prijs van het ontbijt behoorlijk hoog is voor wat je er voor krijgt. Je kan dit uiteraard voorkomen door een kamer te boeken zonder ontbijt en dan in het centrum van Eindhoven te ontbijten. Verder zijn er weinig negatieve punten die door meerdere gezinnen benoemd worden. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Parkzicht Eindhoven even hier. 

Kindvriendelijk hotel Eindhoven
Kindvriendelijk hotel Eindhoven

4. The Social Hub Eindhoven

Dit familiehotel in Eindhoven ligt midden in het centrum en recht tegenover het centraal station van Eindhoven. The Social Hub Eindhoven is daarom ook goed te bereiken als je bijvoorbeeld de stad Eindhoven met de trein bezoekt. Wat dit hotel mede zo geschikt maakt voor kinderen is dat er in de gemeenschappelijke ruimte van het hotel een biljarttafel en een tafeltennistafel staat. Altijd leuk om aan het einde van de dag met je kinderen nog even te gaan spelen. 

De inrichting van The Social Hub Eindhoven is kleurrijk en zal kinderen zeker aanspreken. Dit kindvriendelijk hotel in Eindhoven heeft verschillende familiekamers die ruim zijn en waarbij sommige kamers een mooi uitzicht hebben over de stad Eindhoven (bijvoorbeeld als je een kamer hebt op de bovenste verdiepingen van het hotel).

Het hotel wordt voornamelijk gerund door (Engelstalige) studenten. Je kan bij het hotel ervoor kiezen om ontbijt bij je kamer te nemen. Kijk voor meer informatie over The Social Hub Eindhoven even hier.  

The Social Hub Eindhoven review

Meer dan 390 gezinnen met kinderen hebben dit hotel beoordeeld en dit hotel krijgt maar liefst een 9,6 als algemene score. Dat is uiteraard extreem hoog. 

Positieve punten The Social Hub Eindhoven: als positieve punten van dit hotel worden eigenlijk de zaken genoemd die we hierboven ook al vernoemden. Zo vinden de gezinnen met kinderen vooral het uitzicht van het hotel prachtig, het personeel heel vriendelijk en ook de gemeenschappelijke ruimte van het hotel valt zeer in de smaak. Ook de sfeer in het hotel wordt door veel gezinnen geprezen. 

Negatieve punten The Social Hub Eindhoven: vooral de warmte op de kamers wordt als negatief punt benoemd. De airco werkt niet voldoende, zodat het warm op de kamers kan zijn. In de wintermaanden is dit uiteraard geen probleem, maar in de warme zomermaanden kan dat wel vervelend zijn. 

Kijk voor meer informatie over The Social Hub Eindhoven even hier.  

5. Crown Hotel Eindhoven Centre

Ook dit familiehotel in Eindhoven ligt midden in het centrum en ook in de buurt van het centrale station van Eindhoven. Dus ga je met de trein naar Eindhoven toe, dan is de Crown Hotel Eindhoven Centre zeker een goede optie om te overnachten met het gezin. Het hotel heeft een moderne uitstraling en mooie foto’s aan de muur hangen van Eindhoven.

Dit kinderhotel in Eindhoven heeft verschillende kamers voor gezinnen. Uiteraard zijn er voor het hotel voldoende parkeergarages in de buurt en ook het hotel heeft zelf een betaalde parkeermogelijkheid. 

Kijk voor meer informatie over het Crown Hotel Eindhoven even hier

Crown Hotel Eindhoven Centre review

Meer dan 450 gezinnen met kinderen hebben na hun overnachting het Crown Hotel Eindhoven Centre beoordeeld en zij geven het hotel een 9,4 als algemene score. 

Positieve punten Crown Hotel Eindhoven Centre: bijna alle gezinnen benoemen de locatie van het hotel als positief punt. Je loopt vanuit het hotel zo het centrum van de stad in. Ook de ruime kamers, het vriendelijke personeel en het prima ontbijt worden genoemd als positieve punten van dit kindvriendelijke hotel in Eindhoven. Zeker de familiekamers van het hotel zijn ruim. 

Negatieve punten Crown Hotel Eindhoven Centre: zeker voor gezinnen die op de lagere verdiepingen van het hotel zaten was een negatief punt dat ze geluid hoorde van de straat van uitgaanspubliek in de nacht en in de vroege ochtend van de reinigingsdienst van de gemeente. Je kan hier op inspelen door te vragen of je een kamer krijgt die wat hoger in het hotel ligt, zodat je minder overlast hebt. Ook geven gezinnen aan dat de badkamer wat gedateerd was. 

Kijk voor meer informatie over het Crown Hotel Eindhoven even hier. 

Hotel Eindhoven met zwembad

Je hebt niet zoveel hotels in Eindhoven met zwembad. We benoemden hiervoor al twee hotels in Eindhoven met zwembad en dat waren het van der Valk Hotel Eindhoven en het Novotel Eindhoven. Bij het Van der Valk Hotel heb je een verwarmd binnenzwembad en kun je het gehele jaar hier gebruik van maken en bij het Novotel Eindhoven heb je een verwarmd buitenzwembad en deze is alleen in de zomermaanden open. 

Naast deze twee hotels heb je nog een hotel in Eindhoven met zwembad. 

Park Plaza Eindhoven: dit viersterren hotel heeft kamers met geluidsisolatie, twee restaurants en een binnenbad, waar je het gehele jaar kunt zwemmen. Dit hotel in Eindhoven met zwembad heeft daarnaast ook een sauna waar je kan relaxen en je kunt bij het hotel (betaald) parkeren. Gezinnen met kinderen beoordelen dit hotel met een 8,8.  Kijk voor meer informatie over Park Plaza Eindhoven even hier.  

Kinderhotel Eindhoven

Je heb in Eindhoven verschillende kinderhotels die je kan boeken, ondanks dat de keuze niet super groot is. Wijzelf hebben in drie kinderhotels in Eindhoven geslapen en alle drie deze hotels waren goed. Wij kijken bij het boeken van een hotel altijd naar de locatie, de kamers en uiteraard naar de recensies die over een hotel geschreven zijn. Heb je een hotel met honderden beoordelingen en krijgt dit hotel een cijfer dat hoger dan een 7,5 is, dan weet je bijna altijd dat je goed zit.

Uiteraard hebben we niet alle opties van kinderhotels in Eindhoven besproken en zijn er nog meer accommodaties in Eindhoven beschikbaar. Kijk voor een overzicht van alle kinderhotels in Eindhoven even hier

Familiehotel Eindhoven

Wil je een hotel overnachting in Eindhoven met kinderen boeken? We zetten hieronder nog een kort overzicht van onze top 5 wat betreft een familiehotel in Eindhoven. Klik op de blauwe link voor meer informatie!

  1. van der Valk Eindhoven
  2. Novotel Eindhoven
  3. Hotel Parkzicht Eindhoven
  4. The Social Hub Eindhoven
  5. Crown Hotel Eindhoven Centre

Overzicht van hotels in Eindhoven met zwembad:

  1. van der Valk Eindhoven
  2. Novotel Eindhoven (buitenzwembad)
  3. Park Plaza Eindhoven
Scroll naar boven