Kindvriendelijk hotel Deventer

In deze blog kindvriendelijk hotel Deventer gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Deventer te overnachten. Je hebt niet super veel familiehotels in Deventer, waar je met een gezin van vier personen kunt overnachten, maar er zijn zeker wel een aantal leuke opties in het centrum. Wij kijken meestal bij het boeken van een familiekamer naar de locatie, de reviews van andere gezinnen en de faciliteiten van de familiekamer. Op basis van deze criteria zetten we de leukste kindvriendelijke hotels in Deventer op een rij. 

1. Hotel in het huis van Deventer

Het eerste hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Deventer is het Hotel in het Huis van Deventer. Dit hotel ligt midden in het centrum van Deventer en vanaf het hotel ben je eigenlijk gelijk in het winkelgebied van de stad. Je kan de auto aan de overkant van de IJssel parkeren en je kunt dan met het pondje naar het hotel toe gaan.

Het hotel heeft verschillende familiekamers voor gezinnen tot en met zes personen. De familiekamers hebben twee tweepersoonsbedden beschikbaar voor zowel de ouders als de kinderen en bij het appartement dat voor zes personen geschikt is, heeft iedereen ook zijn eigen slaapkamer. Alle kamers in het hotel hebben ook een eigen patio en op iedere verdieping is er een soort gemeenschappelijke ruimte, waar je bijvoorbeeld een spelletje kan spelen met de kinderen. 

In de ochtend serveert dit familiehotel in Deventer een ontbijt aan zijn gasten. In het hotel is een gemeenschappelijke keuken aanwezig, waar je eventueel wat kan koken en kan voorbereiden voor de andere maaltijden van de dag. Uiteraard is het ook heel makkelijk om even in het centrum wat te gaan eten met het gezin. Ook is er een tuin van het hotel, waar je in de zomermaanden prima met het gezin kunt zitten. 

Kijk voor meer informatie over het Hotel in het Huis van Deventer even hier

Hotel in het huis van Deventer review

Dit hotel krijgt een 9 als algemene score uit meer dan 900 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel zelfs met een 9,8 als algemene score. Meer dan 230 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld, dus dat is een behoorlijk hoge score. Wij hebben van deze gezinnen met kinderen gekeken naar de reviews en op basis van deze reviews zetten we de positieve en negatieve punten van het hotel op een rij. 

Positieve punten Hotel in het Huis van Deventer: er worden over het hotel verschillende positieve punten benoemd. Zo noemen veel gezinnen met kinderen de locatie van het hotel, het uiterst vriendelijke personeel, het uitgebreide ontbijt en de leuk ingerichte familiekamers als positieve punten van het hotel. 

Negateve punten hotel in het Huis van Deventer: er worden weinig negatieve punten van het hotel genoemd, maar een aantal gezinnen met kinderen gaven aan dat ze een tv op de familiekamers misten. 

Kijk voor meer informatie over het Hotel in het Huis van Deventer even hier

2. FINCH – boutique hotel, downtown

Het tweede hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Deventer is het Finch Boutique Hotel. Net als het vorige hotel ligt ook hotel Finch midden in het centrum van de stad en loop je vanuit het hotel zo het winkelgebied van Deventer in. De auto kun je in de buurt parkeren, maar je kan ook makkelijk met de trein Deventer bezoeken. Vanaf het station is het maar twee minuten lopen naar het hotel toe. 

Het hotel heeft mooie familiekamers die 46m2 groot zijn en deze familiekamers hebben twee slaapkamers met in iedere slaapkamer een tweepersoonsbed. Zo heb je als ouders ook privacy van de kinderen in de avond. De kamers hebben een vintage uitstraling en zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld op de kamer een oude platenspeler tegenkomt. Daarnaast heeft de kamer een moderne badkamer. 

Het is ook mogelijk om bij het hotel fietsen te huren en op deze manier de omgeving van Deventer te verkennen. Het hotel heeft verder zowel een restaurant als een bar, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Daarnaast heeft het hotel een zonneterras, waar je zeker in de zomermaanden lekker terecht kunt. 

Kijk voor meer informatie over het Finch Boutique Hotel Downtown even hier. 

FINCH – boutique hotel, downtown review

Ook dit familiehotel in Deventer wordt erg goed beoordeeld. Uit meer dan 1830 beoordelingen krijgt het hotel een 9,1 als algemene score. Dat is zeker gezien het aantal beoordelingen echt een hele hoge score. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel nog een stukje hoger met een 9,7 als algemene score. Meer dan 160 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. Voordeel bij dit soort scores is dat je dan eigenlijk al weet dat het gewoon een heel goed hotel is en dat de kans dat het hotel tegenvalt erg klein is. 

Positieve punten Finch-Boutique Hotel: deze ouder omschrijft eigenlijk de meeste positieve punten van het hotel, waarbij klantentevredenheid hoog op het lijstje staat zo blijkt:

Wat werken bij hotel Finch lieve en enthousiaste medewerkers! Het was vanaf de aankomst een warm welkom voor ons. De locatie van het hotel is midden in het centrum van Deventer en goed bereikbaar met de trein en met de auto. In de kamer wordt je door allerlei zaken verrast (ik zal ze niet verklappen). Het personeel kent je ook bij naam wat bijzonder is. Maak vooral gebruik van het uitgebreide ontbijt, dit is subliem. Ik kom zeker nog een keer terug!

Negatieve punten Finch- Boutique Hotel: er worden weinig negatieve punten meerdere keren benoemd. Wel geeft een aantal gezinnen aan dat de kamer in de zomermaanden wat warm kan zijn. 

Kijk voor meer informatie over het Finch Boutique Hotel Downtown even hier. 

Deventer met kinderen
Deventer met kinderen

3. Hotel de Vischpoorte

Ook het derde hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Deventer ligt midden in het centrum van de stad. Het ligt op twee minuten lopen van het hotel in het Huis van Deventer die we in deze blog als eerste hebben besproken en uiteraard gelden qua omgeving en locatie dezelfde punten voor dit hotel. Het hotel kijkt uit over de rivier de IJssel. 

Dit familiehotel in Deventer heeft verschillende soorten familiekamers voor gezinnen van vier personen. Hierdoor heb je bij dit hotel volop keus in wat je precies wil. Zo hebben ze een familieappartement, een apartment met twee slaapkamers, een appartement met een slaapkamer en twee onderling verbonden tweepersoonskamers. Uiteraard heeft ieder van deze kamers zijn eigen kenmerken en kijk daarom zelf naar de verschillende keuzes wat voor jullie gezin het fijnste is. 

De meeste familiekamers hebben een keukentje, waar je eventueel wat klaar kan maken. In de ochtend serveert het hotel een ontbijt voor zijn gasten en voor de andere twee maaltijden op een dag heb je in de omgeving van het hotel tientallen opties qua eten en drinken. Ook is het mogelijk om bij het hotel fietsen te huren en op die manier de omgeving van Deventer te verkennen. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Vischpoorte even hier

Hotel de Vischpoorte review

Het hotel krijgt een 8,3 uit meer dan 800 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 9,5 als algemene beoordeling. In totaal hebben meer dan 140 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel De Vischpoorte: uiteraard wordt hier ook de locatie vaak benoemd door gezinnen met kinderen. Daarnaast worden het mooie historische pand, het vriendelijke personeel, de fijne ruime appartementen en de goede prijs kwaliteit verhouding vaak als positieve punten van dit familiehotel in Deventer genoemd. 

Negatieve punten Hotel De Vischpoorte: een aantal gezinnen met kinderen geeft aan dat je om op de kamer te komen een aantal steile trappen naar boven moet gaan en dat de klok van de kerktoren die in de buurt van het hotel ligt ieder uur geluid maakt. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Vischpoorte even hier

4. Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer

Het vierde hotel in de lijst van familiehotels in Deventer is het Grand Boutique Hotel Restaurant Huis Vermeer en dit hotel ligt naast het Hotel in het Huis van Deventer en ligt daarmee dus ook midden in het centrum van de stad. Ook bij dit hotel loop je zo het winkelgebied van Deventer in. 

Het hotel biedt ruime vierpersoonskamers aan van maar liefst 53m2 en deze kamer bestaat uit twee verdiepingen. De ouders slapen op de begane grond in een tweepersoonsbed en de kinderen slapen op de eerste verdieping in twee eenpersoonsbedden. Voor de rest heeft deze familiekamer een badkamer en is de kamer van alle gemakken voorzien. 

Bij het hotel zit een restaurant die op hoog niveau verschillende gerechten maakt en waar je drie keer per dag kunt eten. Ook is het mogelijk om in de buurt van het hotel de auto privé te parkeren. Je krijgt dan een sleutel mee bij het hotel voor deze parkeergarage. Kijk voor meer informatie over Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer even hier. 

Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer review

Het hotel krijgt een 9 als algemene score uit meer dan 560 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 9,5 als algemene score. Meer dan 60 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. Dat is uiteraard niet super veel en daarom is het altijd wat lastiger om het algemene cijfer goed te boordelen. 

Positieve punten Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer: een heel mooi authentiek hotel op een mooie locatie in het centrum van Deventer geven de meeste gezinnen aan. Daarnaast wordt het personeel, het ontbijt en de Auping bedden op de familiekamer erg gewaardeerd. 

Negatieve punten Grand Boutique Hotel Restaurant Huis Vermeer: het hotel heeft heel veel verschillende trapjes, wat zeker voor mensen die niet goed ter been wat lastiger kan zijn.  

Kijk voor meer informatie over Grand Boutique Hotel-Restaurant Huis Vermeer even hier. 

5. The Lemon Suites

Het laatste familiehotel in Deventer is The Lemon Suites en ook dit hotel ligt praktisch naast het hotel in het Huis van Deventer, midden in het centrum van de stad. Het is wel erg opvallend dat er zoveel goede familiehotels zo’n goede locatie hebben in Deventer. Bij al deze vijf hotels kun je eigenlijk niet centraler zitten met je hotel. 

Dit vier sterrenhotel heeft een Superior Suite voor zes personen die maar liefst 120m2 groot is en die drie slaapkamers heeft voor de verschillende gezinsleden. Dit is echt een prachtige familiekamer met hele mooie meubels en een badkamer met groot bad en deze kamer is verder van alle gemakken voorzien. Dit is ook wel de duurste kamer in dit rijtje van kindvriendelijke hotels in Deventer. 

Het hotel heeft een restaurant waar je drie keer per dag terecht kunt voor een hapje en een drankje en het hotel biedt ook roomservice voor zijn gasten. Ben je op zoek naar een beetje luxe, dan is dit hotel zeker een goede optie! Kijk voor meer informatie over The Lemon Suites even hier

The Lemon Suites review

Het hotel heeft net iets meer dan tien beoordelingen en dat is uiteraard wel een risico bij het boeken. Heeft een hotel meer dan 1000 beoordelingen en scoort het nog steeds een gemiddelde van een 9 dan weet je zeker dat het goed zit met het hotel. Mede door de hoge prijs van het hotel, zijn er niet zoveel gezinnen met kinderen die het hotel tot nu toe geboekt hebben. 

Het is daarom ook lastig iets te zeggen over het cijfer (9,2 als algemene score). Wel zijn de reviews die gegeven zijn erg positief en worden de prachtige kamers met heerlijke bedden als positief punt beschreven van dit hotel. 

Kijk voor meer informatie over The Lemon Suites even hier

Kindvriendelijk hotel Deventer
Kindvriendelijk hotel Deventer

Hotel Deventer met zwembad

Zoek je een hotel in Deventer met zwembad, dan heb je niet zo heel erg veel keuze met een gezin van vier personen. Een optie voor een hotel met zwembad in de omgeving van Deventer kan dan zijn het Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo. Dit hotel ligt op een kleine vijftien kilometer van Deventer en heeft een redelijk groot binnenzwembad. 

Uiteraard is het altijd wel lekker om aan het einde van de dag met de kinderen nog even te gaan zwemmen. Als algemene score krijgt dit hotel een 7,6 uit meer dan 2100 beoordelingen. Het hotel heeft familiekamers voor gezinnen met vier personen. Kijk voor meer informatie over het Bastion Hotel Apeldoorn het Loo even hier. 

Familiehotel Deventer

Zoek je een familiehotel in Deventer, dan hebben wij nu een aantal leuke opties op een rij gezet. We zetten ze hieronder nog een keer kort op een rij. 

  1. Hotel in het Huis van Deventer
  2. Finch – Boutique Hotel
  3. Hotel de Vischpoorte
  4. Grand Boutique Hotel- Restaurant Huis Vermeer
  5. The Lemon Suites

Hotel met zwembad in omgeving Deventer

  1. Bastion Hotel Apeldoorn het Loo

Zit er bij bovenstaande opties geen geschikt hotel, dan kijk voor de gehele lijst van familiehotels in Deventer even hier

Scroll naar boven