Kindvriendelijk hotel Den Haag

In de blog Kindvriendelijk hotel Den Haag gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Den Haag te overnachten. In Den Haag heb je niet super veel kindvriendelijke hotels waar je met een gezin met twee kinderen kunt slapen maar uiteraard zijn er wel een aantal leuke opties die je kan boeken. Wij letten zelf bij het boeken van een familiehotel in Den Haag op de locatie, de faciliteiten van het hotel en de reviews die gegeven zijn door gezinnen met kinderen die in het betreffende kinderhotel in Den Haag hebben geslapen. 

1. Novotel Den Haag City Centre

Het eerste hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Den Haag is het Novotel Den Haag City Centre en hier hebben we zelf ook overnacht. Dit hotel hadden we geboekt vanwege de perfecte ligging van het hotel. Het hotel ligt namelijk midden in het centrum van Den Haag en vanuit het hotel had je uitzicht op het Binnenhof. 

De auto kun je bij dit hotel (betaald) onder het hotel parkeren, waardoor je in een paar tellen vanuit je auto in het hotel bent. Wat gelijk opvalt als je de lobby van het hotel binnenloopt is dat er een speelhoek is voor kinderen. Hier heeft onze dochter verschillende keren gespeeld en dat geeft ook wel aan dat dit een familiehotel in Den Haag is. 

Het hotel heeft meerdere kamers die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Zelf hadden we de Executive kamer geboekt en onze dochter sliep op deze kamer op een slaapbank. Ook heeft het hotel nog ruimere suites tot zijn beschikking. In onze kamer hadden we eigenlijk alles wat je van een hotelkamer verwacht. 

Wat ons gelijk opviel in onze kamer is dat we een enorme tv hadden aan de muur. Daarnaast heeft de kamer een badkamer met een bad en daar is onze dochter ook altijd dol op. 

Qua eten en drinken kun je bij dit kinderhotel in Den Haag ook prima terecht. Wij hebben ’s avonds gedineerd in het restaurant Gallery61 dat bij het hotel behoort. Ook dit restaurant is leuk om met kinderen heen te gaan. Ze hebben veel keuzes voor kinderen en in het restaurant hebben ze bijvoorbeeld een grappig schilderij in de vorm van een stoel, waar kinderen in kunnen gaan zitten. 

Ook hebben we gebruik gemaakt van het ontbijt en dat was erg uitgebreid en erg lekker! Het ontbijt vonden we daarom ook zeker een aanrader! 

Kijk voor meer informatie over het Novotel Den Haag City Centre even hier

Novotel Den Haag City Centre Review

Nederlandse gezinnen die overnacht hebben in dit kindvriendelijke hotel in Den Haag beoordelen dit hotel met maar liefst een 9. We zetten aan de hand van de honderden reviews die door gasten over de verschillende familiehotels in Den Haag gegeven zijn, een overzicht van de positieve en negatieve punten van ieder hotel. 

Positieve punten Novotel Den Haag City Centre: uiteraard wordt door vele gezinnen de locatie als positief punt benoemd. Daarnaast vinden gezinnen het leuk dat er bij het buffet een speciaal gedeelte is voor kinderen. Ook de vriendelijkheid van het personeel wordt erg gewaardeerd. 

Negatieve punten Novotel Den Haag City Centre: het uitzicht van de kamer werd door sommige gezinnen als minder ervaren. Zo hadden een aantal gezinnen een kamer met uitzicht op de Passage (winkelcentrum dat binnen is) en dat is dus misschien wel een puntje wat je bij een boeking kunt aangeven. Dat je juist aan de andere kant van het hotel wil zitten met je kamer. 

Kijk voor meer informatie over het Novotel Den Haag City Centre even hier

Novotel Den Haag City Centre met kinderen
Novotel Den Haag City Centre met kinderen

2. Ibis Den Haag City Centre

Ook in dit kinderhotel in Den Haag hebben we geslapen met ons gezin. We parkeren onze auto in de (betaalde parkeergarage) in de buurt van het hotel en zijn in een paar minuten bij de receptie. Ook het Ibis Den Haag City Centre hebben we mede uitgekozen voor een stedentrip naar Den Haag met onze dochter vanwege de locatie. 

Deze locatie is namelijk super centraal, waardoor je vanuit het hotel zo het centrum in loopt. Uiteraard kun je ook zo met het openbaar vervoer naar verschillende delen van de stad. Je zit in tien minuten met de tram op het strand vanuit het hotel. Ideaal voor gezinnen met kinderen in de zomer. Daarnaast is dit wel een echt budgethotel in Den Haag en wij vonden de prijs kwaliteit verhouding echt meer dan prima. 

Dit kinderhotel in Den Haag heeft verschillende familiekamers voor gezinnen met vier personen. Wij hadden hier ook een familiekamer geboekt wat eigenlijk neerkomt op twee tweepersoonskamers die verbonden zijn met een deur die dan open staat. Uiteraard is dit qua privacy ideaal en omdat de ouders en de kinderen apart slapen, terwijl het toch een kamer is. 

Wij vinden de hotels van Ibis eigenlijk altijd gewoon goed. De hotels zijn niet al te duur in vergelijking met veel andere hotels en toch heeft het een mooie moderne strakke uitstraling qua interieur. Vaak zitten de hotels ook midden in het centrum zoals ook dit kindvriendelijke hotel in Den Haag. 

Bij het hotel zit een bistro waar je drie keer per dag kan eten, maar wij hebben alleen in de ochtend gebruik gemaakt van het ontbijt van het hotel en dat was erg uitgebreid en erg goed. Zoek je een budgethotel in Den Haag dat midden in het centrum zit dan is het Ibis Den Haag City Centre hotel zeker een leuke optie. 

Kijk voor meer informatie over het Ibis Den Haag City Centre hotel even hier. 

Ibis Den Haag City Centre Review

Nederlandse gezinnen die hier overnacht hebben geven voor de algehele indruk van het Ibis Den Haag City Centre hotel een 9. In totaal hebben bijna 1100 gezinnen die hier overnacht hebben een beoordeling gegeven. 

Positieve punten Ibis Den Haag City Centre: uiteraard staat bij de meeste beoordelingen van gezinnen dat de locatie gewaardeerd wordt van het hotel. Daarnaast slapen de bedden lekker, is het ontbijt erg uitgebreid en wordt ook de vriendelijkheid van het personeel vaak geprezen. 

Negatieve punten Ibis Den Haag City Centre: als we kijken naar de negatieve punten dan zijn dit geen eenduidige punten. Wel staan er een aantal reacties dat ze de kussens van de bedden erg klein vonden. Ook staan er reacties dat de badkamer wel iets groter had mogen zijn op de kamers. 

Kijk voor meer informatie over het Ibis Den Haag City Centre hotel even hier. 

Kindvriendelijk hotel Den Haag
Kindvriendelijk hotel Den Haag

3. Babylon Hotel Den Haag

Ook bij het derde familiehotel in Den Haag hebben we zelf geslapen en kunnen we dit uiteraard ook goed beoordelen. Het Babylon Hotel Den Haag ligt naast het centrale station van Den Haag en hierdoor heeft het uiteraard ook een hele goede ligging. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, aangezien wij onze hotels hier meestal ook op selecteren. Wij vinden het erg prettig dat wanneer we de deur van het hotel uitstappen dat we dan te voet naar het centrum van de stad kunnen lopen. 

Kom je met de auto dan kun je de auto tegen een gereduceerd tarief in de parkeergarage in de buurt van het hotel parkeren. Daarnaast kunnen sportieve ouders zich in het zweet werken in de fitnessruimte van het hotel en is er een mogelijkheid om bij het hotel fietsen te huren.

Wij hadden bij dit hotel de Junior Suite Familiekamer geboekt en dat is een grote kamer van ongeveer 36m2 met een grote badkamer met bad. Ook bij deze kamer had je twee gedeeltes die met elkaar in verbinding stonden. Over de kamer hadden we eigenlijk geen enkele klacht en de kamer had alles wat wij van een familiekamer verwachten. 

Ook bij dit hotel zit een bar en een restaurant en ook hier hebben wij alleen gebruik gemaakt van het ontbijt (bij de andere maaltijden hebben we in de stad op een terras gegeten). Dit ontbijt in de ochtend was erg goed bij dit kindvriendelijke hotel in Den Haag. Wat ons verder heel erg opviel bij dit hotel was de gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel. Erg geïnteresseerd en onze dochter kreeg bij het ontbijt wat snoepjes mee voor de rest van de dag. 

Dat zijn vaak kleine dingen, maar die wel heel erg meewerken in hoe je je thuis voelt bij het hotel. Kijk voor meer informatie over het Babylon Hotel Den Haag even hier

Babylon Hotel Den Haag Review

Dit familiehotel in Den Haag wordt door gezinnen met kinderen beoordeeld met een 9,2. 

Positieve punten Babylon Hotel Den Haag: dat andere gezinnen de gastvrijheid van het personeel roemen dat zie je ook terug in de reacties. Zo vertelt iemand dat de kamer was versierd door het personeel toen het zoontje jarig was. Ook kregen sommige gezinnen een gratis upgrade doordat er ruimte in het hotel was. Daarnaast zijn positieve punten van dit kinderhotel in Den Haag dat de locatie (dicht bij het OV) fijn is, dat het ontbijt goed is en dat de bedden fijn slapen. 

Negatieve punten Babylon Hotel Den Haag: er zijn weinig negatieve punten van dit hotel die meerdere keren benoemd worden. Alleen klagen een aantal gezinnen over dat ze het parkeren bij het hotel duur vonden. 

Kijk voor meer informatie over de kamers bij het Babylon Hotel Den Haag even hier

Babylon Hotel Den Haag met kinderen
Babylon Hotel Den Haag met kinderen

4.Hilton Hotel Den Haag

Ook dit kindvriendelijke hotel in Den Haag ligt in het centrum van de stad. In de buurt van het hotel ligt bijvoorbeeld de Panorama Mesdag en Paleis Noordeinde. Je kunt bij het hotel parkeren en met het openbaar vervoer ben je in een kwartier vanaf het hotel op het strand van Scheveningen.

Het hotel heeft verschillende kamers voor gezinnen, waarbij de familiekamers bestaan uit twee kamers die met elkaar verbonden zijn. Het Hilton Hotel Den Haag heeft ook speciale voorzieningen voor gezinnen zoals een oppasdienst en ook bij het restaurant hebben ze een speciaal menu voor kinderen. De kamers hebben een moderne uitstraling en zijn luxe, maar dat is bij de meeste hotels van Hilton wel het geval. 

Ook dit hotel heeft een restaurant en een bar, waar je met het gezin terecht kunt voor een hapje en een drankje!

Kijk voor meer informatie over het Hilton Hotel Den Haag even hier

Hilton Hotel Den Haag Review

Dit familiehotel in Den Haag krijgt van gezinnen die hier overnacht hebben een 9,1 als algemene score. 

Positieve punten Hilton Hotel Den Haag: De kamers worden geprezen dat deze modern, schoon en luxe zijn. Dat er in verschillende kamers een bad zat wordt ook als positief punt benoemd. Ook het ontbijt dat dit kindvriendelijke hotel in Den Haag serveert wordt als lekker en uitgebreid omschreven. Ook de locatie van het hotel wordt vaak genoemd als positief punt. 

Negatieve punten Hilton Hotel Den Haag: De parkeerkosten van de parking van het Hilton Hotel Den Haag worden als duur ervaren. Ook vinden gezinnen met kinderen het minder dat het personeel voornamelijk Engels spreekt. Ook verwachten sommige gezinnen van een vijfsterren hotel dat het ontbijt wel wat meer vegan opties bij het ontbijt kan aanbieden. 

Kijk voor meer informatie over het Hilton Hotel Den Haag even hier

5. Moxy The Hague

Dit kinderhotel in Den Haag heeft ook een super locatie. Het hotel ligt bijvoorbeeld om de hoek van het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Één van de leukste kindermusea in Den Haag die je met kinderen kunt bezoeken. Ook ligt het hotel in de buurt van het centrale station van Den Haag, waardoor je prima met de trein de stad kan bezoeken en kunt slapen in dit hotel. 

De hotels van Moxy in Nederland staan bekend vanwege het hippe interieur van de hotels. Bij Moxy The Hague mag ook de hond mee in het hotel. Je betaalt hier een extra bedrag voor. Je kunt in de hippe lounge van het hotel een lekker drankje doen met het gezin. Ook heeft het hotel een ontbijtbuffet met ook genoeg veganistische en vegetarische opties. 

Kijk voor meer informatie over Moxy The Hague Hotel even hier

Moxy The Hague Review

Dit familiehotel in Den Haag wordt door gezinnen met kinderen met een 9,6 beoordeeld. Dat is uiteraard super hoog. 

Positieve punten Moxy The Hague: eigenlijk benoemen bijna alle gezinnen in hun review over het hotel dat de ligging van het Moxy The Hague hotel ideaal is. Daarnaast wordt de sfeer in dit kinderhotel in Den Haag vaak geroemd en vonden veel ouders de twee kamers die in verbinding met elkaar staan erg fijn. 

Negatieve punten Moxy The Hague: het ontbijt van het hotel wordt soms als beperkt en duur ervaren. Dit kan misschien een reden zijn om het ontbijt van het hotel niet af te nemen en bijvoorbeeld in de ochtend in het centrum te gaan eten met het gezin. Ook benoemen verschillende gezinnen dat ze het minder vonden dat het personeel alleen Engels spreekt. 

Kijk voor meer informatie over Moxy The Hague Hotel even hier

Hotel Den Haag met zwembad

Als gezinnen een stedentrip gaan maken naar Den Haag dan wordt er vaak gezocht op de term Hotel Den Haag met zwembad. Dat is uiteraard ook logisch, aangezien het heerlijk is om aan het einde van de dag nog even kunt zwemmen in een zwembad van het hotel. Je hebt in Den Haag een aantal hotels met zwembad. Wij zetten hieronder een aantal hotels in Den Haag met zwembad op een rij.

NH Atlantic Den Haag: dit is het eerste hotel in Den Haag met een zwembad. Dit kindvriendelijke hotel in Den Haag heeft verschillende familiekamers die geschikt zijn voor gezinnen van vier personen. Vanuit het hotel heb je direct toegang tot het strand van Kijkduin.

Ook heeft het hotel een restaurant dat een groot terras heeft, waarbij je uitkijkt op zee. Zeker in de zomer kan dit een heerlijk hotel in Den Haag zijn om met het gezin te overnachten. Het NH Atlantic Den Haag hotel heeft een binnenzwembad, waardoor je hier het gehele jaar door lekker kunt gaan zwemmen met kinderen. Kijk voor meer informatie over het hotel even hier

Hotel Des Indes The Hague: dit luxe vijfsterrenhotel heeft prachtige familiekamers en ligt in het centrum van Den Haag. Dit familiehotel in Den Haag is gevestigd in een oud paleis en het lijkt wel als je binnen in het hotel loopt of je door een museum loopt. Het zwembad van dit hotel in Den Haag is niet super groot, maar je kan wel in het binnenzwembad even lekker afkoelen. Kijk voor meer informatie over het Hotel Des Indes The Hague even hier
 
Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade: dit is ook een Hotel in Den Haag met zwembad, alleen heeft het hotel voornamelijk kamers voor twee personen en alleen de Deluxe King Kamer is wel geschikt voor drie personen. Dit hotel in Den Haag heeft wel een ruim binnenzwembad. Kijk voor meer informatie over dit hotel even hier
 

Kinderhotel Den Haag

Zoals je hierboven hebt gezien zijn er verschillende kindvriendelijke hotels in Den Haag die erg goed beoordeeld worden door gezinnen met kinderen. De hotels waar wijzelf hebben geslapen zijn ons ook erg goed bevallen in Den Haag. Uiteraard zijn er nog wel meer familiehotels waar je in Den Haag met het gezin prima kunt overnachten. Wil je een volledig overzicht van alle kinderhotels in Den Haag kijk dan even hier

Familiehotel Den Haag

Wil je een hotel overnachting in Den Haag met kinderen boeken? We zetten hieronder nog een kort overzicht van onze top 5 wat betreft een familiehotel in Den Haag. Klik op de blauwe link voor meer informatie!

  1. Novotel Den Haag City Centre
  2. Ibis Den Haag City Centre
  3. Babylon Hotel Den Haag
  4. Hilton Hotel Den Haag
  5. Moxy The Hague

Overzicht van hotels in Den Haag met zwembad:

  1. NH Atlantic Den Haag
  2. Hotel Des Indes The Hague 
  3. Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade
Scroll naar boven