Kindvriendelijk hotel Delft

In deze blog kindvriendelijk hotel Delft gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Delft te overnachten. Je hebt in Delft een aantal hotels die ook een familiekamer aanbieden voor gezinnen met kinderen. Voor deze selectie aan kindvriendelijke hotels in Delft keken we naar de locatie, de faciliteiten van de familiekamer en de reviews van gezinnen met kinderen. Aan de hand hiervan zetten we de vijf leukste familiehotels in Delft op een rij. 

1. Hotel Johannes Vermeer Delft

Het eerste hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Delft is Hotel Johannes Vermeer Delft en dit hotel ligt midden in het centrum van de stad. Je loopt letterlijk vanuit het hotel gelijk de stad in. Vanwege de ligging van het hotel kan je ook prima met de trein naar Delft toe komen. Je loopt vanaf het station in minder dan tien minuten naar het hotel toe. 

Het hotel biedt verschillende familiekamers aan voor gezinnen van vier personen en de grootste familiekamer heeft een tweepersoonsbed voor de ouders en twee losse bedden voor de kinderen. Op deze familiekamer is ook een badkamer aanwezig met een groot bad. Wij vinden een bad altijd wel een enorm pluspunt van een familiekamer, aangezien onze dochter dol is op badderen. 

Het hotel heeft een brasserie waar je terecht kunt voor de lunch en waar je een drankje kan doen. In de zomermaanden kan dit ook buiten op het terras. In de ochtend serveert het hotel een ontbijt. Uiteraard is het ook goed mogelijk door de ligging van het hotel om in het centrum van Delft een hapje te gaan eten. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Johannes Vermeer Delft even hier

Hotel Johannes Vermeer Delft review

Het hotel krijgt een 8,2 als algemene score uit meer dan 2235 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel zelfs met een 9,6 en dat is erg hoog uit meer dan 460 beoordelingen. We hebben gekeken naar de reviews van deze gezinnen met kinderen en zetten op basis van deze reviews enkele positieve en negatieve punten van het hotel op een rij. 

Positieve punten Hotel Johannes Vermeer Delft: de meeste positieve punten van het hotel worden goed verwoord in de review van de volgende ouder: “het hotel heeft een fantastische locatie en is een enorm sfeervol verblijf. Wij verbleven met ons gezin in de ruime familiekamer, bestaande uit 2 grote slaapkamers met goede bedden en een badkamer met een tweepersoons bubbelbad. Wij hebben echt genoten!!”

Negatieve punten Hotel Johannes Vermeer Delft: er worden weinig negatieve punten over dit hotel genoemd. Wel wordt een aantal keer benoemd dat de trappen naar de kamers behoorlijk steil zijn. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Johannes Vermeer Delft even hier

2. Hotel Bridges House Delft

Ook het tweede hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Delft ligt midden in het centrum van Delft. Ook bij dit hotel loop je vanuit het hotel gelijk in het centrum en dit hotel ligt nog dichterbij het station van Delft dan Hotel Johannes Vermeer Delft die we net besproken hebben. Ook ligt het hotel praktisch naast een supermarkt wat met kinderen ook altijd wel handig kan zijn. 

De familiekamer die dit hotel aanbiedt is 32m2 groot en voor alle gezinsleden is er een eenpersoonsbed beschikbaar. Het is mogelijk om de kamer in tweeën te splitsen, zodat er voor de ouders en de kinderen een aparte slaapkamer ontstaat. Ook is er een badkamer met bad op deze familiekamer in Delft. 

In de ochtend serveert het hotel een ontbijt, maar het heeft geen restaurant waar je voor de lunch of het diner terecht kan. Uiteraard is het maar een kort stukje lopen naar tientallen horecagelegenheden in het centrum van de stad, waardoor dit geen probleem hoeft te zijn. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Bridges House Delft even hier

Hotel Bridges House Delft Review

Het hotel krijgt een 7,7 als algemene score uit meer dan 2130 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 9,4 als algemene score. Meer dan 470 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel Bridges House Delft: de meeste positieve punten worden prima verwoord door deze review van een ouder: “Hotel Bridges House Delft is een mooi hotel dat midden in het centrum van Delft ligt. De locatie van het hotel is dicht bij het centraal station, verschillende restaurants en verschillende bezienswaardigheden. Het personeel van het hotel is erg aardig. De familiekamer heeft goede bedden en een prima douche en bad. Het ontbijt was erg uitgebreid. Wij vonden het hotel een aanrader!”

Negatieve punten Hotel Bridges House Delft: ook dit hotel heeft steile trappen naar de kamers toe. Ook kan je bij het hotel zelf niet parkeren en moet je de auto in een betaalde parkeergarage parkeren. Het hotel geeft hiervoor wel tips, maar je bent er wel een bedrag per dag voor kwijt.

Kijk voor meer informatie over Hotel Bridges House Delft even hier

Kindvriendelijk hotel Delft
Kindvriendelijk hotel Delft

3. Hotel Royal Bridges

Ook het derde hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Delft ligt midden in het centrum (het begint een beetje eentonig te worden :)). Dit familiehotel in Delft ligt praktisch om de hoek van het Hotel Bridges House Delft. Qua omgeving gelden hier dus dezelfde opmerkingen voor dan die we gemaakt hebben bij dit vorige hotel. 

Ook dit hotel heeft verschillende familiekamers voor gezinnen van drie en vier personen. De familiekamer van dit hotel is 35m2 groot en heeft vier eenpersoonsbedden die naast elkaar in de kamer staan. Ook heeft de kamer een badkamer met bad. Ook is er een tafel met stoelen in deze familiekamer aanwezig, waar je dus aan het einde van de dag prima een spelletje met de kinderen kan spelen. 

Ook dit hotel heeft geen restaurant, maar serveert wel ontbijt in de ochtend aan de gasten. Voor de lunch en het diner kan je terecht in het centrum van Delft. Daar is genoeg te vinden voor iedereen van het gezin. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Royal Bridges even hier. 

Hotel Royal Bridges review

Het hotel krijgt een 8,3 als algemene score uit meer dan 1470 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven als algemene score een 9,6. Meer dan 400 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel Royal Bridges: de meeste gezinnen met kinderen geven als positieve punten de mooie ruime familiekamers, de locatie van het hotel, het vriendelijke personeel, het uitgebreide ontbijt en het mooie sfeervolle pand waar het hotel in is gevestigd als positieve punten. 

Negatieve punten Hotel Royal Bridges: in de zomermaanden kan het warm zijn op de kamer. De kamers hebben geen airco, maar alleen ventilatoren. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Royal Bridges even hier. 

4. WestCord Hotel Delft

Het Westcord Hotel Delft is het vierde hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Delft en dit hotel ligt iets buiten het centrum van de stad. In iets meer dan twintig minuten wandel je vanuit het hotel naar het centrum van de stad. Wel kan je de auto bij dit familiehotel in Delft gratis voor de deur parkeren. 

De familiekamer van dit hotel is 33m2 groot en heeft een tweepersoonsbed voor de ouders en een slaapbank voor de kinderen. Deze moderne familiekamer in Delft ziet er fris en kleurrijk uit. Ook heeft deze familiekamer een badkamer met bad. Ook heeft de familiekamer een kleine zithoek met tv, waar je in de avond met het gezin nog wat tv kan kijken. 

Het hotel heeft een binnentuin met een jeu-de-boulesbaan en ook heeft het hotel een sauna waar de gasten gebruik van kunnen maken. In deze tuin kun je ook prima in de zomermaanden een drankje doen op het terras. Er zit een restaurant bij het hotel, waar je drie keer per dag terecht kan voor een hapje en een drankje. 

Kijk voor meer informatie over Westcord Hotel Delft even hier. 

WestCord Hotel Delft review

Het hotel krijgt een 8,6 als algemene score uit meer dan 730 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 8,1 als algemene score. Iets meer dan 100 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld.

Positieve punten Westcord Hotel Delft: vooral het vriendelijke personeel en het uitgebreide ontbijt worden genoemd als positieve punten van het hotel. Ook heb je een prachtig uitzicht als je op een van de familiekamers zit op de bovenste verdieping. 

Negatieve punten Westcord Hotel Delft: er zijn geen negatieve punten die meerdere keren door gezinnen met kinderen worden genoemd. Dat is uiteraard altijd een goed teken!

Kijk voor meer informatie over Westcord Hotel Delft even hier. 

Kindvriendelijk hotel Delft
Kindvriendelijk hotel Delft

5. Hotel de Plataan Delft Centrum

Ook het laatste hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Delft ligt vrij centraal in Delft. Vanaf het hotel loop je in ongeveer vijf minuten naar het centrum van de stad toe. Het hotel profileert zich als groen hotel. Er wordt natuurlijk getuinierd bij het hotel en het hotel gebruikt verschillende ecologische en Fair-Trade producten. 

Het hotel heeft verschillende familiekamers die allemaal een eigen stijl hebben. Zo zijn de muren van de kamers beschilderd met allerlei exotische tekeningen zoals het Peruaanse Machu Picchu. Deze familiekamer is qua inrichting en stijl erg op kinderen gericht. Je kan kiezen of de kinderen in een tweepersoonsbed slapen of in een stapelbed. 

Het hotel serveert in de ochtend een ontbijt aan de gasten, maar het heeft geen restaurant in het hotel. Daar moet je voor in het centrum van Delft zijn. Het is mogelijk om in de buurt van het hotel de auto te parkeren als je de stad met de auto bezoekt. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Plataan Delft Centrum even hier

Hotel de Plataan Delft Centrum review

Het hotel krijgt een 8,1 als algemene score uit meer dan 990 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 9,6 als algemene score. Meer dan 190 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel De Plataan Delft Centrum: zeker de themakamers vallen in de smaak bij de gezinnen met kinderen. Ook de locatie, het vriendelijke personeel en het ontbijt worden door de meeste gezinnen met kinderen genoemd. 

Negatieve punten Hotel De Plataan Delft centrum: een aantal gezinnen met kinderen geeft aan dat de badkamer vrij klein is. 

Kijk voor meer informatie over Hotel De Plataan Delft Centrum even hier

Familiehotel Delft

Zoek je een familiehotel in Delft dan hebben we nu vijf goede opties gegeven. We zetten alle familiehotels in Delft hieronder nog een keer op een rij. 

Familiehotel Delft:

  1. Hotel Johannes Vermeer Delft
  2. Hotel Bridges House Delft
  3. Hotel Royal Bridges
  4. Westcord Hotel Delft
  5. Hotel de Plataan Delft Centrum

Zit er bij de bovenstaande lijst van kindvriendelijke hotels in Delft geen geschikt hotel bij, kijk dan voor de volledige lijst aan familiehotels in Delft even hier. 

Scroll naar boven