Kindvriendelijk hotel Amersfoort

In deze blog kindvriendelijk hotel Amersfoort gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Amersfoort te overnachten. Je hebt helaas niet zoveel kinderhotels in Amersfoort, waar je met een gezin van vier personen kan overnachten. Je hebt eigenlijk maar drie hotels met familiekamer in Amersfoort en aan deze drie hotels hebben we nog twee hotels toegevoegd die net buiten de stad Amersfoort liggen. Daarnaast geven we in deze blog een aantal hotels met zwembad in de omgeving van Amersfoort.

1. Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Het eerste hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Amersfoort is het Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte huis en dit hotel ligt ten oosten van de stad Amersfoort op ongeveer tien minuten rijden met de auto van het centrum van Amersfoort. Het hotel ligt op loopafstand van dierenpark Amersfoort dat zeker een aanrader is om te bezoeken als je de stad met kinderen bezoekt. 

Dit kinderhotel in Amersfoort biedt familiekamers aan van 28m2 groot, waarbij je een tweepersoonsbed in de kamer hebt voor de ouders en twee losse eenpersoonsbedden voor de kinderen. Deze bedden staan allemaal in dezelfde ruimte en er is ook nog een kleine zithoek met een bank op de familiekamer. Ook staat er een bureautje op de kamer, waar kinderen bijvoorbeeld kunnen kleuren of een boekje kunnen lezen. Ook zit bij deze familiekamer in Amersfoort de badkamer op de kamer. 

Ook beschikt dit viersterren hotel over een restaurant waar je drie keer per dag terecht kunt om te eten. Bij dit restaurant hebben ze ook een kindermenu voor de kinderen. Je kan de auto gratis parkeren op de parkeerplaats bij dit hotel.

Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis even hier

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis review

Dit hotel krijgt een 7,2 als algemene score uit meer dan 960 beoordelingen. De gezinnen die dit hotel hebben beoordeeld geven een nog iets hoger cijfer. Zij geven een 8,1 als algemene score voor dit hotel. Meer dan 180 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld en wij hebben al de reviews van deze gezinnen over dit hotel doorgelezen en op basis hiervan een aantal positieve en negatieve punten van het hotel op een rij gezet. 

Positieve punten Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis: de ruime familielkamer wordt door de meeste gezinnen met kinderen gewaardeerd. Ook het ontbijt en het vriendelijke personeel worden vaak genoemd als positieve punten van het hotel. 

Negatieve punten Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis: gezinnen met kinderen misten een aantal voorzieningen op de familiekamers zoals een koffiezetapparaat, een waterkoker en een koelkastje. Ook vonden een aantal gezinnen met kinderen de kamers wat oubollig. 

Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis even hier

2. Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort

Het tweede hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Amersfoort is het Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort. Hier hebben wij zelf ook een keertje overnacht met onze dochter.  Het hotel ligt op een paar minuten rijden van leuke bezienswaardigheden zoals Dierenpark Amersfoort en het militair museum en je kan de auto gratis parkeren op de parkeerplaats van het hotel. 

Dit hotel heeft familiekamers, die ongeveer 40m2 groot is en waarin de kamer vier eenpersoons bedden staan. Zelf hadden wij een comfort tweepersoons kamer geboekt en daar werd voor onze dochter een bed bij geplaatst. Ook heb je bij het hotel een luxe junior suite die je met het gezin kan boeken en waar een bubbelbad op de badkamer is. Je hebt bij dit hotel dus volop keuze. 

Het hotel heeft een restaurant waar wij ’s avonds gedineerd hebben en in de ochtend hebben ontbeten. Dat was beide goed! Voor het diner hebben ze ook een kindermenu voor de kinderen met onder andere spaghetti, frietjes en pannenkoeken en in de ochtend serveren ze een uitgebreid buffetontbijt. 

Dat dit een kindvriendelijk hotel in Amersfoort is, laat de speelhoek bij de receptie zien. Onze dochter van vijf jaar heeft zich hier uitstekend vermaakt met onder andere kleurtjes, een treinbaan en allerlei puzzeltjes. 

Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort even hier

Kindvriendelijk hotel Amersfoort
Kindvriendelijk hotel Amersfoort

Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort review

Dit kindvriendelijke hotel in Amersfoort krijgt een 7,4 als algemene beoordeling uit meer dan 1170 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen dit hotel met een 8,2 als algemene score nog een stuk hoger. In totaal hebben meer dan 250 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis: de meeste gezinnen met kinderen benoemen de locatie in het bos van het hotel als positief punt. Ook de ruime familiekamers, het vriendelijke personeel en het ontbijt worden als positieve punten genoemd van dit kinderhotel in Amersfoort. 

Negatieve punten Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis: een aantal gezinnen geeft aan dat het in de warme zomermaanden erg warm was op de familiekamers en een aantal gezinnen geeft ook aan dat er wat technische mankementen waren met de douche. Hier hebben wij zelf niets van gemerkt toen we daar overnacht hebben. 

Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort even hier

Kindvriendelijk hotel Amersfoort
Kindvriendelijk hotel Amersfoort

3. Hotel Randenbroek

Het derde hotel in deze lijst van kindvriendelijke hotels in Amersfoort is Hotel Randenbroek. Dit hotel ligt iets buiten het centrum van Amersfoort aan de rand van het leuke park Randenbroek en vanaf het hotel loop je in ongeveer tien minuten naar het centrum van de stad. Ook ligt op nog geen 200 meter van het hotel een busstation die in verbinding staat met het treinstation, waardoor je ook prima met de trein kunt komen als je in dit hotel slaapt. 

Dit kinderhotel in Amersfoort heeft verschillende familiekamers voor gezinnen van drie en vier personen. Deze familiekamers zijn iets groter dan 20m2 en in deze familiekamer in Amersfoort staan vier eenpersoons bedden voor alle gezinsleden. Deze bedden staan in dezelfde ruimte. Ook heeft deze familiekamer een badkamer op de kamer. 

In de ochtend serveert het ontbijt optioneel ontbijt voor zijn gasten en voor de lunch en het diner kun je terecht in de omgeving van het hotel. Uiteraard heb je in het centrum van Amersfoort voldoende opties om een hapje te gaan eten. Er is geen parkeerplaats bij het hotel, maar je kan de auto wel parkeren bij een parkeergarage in de buurt van het hotel op ongeveer 5 minuten lopen van het hotel. 

Kijk voor meer informatie over hotel Randenbroek even hier. 

Hotel Randenbroek Review

Dit kindvriendelijke hotel in Amersfoort krijgt een 8,3 als algemene score uit meer dan 630 beoordelingen. Gezinnen met kinderen geven als algemene score een 9. Meer dan 80 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel Randenbroek: bijna alle gezinnen met kinderen geven aan dat de eigenaar van het hotel zo aardig was. Daarnaast ligt het hotel in de buurt van het centrum in een rustige straat. Hierdoor zit je overal dichtbij, maar heb je geen geluidsoverlast van de drukte van het centrum. Ook benoemen bijna alle gezinnen de heerlijke bedden op de familiekamers als positief punt. 

Negatieve punten Hotel Randenbroek: er worden weinig negatieve punten van het hotel benoemd. Een aantal gezinnen benoemt als negatief punt dat er geen parkeergarage bij het hotel was en een enkeling vond het ontbijt van het hotel niet super uitgebreid. Uiteraard kun je vooraf even uitzoeken waar je de auto kan parkeren en kun je eventueel gaan ontbijten in het centrum van de stad in plaats van bij het hotel zelf. 

Kijk voor meer informatie over hotel Randenbroek even hier. 

4. Stayokay Hostel Soest

Doordat er niet superveel hotels in Amersfoort zijn met een familiekamer, is de vierde accommodatie in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Amersfoort een hostel dat in Soest ligt. Dit hostel ligt op een kwartiertje rijden van het centrum van Amersfoort en op bijvoorbeeld acht minuten van Dierenpark Amersfoort. Het hostel ligt midden in de bossen en duinen. 

Wij houden altijd wel van de sfeer van een hostel en bij het hostel ligt een leuke speeltuin voor de kinderen. Ook is er een tafeltennistafel en een tafelvoetbaltafel. Ze hebben hier verschillende familiekamers voor gezinnen van vier tot en met zes personen, alleen slaapt dan wel ieder gezinslid in een stapelbed. Dus op de vierpersoonskamer staan twee stapelbedden en op de zespersoons kamer staan drie stapelbedden. Wel hebben deze familiekamers een eigen badkamer.

Bij het hostel heb je ook gemeenschappelijke ruimtes, waar je kan lezen, tv kijken of een spelletje kan doen, waardoor je zeker met kinderen niet perse op de kamer hoeft te blijven zitten. Je kan de auto gratis voor de deur van het hostel parkeren en in de ochtend is het mogelijk om gebruik te maken van het ontbijt van het hostel. 

Kijk voor meer informatie over het Stayokay Hostel Soest even hier. 

Stayokay Hostel Soest review

Dit hostel krijgt als algemene score een 7,8 uit meer dan 490 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen het hostel met een 8,8 als algemene score en in totaal hebben meer dan 200 gezinnen met kinderen het hostel beoordeeld. 

Positieve punten Stayokay Hostel Soest: de locatie wordt door veel gezinnen met kinderen als positief punt genoemd. Of zoals een ouder het hostel omschrijft: dit hostel is een prettig plek om met kinderen te verblijven. Ook wordt de sfeer vaak ongedwongen genoemd. Ook de prijs – kwaliteitverhouding en het vriendelijke personeel worden door veel gezinnen genoemd als positief punt. 

Negatieve punten Stayokay Hostel Soest: een aantal gezinnen met kinderen geeft aan dat de kamers wel iets schoner gemaakt mogen worden. Ook waren er een aantal gezinnen die bij het ontbijt aangaven dat er soms zaken op waren zoals de witte broodjes bijvoorbeeld. 

Kijk voor meer informatie over het Stayokay Hostel Soest even hier. 

5. DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen

Ook dit hotel in onze lijst van kindvriendelijke hotels in Amersfoort ligt niet in Amersfoort, maar net daarbuiten in Soestduinen. Dit is een luxe hotel dat op iets meer dan een kwartier rijden ligt met de auto van het centrum van Amersfoort. Je kan de auto gratis voor de deur parkeren en doordat het hotel in de bossen ligt, kun je vanaf het hotel prima wandelen. 

Dit is ook een hotel met een ruim binnenzwembad, wat met kinderen uiteraard altijd wel lekker is. Er staan rondom dit zwembad een aantal ligbedjes, dus als de kinderen lekker aan het spelen zijn in het zwembad, kunnen de ouders een boekje lezen aan het einde van de dag. Er is ook een sauna en een Turks stoombad bij dit hotel aanwezig. 

Het hotel heeft verschillende familiekamers voor gezinnen van drie en vier personen en de grootste familiekamer is maar liefst 68m2 groot. Deze familiekamer is erg luxe en heeft ook een badkamer met een groot bad. Ook heeft het hotel een restaurant waar je drie keer per dag terecht kunt en is het ook mogelijk om een drankje te doen op het terras van het hotel. 

Kijk voor meer informatie over het Doubletree By Hilton Royal Parc Soestduinen even hier. 

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen review

Uit meer dan 1500 beoordelingen van gasten krijgt het hotel een 7,9 als algemene score. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 8,6 als algemene score. Meer dan 520 gezinnen hebben het hotel beoordeeld, dus dat is uiteraard een betrouwbare hoge score.

Positieve punten Royal Parc Soestduinen: vooral de enorm goede faciliteiten van de familiekamers en van het hotel worden benoemd als positieve punten. Zo geven deze gezinnen aan dat de mooie ruime familiekamers en uiteraard de faciliteiten van het hotel zoals het zwembad, de sauna en het stoombad erg goed waren. Ook het ontbijtbuffet van het hotel is erg uitgebreid. 

Negatieve punten Royal Parc Soestduinen: er worden weinig negatieve punten genoemd door de gezinnen met kinderen. Wel geven een aantal gezinnen met kinderen aan dat de bedden wat aan de harde kant waren. Dat is uiteraard wel een enorme persoonlijke keuze. 

Kijk voor meer informatie over het Doubletree By Hilton Royal Parc Soestduinen even hier. 

Hotel Amersfoort met zwembad

Veel gezinnen met kinderen zoeken een hotel in Amersfoort met zwembad, maar helaas is er geen enkel hotel in Amersfoort met zwembad, die ook familiekamers aanbiedt voor gezinnen van vier personen. Zoals we zojuist al aangaven is er wel bij Soestduinen het Hilton Royal Parc hotel dat wel een zwembad heeft en dat dicht bij het centrum van Amersfoort ligt. Kijk voor meer informatie over het DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen even hier.  Daarnaast zetten we nog twee accommodaties op een rij die in de buurt van Amersfoort liggen, die familiekamers aanbieden en waar je kan zwemmen met de kinderen. We zetten ze hieronder kort op een rij.  B&B Soestdijk: ook deze accommodatie ligt in de plaats Soest op ongeveer acht kilometer van Amersfoort af. Het spa gedeelte van deze wellness heeft naast een zwembad ook nog een sauna en een hamam om te relaxen. Gezinnen met kinderen beoordelen dit B&B met een 8,5 als algemene score. Kijk voor meer informatie over dit B&B even hier.  Hotel Ernst Sillem Hoeve: dit viersterren hotel ligt op tien kilometer afstand van Amersfoort en heeft een binnenzwembad met bedjes. Het hotel krijgt een 8,3 als algemene score uit meer dan 1600 beoordelingen wat wel aangeeft dat het hotel een prima accommodatie is om te verblijven met het gezin. Het hotel ligt in de bossen van Lage Vuursche en heeft ook een restaurant waar je terecht kunt. Meer dan 340 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld en zij geven het hotel als algemene score een 9. Kijk voor meer informatie over hotel Ernst Sillem Hoeve even hier.  

Kinderhotel Amerfoort

Hierboven hebben we eigenlijk wel alle kinderhotels in Amersfoort op een rij gezet voor gezinnen van vier personen. Uiteraard zijn er nog wel meer hotels in Amersfoort, maar hebben deze hotels meestal geen kamers voor vier personen. Er zijn wel een aantal hotels met kamers voor gezinnen van drie personen en er zijn nog wat particulieren die een accommodatie aanbieden voor gezinnen met kinderen. Ben je benieuwd naar de volledige lijst met kinderhotels in Amersfoort kijk dan even hier

Hotel met familiekamer Amersfoort

Zoek je een hotel met familiekamer in Amersfoort, dan hebben we hierboven de beste opties op een rij gezet. Daarnaast hebben we nog een aantal hotels met zwembad in Amersfoort op een rij gezet. We zetten hieronder nog alles even kort op een rij. Druk op de blauwe link voor meer informatie.

  1. Fletcher Hotel Restaurant het Witte Huis
  2. Fletcher Hotel Restaurant Amersfoort
  3. Hotel Randenbroek
  4. Stayokay Hostel Soest
  5. Doubletree By Hilton Royal Parc Soestduinen

Hotel met zwembad Amersfoort

  1. DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
  2. B&B Soestdijk
  3. Hotel Ernst Sillem Hoeve

Kijk voor een overzicht van alle hotels met familiekamer in Amersfoort even hier

Scroll naar boven