Ibis Den Haag City Centre: kindvriendelijk budgethotel

Afgelopen weekend bezochten we wederom de kindvriendelijke stad Den Haag. In Den Haag is er voor gezinnen met kinderen genoeg te beleven om je makkelijk een heel weekend te vermaken. We schreven al eens de blog Den Haag met kinderen, waarin we alle activiteiten voor gezinnen op een rij hebben gezet van de stad. Afgelopen weekend gingen we wederom op stedentrip naar Den Haag en sliepen we in het Ibis Den Haag City Centre hotel. Een hotel dat midden in de stad ligt en uitermate geschikt is voor gezinnen. Naar aanleiding van onze overnachting in dit hotel schrijven we deze uitgebreide review!

Kindvriendelijk hotel Den Haag
Ibis Den Haag City Centre met kinderen

Het hotel

We rijden op zaterdagmiddag richting het hotel en parkeren de auto in de betaalde Q-Park City Parking parkeergarage. Vanaf deze parkeerplaats is het twee minuten lopen naar de receptie van het hotel. De ruime lobby van het hotel ziet er modern en gezellig uit. Overal staan banken en ook staan er verschillende zitzakken. Hierdoor geeft het een huiselijke sfeer op de begane grond. 

De locatie van dit budgethotel is echt fantastisch. Je loopt vanuit het hotel zo het centrum van Den Haag in. Hierdoor zit alles op loopafstand en kun je je ook naar andere delen van de stad makkelijk met het openbaar vervoer verplaatsen. Zo zit je al in tien minuten met de tram op het strand. Het centrale station ligt op een kwartier lopen van het hotel, waardoor je ook prima met de trein het hotel kunt bezoeken. Het is ook mogelijk om bij het hotel fietsen te huren.  

Ibis Den Haag City Centre met kinderen
Ibis Den Haag City Centre met kinderen

De kamer

Het Ibis City Centre hotel heeft verschillende kamers die je kunt boeken. Zo hebben ze kamers voor drie personen en ook familiekamers voor vier personen. Wij hebben een familiekamer geboekt bij het hotel, waarbij je eigenlijk twee kamers boekt, die met een verbindingsdeur verbonden met elkaar zijn. Sophie vond dit helemaal geweldig, omdat ze nu het idee had dat ze een eigen kamer had met badkamer. 

Deze familiekamer is erg fijn, omdat je als ouders toch een soort van eigen kamer hebt en dus ook privacy. Daarnaast is het erg fijn dat de kamer dus twee badkamers heeft en ook twee flatscreen tv’s. De kamer is ongeveer 46m2 groot en heeft twee bureautjes, goedwerkende WIFI en een kluis voor je spullen. Onze kamer had daarbij een tweepersoonsbed en de kamer van Sophie had twee losse bedden. 

Wij hebben al verschillende keren geslapen bij de vestigingen van Ibis en eigenlijk is dit altijd goed. De hotels hebben een moderne strakke uitstraling voor een prima prijs en de hotels zitten vaak echt op centrale plekken in een stad. Wat dat betreft valt het eigenlijk nooit tegen tot nu toe. 

Kindvriendelijk hotel Den Haag
Ibis Den Haag City Centre met kinderen

Eten en drinken in hotel

Ook voor het eten en drinken hoef je niet persé de deur uit bij dit Ibis hotel. Zo kun je in de avond wat eten in de bistro in de lobby van het hotel. Ze hebben hier verschillende opties, waaronder ook een menu voor kinderen. Ook is het mogelijk om een drankje te doen in de Youbar van het hotel. Zelf hebben wij hier ’s avonds niet gegeten, maar op een terras in het centrum van de stad. Dat is het voordeel van de locatie van het hotel, dat er genoeg horecagelegenheden rondom het hotel zitten en er dus voor iedereen wat te vinden is. 

Van het ontbijt in de ochtend hebben we wel gebruik gemaakt en we waren onder de indruk van de vele keuzemogelijkheden die we hier hadden. Zo waren er verschillende soorten broodjes, beleg, zoetigheden, sapjes, granen, noten en dan vergeten we waarschijnlijk nog heel veel verschillende andere dingen. Je kon er koffie en thee krijgen en ook verschillende warme eiergerechten. Wat dat betreft hebben we hier heerlijk ontbeten en verlieten we het hotel met een goedgevulde maag. 

Ibis Den Haag City Centre met kinderen
Ibis Den Haag City Centre met kinderen

Conclusie

Wij hebben genoten van onze overnachting in het Ibis Den Haag City Centre hotel. Het hotel ligt midden in het centrum van de stad, waardoor alles op loopafstand te bereiken is, de kamer was erg ruim met twee badkamers en een soort van aparte kamer voor onze dochter en het ontbijt in de ochtend was erg uitgebreid en heerlijk. Wat dat betreft vinden we het hotel zeker een aanrader als je een stedentrip naar Den Haag maakt met het gezin. Kijk voor meer informatie over het hotel, de kamers en de prijzen van de kamers even hier

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

Ibis Den Haag City Centre met kinderen
Ibis Den Haag City Centre met kinderen
Scroll naar boven