Beste Hotels in Benidorm

Welke hotels in Benidorm heb je allemaal? En welke hotels in Benidorm hebben de all inclusive formule? Welke hotels in Benidorm liggen aan het strand? En welke hotels in Benidorm liggen in het centrum van de stad. In deze blog willen we een goed overzicht geven van de verschillende hotels in Benidorm en wat de mogelijkheden allemaal zijn om in Benidorm vakantie te vieren. We zetten de beste hotels in Benidorm op een rij!

Hotels in Benidorm
Hotels in Benidorm

Hoe kom je in Benidorm?

Benidorm ligt in het zuidoosten van Spanje aan de Costa Blanca en met de auto ben je zonder files en wegwerkzaamheden meer dan 18 uur onderweg. Je kunt je voorstellen dat wanneer je met de auto naar Benidorm gaat dat je dan minimaal twee dagen er over doet om in deze Spaanse badplaats te komen. Met de trein kan eventueel ook, maar dan doe je er meer dan 30 uur over om in Benidorm te komen en moet je een aantal keer overstappen. 

Vandaar dat de meeste toeristen met het vliegtuig naar Alicante vliegen en vanaf het vliegveld van Alicante is het nog ongeveer een half uur rijden naar Benidorm met de auto. De vlucht vanuit Nederland naar Alicante doet er ongeveer 2,5 uur over. Er gaan dagelijks vluchten vanuit Nederland naar Alicante en deze vluchten verschillen qua tijden en prijs.

Vergelijk daarom vooraf goed wat de prijzen en tijden precies zijn. Wat wij een super handige vergelijkingswebsite vinden is Skyscanner. Vanaf deze website boeken wij al onze vluchten. 

Kijk voor een overzicht van alle vluchten naar Alicante even hier. 

De meeste toeristen huren dan ook vanaf het vliegveld een auto om op deze manier in Benidorm te komen, waarbij ze de vrijheid hebben om meer plekken van de Costa Blanca te verkennen. 

Kijk voor een overzicht van huurauto’s in Alicante even hier. 

Hotels Benidorm TUI

Je hebt verschillende pakketreizen die door TUI worden aangeboden naar Benidorm. Bij deze pakketreizen zit in één pakket de vlucht en het hotel. Daarnaast zit er af en toe ook al eten en drinken in het pakket, bijvoorbeeld als je all-inclusive kiest bij een hotel. Je vliegt naar de hotels in Benidorm die TUI aanbiedt vanaf de vliegvelden van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Je kan vooraf even kijken wat de beste vlucht is en welke luchthaven het dichtste voor jou in de buurt is. Hieronder zetten we een aantal van deze hotels in Benidorm van TUI onder elkaar. In totaal bespreken we elf populaire hotels in Benidorm.

Benidorm Fiesta Park

Hotel Fiesta Park ligt in een sfeervolle omgeving en in de buurt van het Poniente strand. Ook kun je vanaf het hotel makkelijk wandelen naar het oude centrum van Benidorm. Het hotel heeft een zwembad en ook een zwembad speciaal voor kinderen. Ook heeft het hotel een verwarmd binnenbad als je het hotel bezoekt in de wintermaanden.

Je vindt bij dit hotel zowel overdag als in de avond animatie. Bij het hotel is het mogelijk om verschillende pakketten af te sluiten qua eten en drinken en ook de all inclusive formule is te boeken bij dit hotel in Benidorm, waarbij al het eten en drinken in de prijs is inbegrepen. 

Kijk voor de pakketreizen van TUI voor het Benidorm Fiesta Park even hier. 

Heb je al een vlucht en wil je het hotel los boeken, dan kan dat ook.

Kijk dan even hier voor hotel Benidorm Fiesta Park. 

Les Dunes Benidorm

Hotel Les Dunes Comodore is ook een van de populairdere hotels in Benidorm. Het hotel ligt aan de boulevard van Benidorm en het strand van Benidorm ligt letterlijk voor de deur. Je kan dus makkelijk in de namiddag vanaf het hotel een wandeling maken over de gezellige boulevard van Benidorm. Ook dit hotel heeft zowel een buitenbad als een binnenbad en het binnenbad is in de winter verwarmd. Hierdoor kun je naar dit hotel in Benidorm het gehele jaar terecht. 

Het hotel heeft in de avond entertainment bij het hotel en je hebt hier verschillende vormen van verzorging. Je kan hier bijvoorbeeld kiezen voor volpension, waardoor de drie maaltijden op een dag bij de prijs zijn inbegrepen. Door de ligging van dit hotel is dat niet eens zozeer nodig, aangezien je makkelijk het centrum inloopt of wat kunt eten op de boulevard van Benidorm. 

Kijk voor de pakketreizen van TUI voor Les Dunes Benidorm even hier. 

Voor het boeken van alleen het hotel Les Dunes Benidorm kun je hier terecht. 

Belroy Benidorm

Nummer drie in onze lijst van populaire hotels in Benidorm is het Belroy Benidorm. Bij het Belroy Benidorm hotel heb je zowel een hotel als een appartementencomplex. De toeristen die in de appartementen verblijven tijdens hun vakantie in Benidorm mogen gebruik maken van de faciliteiten van het hotel zoals het restaurant, het zwembad, de fitnessruimte en het zwembad binnen. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de sauna bij het hotel. 

Ook bij dit hotel heb je verschillende vormen van verzorging waaruit je kan kiezen, waaronder de volpension verzorging. Bij een aantal van appartementen zit een balkon die uitkijkt over de zee. 

Kijk voor de pakketreis van TUI naar Belroy Benidorm even hier. 

Wil je het hotel los boeken in Benidorm, kijk dan even op deze pagina voor alle informatie. 

Brisa Hotel Benidorm

Het Brisa Hotel Benidorm is een vier sterren hotel dat zeer populair is onder Nederlandse toeristen. Het hotel ligt direct aan de boulevard van Benidorm en op het zwembad van het hotel kijk je uit over het strand en de zee. Het strand ligt dus bij dit hotel ook letterlijk voor de deur, waardoor je prima kunt afwisselen tussen het strand en het zwembad. 

Ook bij het Brisa Hotel Benidorm is het mogelijk om voll pension bij de kamer bij te boeken en het is ook mogelijk om met het balkon van je kamer uitzicht te hebben over de zee. Uiteraard zit je met dit hotel aan de boulevard en zijn er genoeg mogelijkheden om te eten en drinken in de buurt van het hotel. 

Ook naar dit hotel biedt TUI een pakketreis aan en voor meer informatie over het Brisa Hotel Benidorm kijk even hier. 

Ook dit hotel kun je ook los boeken indien je al een vlucht hebt geboekt of wanneer je met de auto naar Benidorm rijdt. Voor meer informatie over Brisa hotel Benidorm, kijk even hier. 

Princesa Benidorm Hotel

Zoek je een kindvriendelijk hotel dan is het Princesa Benidorm hotel een hele goede keuze. Ze hebben bij dit hotel een zwembad, maar ook een speciaal zwembad voor kinderen met twee glijbanen. Ook is er een soort van spraypark voor kinderen bij het hotel. Ook heeft het hotel verschillende springkussens voor de kinderen. 

Is het buiten te koud, dan is het bij het Princesa Benidorm hotel ook mogelijk om binnen te zwemmen. Er is zowel overdag als ’s avonds entertainment bij het hotel. Ook is er een speeltuin voor de kinderen bij dit hotel. Van de verschillende hotels in Benidorm die we al genoemd hebben is dit een heel kindvriendelijk hotel in Benidorm. Ook werkt dit hotel met de all inclusive formule, waarbij dus al het eten en drinken in de prijs is inbegrepen. 

Ook naar het Princesa Benidorm hotel kun je met TUI naar toe. Kijk voor meer informatie over dit hotel even hier. 

En ook is het mogelijk om dit hotel los te boeken. Kijk voor het Princesa Benidorm hotel even hier. 

Benidorm Victoria hotel

Nummer vijf in onze lijst van populaire hotels in Benidorm is Benidorm Victoria hotel. Het Benidorm Victoria hotel heeft een groot buitenzwembad voor de deur van het hotel liggen en de verzorging van dit hotel is volpension, wat betekent dat de drie maaltijden op een dag inbegrepen zijn bij de prijs. Het hotel ligt in het centrum van de stad en het strand ligt op ongeveer 350 meter van het hotel af. Vanaf het hotel is het ook mogelijk om uitstapjes te doen in de regio met Nederlandse reisleiding. 

Ook naar het Benidorm Victoria hotel kun je met TUI een pakketreis boeken, waarbij het hotel en de vlucht in één pakket zitten. Kijk voor meer informatie over het Benidorm Victoria hotel even hier.

Wil je alleen het Benidorm Victoria hotel boeken zonder een vlucht, dan kun je hier even kijken.  

Cimbel Benidorm Hotel

Ook het Cimbel Benidorm hotel ligt aan de lange boulevard van Benidorm. Ook bij dit hotel kijk je met het zwembad uit over de zee en is het ook mogelijk om een kamer te boeken met een balkon die over de zee uitkijkt. In de avond is er bij het Cimbel Benidorm hotel entertainment en je kan hier volpension boeken. Uiteraard is dit niet noodzakelijk en kun je ook prima in Benidorm zelf eten. Beide hebben voordelen en nadelen. Van de ene kant is het makkelijk en van de andere kant is het ook fijn om af en toe iets anders te eten en in een andere omgeving. 

Ook naar het Cimbel Benidorm Hotel kun je heen gaan in de vorm van een pakketreis en meer informatie over de prijzen en de vliegtijden naar dit hotel kun je hier even kijken!

En uiteraard kun je het Cimbel Benidorm hotel ook losboeken en om dat te doen kun je hier even kijken. 

Benikaktus Benidorm

Dit hotel krijgt een erg hoge score onder de gasten van TUI die in het hotel geslapen hebben. Vanaf het hotel heb je een mooi uitzicht over het Levante strand en je kunt vanaf het hotel te voet naar het oude centrum van Benidorm. Net zoals alle andere hotels in deze lijst van populaire hotels in Benidorm heeft Benikaktus Benidorm een eigen zwembad en je kijkt vanaf het zwembad uit over de zee. Ook hier heb je in de avond entertainment en is het mogelijk om volpension te boeken bij het hotel. 

Kijk voor meer informatie over de pakketreis naar Benikaktus Benidorm even hier. 

Wil je het Benikaktus Benidorm hotel los boeken? Dan kan ook! Kijk eventjes hier. 

Hotels in Benidorm
Hotels in Benidorm

Hotel Helios Benidorm

Dit hotel is niet te boeken met een pakketreis van TUI, maar uiteraard wel los. Hotel Helios Benidorm ligt in het centrum van Benidorm op ongeveer 500 meter van het strand (Levante strand). Het hotel heeft een buitenzwembad (dat in de winter verwarmd wordt) en ook is het mogelijk om gebruik te maken van de sauna, hot tub en Turks stoombad van het hotel.

Ook ligt er een waterpretpark op een kilometer afstand van het hotel. Het is mogelijk om halfpension te boeken bij dit hotel, maar uiteraard zijn er in de omgeving van het hotel genoeg opties om te eten en te drinken. 

Kijk voor meer informatie over het hotel Helios Benidorm en om het te boeken even hier. 

Presidente hotel benidorm

Dit hotel wordt door Nederlandse gasten enorm goed beoordeeld met een negen uit vele honderden recensies. Het hotel ligt op 250 meter van het Levante strand af. Het hotel heeft een ruim verwarmd buitenbad en ook een zwembad voor kinderen. Er is in de avond animatie en voor de kinderen is er bij het hotel een speeltuin. Het hotel heeft vier sterren en het is mogelijk om bij het Presidente hotel Benidorm volpension te boeken. 

Kijk voor meer informatie over het Presidente hotel Benidorm even hier. 

Mediterano hotel benidorm

Het laatste hotel in onze lijst van beste hotels in Benidorm is het Mediterano hotel Benidorm. Wat bijzonder aan het Mediterano hotel Benidorm is, is dat het laagbouw is. Dat is een groot verschil met de andere hotels in Benidorm. Het hotel ligt op een rustige locatie buiten het centrum van Benidorm en heeft een groot zwembad. 

Mediterano Hotel Benidorm heeft daarnaast ook een zwembad binnen en een zwembad voor kinderen. Dit hotel is zeer kindvriendelijk en het hotel heeft een minidisco, speeltuin en er is een kidsclub bij het hotel. Je kunt hier de all inclusive formule boeken bij dit hotel. 

Kijk voor meer informatie over het Mediterano Hotel Benidorm even hier. 

Hotels Benidorm aan het strand

Hierboven hebben we elf van de populairste hotels in Benidorm beschreven, maar voor sommige toeristen is het ook belangrijk welke hotels in Benidorm aan het strand liggen. Het is natuurlijk erg fijn dat je een halve dag zwembad kunt afwisselen met bijvoorbeeld een halve dag strand. 

Van de elf hotels die we net besproken hebben, liggen drie hotels direct naast het strand. Dit zijn de volgende drie hotels. Druk op de blauwe link voor meer informatie over deze hotels in Benidorm. 

Benidorm hotel All Inclusive

Voor veel vakantiegangers is een All inclusive vakantie ideaal, waarbij ze vooraf al precies weten hoeveel de vakantie gaat kosten. Je betaalt een bedrag voor je vlucht, het hotel en al het eten en drinken en je hoeft verder weinig geld meer uit te geven aan andere zaken. Er zijn in Benidorm een aantal hotels die de all inclusive formule hanteren en waarbij je deze formule kunt boeken.

Wijzelf hebben regelmatig hiervan gebruik gemaakt en zeker ook met kinderen is het wel heel erg makkelijk. We zetten hieronder een lijstje met hotels in Benidorm die all inclusive hebben. Druk op de blauwe link van het hotel voor meer informatie over het betreffende hotel. 

 1. Port Fiesta Park
 2. Port Benidorm
 3. Poseidon Resort
 4. RH Princesa
 5. Avenida
 6. Poseidon Playa
 7. Sandos Monaco
 8. Magic Villa del Mar
 9. RH Victoria
 10. Agua Azul
 11. Cuco hotel
 12. RH Royal

Kindvriendelijke hotels in Benidorm

Je hebt ook genoeg kindvriendelijke hotels in Benidorm. Er zijn verschillende hotels in Benidorm die erg geschikt zijn voor kinderen. We zetten een aantal van deze kindvriendelijke hotels hieronder op een rijtje. 

 • Poseidon Playa: dit hotel heeft genoeg dingen voor kinderen. Zo heeft het hotel een zwembad speciaal voor kinderen en is er een miniclub voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met elf jaar en een maxiclub voor kinderen van twaalf tot en met zeventien jaar. Ook bij dit hotel kun je all inclusive boeken wat uiteraard met kinderen erg handig kan zijn. 
 • Princesa hotel Benidorm: dit hotel beschreven we al eerder in deze blog en heeft een zwembad voor kinderen met twee glijbanen en ook een spraypark voor de kleinste kinderen. Ook heeft het hotel verschillende springkussens bij het hotel staan en ook de all inclusive verzorging kun je bij dit hotel boeken. 
 • Presidente hotel Benidorm: dit hotel ligt dicht bij het strand en het heeft een zwembad voor kinderen en ook ligt er bij het hotel een speeltuin voor kinderen. Je kunt bij dit hotel geen all inclusive boeken, maar wel volpension. 
Scroll naar boven