Hotel Restaurant Schiff met kinderen

Hotel Restaurant Schiff met kinderen: kindvriendelijk hotel!

Afgelopen herfstvakantie bezochten we eindelijk pretpark Europa Park en ook het waterpark van Europa Park: Rulantica. Dit pretpark stond al een hele tijd op ons lijstje en wat is het een tof pretpark! We schreven over dit pretpark al de blog Europa Park met kinderen, waarin we alle informatie over het pretpark voor gezinnen met kinderen op een rij hebben gezet. We sliepen in deze periode in het kindvriendelijke Hotel Restaurant Schiff en naar aanleiding van ons verblijf in dit hotel schrijven we deze uitgebreide review. 

Hotel Restaurant Schiff met kinderen
Hotel Restaurant Schiff met kinderen

Het hotel

Hotel Restaurant Schiff ligt in Kappel- Grafenhausen en ligt op nog geen tien minuutjes rijden met de auto van pretpark Europa Park. Deze locatie is ideaal, aangezien we dus weinig reistijd kwijt waren tussen ons hotel en het pretpark. We rijden na ons eerste dagje in het pretpark in de namiddag naar het hotel en parkeren de auto gratis voor de deur. 

We lopen vanuit de auto gelijk het gezellige restaurant binnen van het hotel waar het gezellig druk binnen is. Nadat we ingecheckt hebben, lopen we buitenom langs het hotel en kunnen we naar onze kamer toe. 

Hotel Restaurant Schiff met kinderen
Hotel Restaurant Schiff met kinderen

De kamer

Wat ons gelijk opvalt op de kamer die we hebben geboekt, hoe ruim de kamer is. Waar we normaal gesproken weleens een kleine kamer hebben waar we amper onze koffers op de grond kunnen leggen is dat hier geen enkel probleem. Voor onze dochter is er een extra bed bij geplaatst op de kamer, waardoor ze naast ons slaapt. 

De badkamer van de kamer is ook erg ruim en dat vonden wij erg prettig! Op de kamer zelf was er ook nog een bureautje, waar onze dochter nog een hele tijd heeft zitten kleuren in haar kleurboeken. Daarnaast staat er ook nog een zitstoel op de kamer. Voor de rest is de kamer van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders, een kluisje en een goedwerkende WIFI verbinding!

Hotel Restaurant Schiff met kinderen
Hotel Restaurant Schiff met kinderen

Eten en drinken in hotel

Je kunt bij Hotel Restaurant Schiff met kinderen prima eten en drinken! Het hotel heeft een groot restaurant waar je terecht kunt voor de lunch of het diner. Wij waren pas laat terug van pretpark Europa Park en hadden al gegeten in het park, maar anders hadden we zeker hier een hapje gegeten in de avonduren. Het eten zag er heerlijk uit!

In de ochtend hebben we wel gebruik gemaakt van het uitgebreide ontbijtbuffet. Verschillende soorten broodjes, broodbeleg, sapjes, zoetigheden, warme eiergerechten, yoghurt met granen en dan vergeten we nog een hele hoop dingen. Wat dat betreft hebben we heerlijk gegeten en verlieten we met een goed gevulde buik het hotel. 

Hotel Restaurant Schiff met kinderen
Hotel Restaurant Schiff met kinderen

Conclusie

Wij hebben echt genoten van ons verblijf bij Hotel Restaurant Schiff. Het hotel ligt op een paar minuten rijden van het pretpark Europa Park en het waterpark Rulantica en je kunt de auto gratis voor de deur parkeren. De kamers die het hotel aanbiedt zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Daarnaast serveert het hotel in de ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, waardoor je de dag goed begint. Kijk voor meer informatie over de kamers, de prijzen van de kamers en het restaurant even op de website van Hotel Restaurant Schiff

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

Scroll naar boven