Hotel Parkzicht Eindhoven met kinderen

Hotel Parkzicht Eindhoven met kinderen: een review!

Tijdens één van onze stedentrips naar de kindvriendelijke stad Eindhoven, sliepen we in Hotel Parkzicht Eindhoven. We schreven over de stad Eindhoven al eens de blog Eindhoven met kinderen, waarin we alle activiteiten voor gezinnen met kinderen op een rij hebben gezet. Naar aanleiding van onze overnachting in dit hotel schrijven we deze uitgebreide review over dit hotel in Eindhoven. 

Kindvriendelijk hotel Eindhoven
Hotel Parkzicht Eindhoven met kinderen

Het hotel

We rijden op zaterdagmiddag nadat we een hele dag de stad hebben bezocht richting het hotel en we parkeren de auto voor de deur van het hotel Het parkeergedeelte voor het hotel is gratis wat gelijk een groot voordeel is van dit hotel. Bij de meeste hotels in de stad moet je betalen voor de parkeerplaats. 

Het hotel heeft een centrale ligging. Vanaf het hotel loop je in ongeveer vijftien minuutjes naar het centrum van de stad Eindhoven. Daarnaast ligt het hotel tegenover het groene Stadswandelpark en het Parktheater. In de buurt van het hotel ligt ook een Albert Heijn supermarkt. Wat dat betreft is de ligging van het hotel ideaal voor gezinnen met kinderen. 

Hotel Parkzicht Eindhoven met kinderen
Hotel Parkzicht Eindhoven met kinderen

De kamer

Het hotel heeft verschillende kamers en ze hebben bij het hotel ook appartementen voor een gezin met vier personen. Zelf overnachten we in een driepersoons deluxe kamer. In deze kamer staat een dubbel bed voor ons als ouders en voor onze dochter staat er een bedbank waarop ze kan slapen. Daarnaast staat er een bureautje op de kamer. Hier heeft onze dochter nog een tijdje zitten kleuren in haar kleurboek. Wat ons betreft ook altijd wel erg fijn op een kamer. 

Ook heeft de kamer een badkamer met een douche. De kamer is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het een flatscreen tv, een goedwerkende WIFI verbinding, koffie en theefaciliteiten en airconditioning. Wat dat betreft een prima kamer om lekker te relaxen na een hele dag in de stad geweest te zijn. 

Eindhoven met kinderen
Hotel Parkzicht Eindhoven met kinderen

Eten en drinken in hotel

Je hoeft het hotel niet te verlaten om lekker te eten of te drinken. Het hotel heeft namelijk een eigen restaurant: Thym by Parkzicht. In dit restaurant kun je voor alle drie de maaltijden op een dag terecht en het restaurant heeft ook bij iedere maaltijd verschillende gerechten voor kinderen. Wij hebben hier ’s avonds niet gedineerd, maar hebben dit gedaan in het andere restaurant van het hotel: Hout Eindhoven.

Hout Eindhoven is een Italiaans restaurant waar ze heerlijke Italiaanse gerechten hebben. Ze hebben hier ook genoeg lekkers voor kinderen en wij vonden dit restaurant ook erg kindvriendelijk. Onze dochter kreeg kleurtjes en een kleurplaat en heeft zich hierdoor uitstekend vermaakt totdat het eten kwam. Kijk voor meer informatie over dit restaurant even op de website van het restaurant

Eindhoven met kinderen
Eindhoven met kinderen

In de ochtend hebben we wel gebruik gemaakt van het ontbijt in het restaurant bij het hotel. Het hotel heeft een uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende broodjes, beleg, zoetigheden, sapjes, soorten fruit, granen en zo vergeten we waarschijnlijk nog verschillende dingen. Daarnaast was het zelfs mogelijk om te ontbijten met een bubbeltje. 

Ook was het mogelijk om een warm eitje bij je ontbijt te krijgen. Wat dat betreft vonden wij het ontbijt erg uitgebreid en verlieten we het hotel met een goedgevulde buik. Wij vonden het ontbijt dus een echte aanrader.  

Hotel Parkzicht Eindhoven met kinderen
Kindvriendelijk hotel Eindhoven

Conclusie

Wij hebben genoten van onze overnachting in hotel Parkzicht Eindhoven. We konden de auto gratis voor de deur parkeren en hadden een fijne driepersoonskamer die van alle gemakken voorzien was. Door de centrale ligging van het hotel kon je zo naar het centrum van de stad lopen. Daarnaast kun je in dit hotel lekker eten en drinken. Zo hebben we op zondagochtend hier heerlijk uitgebreid ontbeten. Kijk voor meer informatie over het hotel even op de website van hotel Parkzicht Eindhoven

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

Scroll naar boven