Hotel ’t Keershuys: kindvriendelijk hotel in Den Bosch

Een stedentrip naar Den Bosch is super leuk en wij hebben al diversen malen deze kindvriendelijke stad bezocht. We hebben over de stad Den Bosch ook de blog Den Bosch met kinderen geschreven, waarin we alle leuke activiteiten van de stad op een rij hebben gezet. Tijdens één van onze stedentrips naar deze stad, overnachten we ook in hotel ’t Keershuys in Den Bosch. Naar aanleiding van deze overnachting, schrijven wij deze uitgebreide review over dit hotel. 

Familiehotel Den Bosch
Hotel Keershuys met kinderen

Het hotel

Hotel ’t Keershuys ligt midden in het centrum van Den Bosch in de buurt van het centrale station. Je loopt in ongeveer vijf minuten van het centrale station naar het hotel toe. Hierdoor is het hotel een super goede optie als je met de trein Den Bosch bezoekt. 

Ook met de auto kun je het hotel prima bezoeken. Dit hebben wijzelf ook gedaan. Je kunt de auto in diversen parkeergarages in het centrum van de stad parkeren en vanaf deze parkeergarages is het een paar minuten lopen naar het hotel toe. Daarnaast beschikt het hotel over een Valet Parking service. Het is daarbij mogelijk om de auto te laten parkeren in de privé garage van het hotel. Gasten kunnen de auto dan voor het hotel rijden en medewerkers van het hotel parkeren de auto dan voor de gasten. 

Zo staan we vanaf de parkeergarage in een paar minuutjes met onze koffer bij de receptie van het hotel. Deze receptie is te vinden in de bistro van het hotel. Vanuit de bistro lopen we naar het hotel dat recht tegenover het hotel ligt en zijn we op onze kamer. Het hotel ligt in een hele gezellige straat met vele leuke restaurantjes. 

Hotel Keershuys met kinderen
Hotel Keershuys met kinderen

De kamer

Het hotel biedt verschillende kamers aan en voor gezinnen met kinderen zijn de meest geschikte kamers de Suite en de Royal Suite. Deze kamers zijn geschikt voor gezinnen van twee volwassenen en twee kinderen. Wijzelf hadden de Royal Suite geboekt en deze kamer is erg ruim en heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2. 

Deze kamer was echt prachtig en had maar liefst twee Kingsize bedden (eentje voor onze dochter en eentje voor ons). Aangezien er een grote kast midden in de ruimte staat ontstaan er eigenlijk twee verschillende ruimtes, waardoor je als ouders ook privacy hebt. Daarnaast heeft de kamer een mooie badkamer met een bad. Onze dochter kijkt altijd als eerste in een kamer of er een bad aanwezig is en je kunt je voorstellen dat ze gedurende ons verblijf hier vaak gebruik van heeft gemaakt. 

Daarnaast beschikt de kamer over alles wat een fijne kamer nodig heeft. Zo is er een koffiezetapparaat, een waterkoker, een flatscreen tv en goedwerkende WIFI verbinding op de kamer. Wij vonden het echt een heerlijke kamer en echt een kamer waar je na een hele dag door Den Bosch gelopen te hebben, echt even kan ontspannen. Deze Royal Suite bevindt zich aan de overkant van de Bistro met nog een aantal kamers.  Ook liggen er een aantal kamers (6 stuks; de Deluxe Rooms en Suites)  boven de bistro

Hotel Keershuys met kinderen
Hotel Keershuys met kinderen

Eten en drinken in hotel

Uiteraard kun je in de bistro van het hotel de gehele dag terecht om te eten en te drinken. Zelf hebben wij in de bistro gedineerd en ontbeten. De bistro is een gezellige plek en het viel ons op toen we er waren dat er veel gezinnen met kinderen kwamen eten. Wij vonden het aan het einde van de dag ook heerlijk dat we in de bistro konden dineren en dat we binnen een minuut weer op onze eigen kamer waren. Je hebt genoeg lekkere keuzes op de menukaart staan en dat tegen een betaalbare prijs. 

Hotel Keershuys met kinderen
Familiehotel Den Bosch

Het ontbijt zat inbegrepen bij de kamer en dus hebben we in de ochtend ook ontbeten in de bistro. Het hotel heeft een uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende broodjes, beleg, soorten fruit, yoghurt en verschillende soorten granen. Koffie, thee en een sapje kon je bestellen bij de medewerkers van de bistro en je kon ook een versgebakken eitje laten bakken en American Pancakes bestellen. Wij hebben hier heerlijk ontbeten in de ochtend en dit was een goede start van onze dag. 

Uiteraard is het ook heel makkelijk om ergens anders te gaan eten als je dit wil, aangezien het hotel zo centraal in het centrum van Den Bosch ligt en je dus super veel opties hebt op loopafstand waar je wat kunt eten en drinken. 

Hotel Keershuys met kinderen
Hotel Keershuys met kinderen

Conclusie

Wij hebben genoten van onze overnachting in hotel ’t Keershuys. De locatie van het hotel kan eigenlijk niet centraler, waardoor je overal te voet naar toe kunt. Daarnaast heeft het hotel prachtige kamers voor gezinnen met kinderen en kun je er in de bistro heerlijk eten met het gezin. Dit kan zowel voor het ontbijt, de lunch als het diner. Doordat de bistro en het hotel qua locatie bij elkaar liggen is het ook super makkelijk om vanuit je kamer daar een hapje te gaan eten. Wat dat betreft vinden we het hotel zeker een aanrader als je een stedentrip naar Den Bosch maakt met het gezin. Kijk even op de website van ’t Keershuys voor meer informatie over het hotel. 

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

Hotel Keershuys met kinderen
Hotel Keershuys met kinderen
Scroll naar boven