Hotel Gorinchem review

Overnachten in Hotel Gorinchem is zeker een goed idee! Wij overnachtten in dit hotel tijdens ons weekend naar de stad Gorinchem en dat was een goede ervaring. Wat dat betreft is Gorinchem een super leuke stad om te bezoeken met kinderen en wij hebben ons er zeer goed vermaakt. Naar aanleiding van ons bezoek schreven wij ook de blog Gorinchem met kinderen, waarin we alle leuke kinderactiviteiten op een rij hebben gezet, Naar aanleiding van ons verblijf in Hotel Gorinchem geven we in deze blog een review over het hotel.

Het Hotel

Op zaterdagmiddag na een hele dag in de stad Gorinchem geweest te zijn, rijden we naar Hotel Gorinchem toe. We parkeren de auto gratis op de grote parkeerplaats voor het hotel en binnen een minuutje staan we in de lobby van het hotel. Het hotel ligt op een paar minuten rijden van het centrum van Gorinchem en het ligt erg dichtbij het leuke zwemparadijs Caribabad.

Hotel Gorinchem met kinderen

Je kan eventueel ook een fiets huren en op die manier naar het centrum van Gorinchem fietsen. Dit kan een goede optie zijn, aangezien wij lang hebben moeten zoeken met de auto naar een geschikte parkeerplaats. Zeker in de weekenden dan staan de parkeergarages in Gorinchem snel vol.

Ook is het mogelijk om bij het hotel te sporten. Er is een fitnessruimte voor de fanatieke gasten van het hotel. Hier hebben we zelf geen gebruik van gemaakt. Het is ook mogelijk om jouw hond mee te nemen naar het hotel. Je betaalt hier wel een extra toeslag voor.

Hotel Gorinchem review

De kamer

Wij hadden een Twin kamer geboekt voor ons vader-dochter weekend in Gorinchem en dat was een hele fijne kamer. De kamer had een luxe uitstraling met twee comfortabele boxspring bedden en een flatscreen tv aan de muur. Hierop konden we onder andere Youtube filmpjes kijken en het was mogelijk om bijvoorbeeld iets op Videoland of Netflix te bekijken (indien je hier een abonnement op hebt).

Daarnaast heeft de kamer climate control, een eigen badkamer met ruime inloopdouche en is het mogelijk om een kopje koffie of thee te zetten. Daarnaast stonden er nog twee fijne stoelen op de kamer met een tafeltje, waar we nog een drankje hebben gedaan met z’n tweeën! Wij vonden het echt een fijne kamer waar we ’s avonds heerlijk gerelaxt hebben.

Hotel Gorinchem met kinderen

Eten en drinken in het hotel

Bij het hotel zit een restaurant en hier hebben we ’s avonds gedineerd en in de ochtend ontbeten. ‘S avonds hebben we hier heerlijk gegeten, waarbij Sophie het kindermenu had, dat bestond uit drie gangen. Ze kreeg vooraf een tomatensoepje met ballen, als hoofdgerechten friet met een snack en als nagerecht een ijsje in een leuke LOL beker die ze na afloop van het eten mocht houden.

Kindvriendelijk hotel Gorinchem

Op de menukaart staan behoorlijk wat gerechten en je hebt genoeg keuze om heerlijk te eten. Ook de inrichting van het restaurant is erg luxe en wij hebben er een gezellige avond gehad met z’n tweeën. Je kan natuurlijk in dit restaurant ook gaan eten als je niet overnacht in het hotel en verder is het mogelijk om als het lekker weer is om buiten op het terras te eten.

Kindvriendelijk restaurant Gorinchem

In de ochtend hebben we ook gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet van het hotel. Dit was ook erg goed en uitgebreid. Ze hadden hier verschillende soorten broodjes, beleg, fruit, eiergerechten, sapjes en dan vergeten we waarschijnlijk nog een hele hoop andere dingen. We hebben hier heerlijk (gezond) gegeten en gingen met een goed gevulde buik de deur uit, waardoor we pas later in de middag weer hoefden te eten. Wij vonden het ontbijt van het hotel ook zeker een aanrader.

Kindvriendelijk hotel Gorinchem

Conclusie

Wij hebben genoten van onze overnachting in Hotel Gorinchem. Het hotel ligt dichtbij het centrum van Gorinchem en je kunt de auto gratis voor de deur parkeren. De kamers zijn luxe en van alle gemakken voorzien. Daarnaast kun je in het restaurant van het hotel lekker eten zowel ’s avonds als in de ochtend, waardoor wij het hotel zeker een aanrader vonden. Kijk voor meer informatie over het hotel even op de website van Hotel Gorinchem.

Kindvriendelijk restaurant Gorinchem

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

Scroll naar boven