Hotel Eulenhof met kinderen: familiehotel in de Eifel

Tijdens de herfstvakantie brachten we een bezoek aan pretpark Eifelpark in het Eifel gebied. We wilden in de buurt van dit pretpark slapen, zodat we de volgende ochtend niet al te lang in de auto hoefden te zitten. We zochten online naar een geschikte accommodatie om met het gezin te overnachten en toen viel ons oog op hotel Eulenhof! Naar aanleiding van onze overnachting in dit hotel schrijven we deze uitgebreide blog over het hotel. 

Hotel Eulenhof met kinderen
Hotel Eulenhof met kinderen

Het hotel

En zo rijden we op zondagmiddag richting het hotel dat in het mooie Eifelgebied ligt. We schreven al eerder eens over het Eifelgebied de blog de Eifel met kinderen, waarin we alle activiteiten in de regio op een rij zetten. Het hotel ligt in het plaatsje Gransdorf en dit is een klein dorpje in het Eifelgebied. 

Het hotel ligt op een kwartiertje rijden van pretpark Eifelpark en daardoor vonden wij het een ideale ligging hebben. Daarnaast konden we de auto gratis voor de deur parkeren. Dat scheelt weer een hoop parkeerkosten in een grote stad. We hadden vooraf al in de online reviews gelezen dat de eigenaren van het hotel erg vriendelijk waren en we worden dan ook hartelijk ontvangen als we aankomen bij het hotel. 

Het hotel is behoorlijk groot en er is een ruime woonkamer (met heel veel knuffels) waar je kunt relaxen. Ook is er buiten nog een heel gedeelte waar je met je kinderen in de zomer buiten kunt gaan zitten. Ook is er een ruimte waar wat fitnesstoestellen staan. Zeker met kinderen is deze relaxte omgeving fijn, waarbij je dus ook prima naar buiten kunt met je kinderen. 

Hotel Eulenhof met kinderen
Hotel Eulenhof met kinderen

De kamer

Het hotel heeft verschillende kamers voor gezinnen en wij hebben de Deluxe Junior Suite geboekt. Deze ruime kamer van 50m2 heeft twee slaapkamers en een ruime badkamer. Wat dat betreft was die ruimte erg fijn en onze dochter vond het heerlijk dat ze haar eigen kamer had. Deze kamer is geschikt voor gezinnen met twee kinderen. 

Met name de badkamer was erg fijn met het grote bad dat in deze badkamer zat. Hier hebben we aan het einde van de dag heerlijk gebadderd met het gezin en een bad dat is voor ons altijd een groot pluspunt bij een kamer. De rest van de badkamer was ook behoorlijk ruim en dat vonden wijzelf heerlijk. 

Hotel Eulenhof met kinderen
Hotel Eulenhof met kinderen

Bij de slaapkamer van ons als ouders was ook een zithoekje waar we konden zitten en op de slaapkamer van onze dochter was ook nog een bureau. Hier heeft onze dochter nog een hele tijd zitten kleuren in haar kleurboeken. De slaapkamer van onze dochter was in een gedeelte boven en de twee ruimtes waren verbonden met elkaar met een trap. 

Daarnaast had de kamer een goedwerkende WIFI verbinding en was er ook de mogelijkheid om tv te kijken op een flatscreen tv. Wat dat betreft vonden wij onze kamer heerlijk om een nachtje te slapen. We hadden de ruimte en de kamer was van alle gemakken voorzien. 

Hotel Eulenhof met kinderen
Hotel Eulenhof met kinderen

Eten en drinken in hotel

We hebben in de ochtend gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet. Dit ontbijt was erg uitgebreid met verschillende soorten broodjes, beleg, sapjes, koffie en thee, zoetigheden en dan vergeten we nog verschillende dingen. Wat dat betreft was het voor ons een ideale start van de dag om daarna richting pretpark Eifelpark te gaan. 

Daarnaast is het mogelijk om ook wat te drinken bij het hotel. In de woonkamer staat een koelkast met allerlei drankjes en je kunt op een lijst aankruisen als je iets gepakt hebt. Bij het uitchecken kun je dan de rekening voor de drankjes betalen. Voor ons ideaal aangezien we zelf geen gekoeld drinken mee hadden genomen. 

Hotel Eulenhof met kinderen
Hotel Eulenhof met kinderen

Conclusie

Wij hebben genoten van onze overnachting in hotel Eulenhof! Het hotel ligt rustig gelegen in een dorp en ligt erg dichtbij pretpark Eifel. Daarnaast konden we de auto er gratis parkeren en hadden we een ruime kamer die van alle gemakken voorzien was. In de ochtend hebben we gebruik gemaakt van het uitgebreide ontbijtbuffet, waardoor we goed aan de dag begonnen. Wat ons betreft echt een ideaal hotel als je het pretpark Eifel gaat bezoeken. Kijk voor meer informatie over het hotel even op de website van hotel Eulenhof!

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

Scroll naar boven