Fletcher hotel amersfoort

Fletcher Hotel Amersfoort: heerlijk overnachten midden in het land

In het midden van Nederland heb je verschillende leuke musea die wij graag wilden bezoeken. Omdat terugrijden naar huis veel reistijd in beslag nam, besloten we er een weekendje van te maken met een overnachting in het Fletcher hotel in Amersfoort. Heerlijk dineren, slapen, spelen en ontbijten, zorgden voor een perfect weekendje weg met het gezin. Hieronder lees je ons verslag over onze overnachting in dit fijne hotel.

Fletcher hotel Amersfoort
Kindvriendelijk hotel Amersfoort

Het hotel

Het hotel ligt in Amersfoort en ligt op een paar minuten rijden van bekende attracties in de omgeving Amersfoort, zoals het dierenpark Amersfoort en het Nationaal Militair museum. Ideaal dus voor gezinnen zoals wij die van verder weg komen. 

Groot voordeel bij dit hotel is dat je de auto gratis kunt parkeren op de ruime parkeerplaats. Daarnaast is het fijn dat er een restaurant bij het hotel zit, waardoor je ’s avonds niet meer op pad hoeft met je kinderen om wat te gaan eten. 

Verder vinden wij het altijd mooi als een hotel aandacht heeft voor de klant. Voorbeelden hiervan zijn een klein welkomkaartje op de kamer met onze naam er op en een gesprekje met de manager in het restaurant of alles naar wens is. Dit zijn toch van die kleine dingen, waardoor je je als gast enorm welkom voelt.

In de omgeving van het hotel is van alles te beleven. Zo vonden wij op de kamer informatie over verschillende loop- en fietsroutes in de buurt. Het prachtige natuurgebied Stuivend Zand bijvoorbeeld ligt op een paar minuten rijden van het hotel. Fietsen en e-bikes zijn te huur bij het hotel. Voor een ruime lijst van alle bezienswaardigheden in de buurt van Amersfoort kijk dan eens hier op de website. Ook ligt het hotel op een klein half uurtje van Utrecht, waar we al eens een verslag over schreven

Kindvriendelijk hotel Amersfoort
Fletcher hotel Amersfoort

De kamer

Wij hadden een comfort twee persoonskamer geboekt en hier werd een bed bij geplaatst voor onze dochter. Voor ons was dit een prima optie om een nachtje door te brengen. De kamer was ongeveer 20m2 groot. Bij het hotel is het mogelijk om grotere kamers te boeken. Zo heb je ook een Junior Suite met bubbelbad die 30m2 groot is. Ook kun je een familiekamer boeken bij het hotel. Volop keuze dus voor gezinnen met kinderen.  

Fletcher hotel Amersfoort
Fletcher hotel Amersfoort

Eten en drinken in het hotel

Wij hebben in het restaurant van het hotel ’s avonds gedineerd en ’s ochtends ontbeten. Beide bevielen ons erg goed. Zo ziet het restaurant er erg sfeervol uit en hebben ze genoeg verschillende opties op de menukaart staan, zodat er voor iedereen wat wils is. Voor kinderen hebben ze een speciaal kindermenu, waarbij ze frietjes, pannenkoeken of spaghetti kunnen eten. 

Het ontbijt in de ochtend was in de vorm van een buffet en was goed verzorgd. Alles was aanwezig om de dag goed te starten. Al met al hoef je dus echt niet meer de deur uit van het hotel om lekker te eten. Je kunt zelfs eten op je kamer laten komen. 

Fletcher hotel Amersfoort
Fletcher hotel Amersfoort
Fletcher hotel Amersfoort
Fletcher hotel Amersfoort

De speelhoek

Wat wij erg leuk vonden aan het hotel was dat er beneden bij de receptie een speelhoek is voor kinderen. Hier kunnen kinderen kleuren, spelen met een treinbaan, puzzelen en nog veel meer. Onze dochter van vijf jaar heeft zich hier in de middag en de ochtend prima vermaakt. Dit soort kleine dingen zorgt ervoor dat het voor gezinnen met kinderen echt een prima optie is om dit hotel te boeken!

Fletcher hotel Amersfoort
Fletcher hotel Amersfoort

Conclusie

Wij hebben echt genoten van ons weekendje weg met het gezin en onze overnachting in dit hotel. Lekker eten, spelen, relaxen en slapen, zorgde ervoor dat we op zondag fris en fruitig konden beginnen aan onze dag. Wil je een betaalbare kamer met goede faciliteiten voor gezinnen dan is dit zeker een goede keuze. Wil je meer weten over prijzen en de faciliteiten van het hotel, klik dan hier even op de website van het hotel. Overigens zijn er tientallen hotels van Fletcher in Nederland. Reiswebsite Reisjager zette de beste Fletcher hotels in Nederland op een rij. 

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

Fletcher hotel Amersfoort
Scroll naar boven