Familiehotel Valkenburg

In deze blog Familiehotel Valkenburg gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de stad Valkenburg te overnachten. Je hebt in Valkenburg genoeg leuke hotels met een familiekamer die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Wij kijken bij het beoordelen van een hotel vaak naar de locatie van het hotel, de faciliteiten van de familiekamer en de reviews die gegeven zijn door gezinnen met kinderen. Op basis hiervan zetten we vijf kindvriendelijke hotels op een rij. Daarnaast zetten we nog wat hotels in Valkenburg met zwembad op een rij. 

1. Hotel Janssen

Het eerste hotel in deze lijst van familiehotels in Valkenburg is Hotel Janssen en dit hotel ligt midden in het centrum van Valkenburg. Vanaf het hotel loop je zo het centrum in met de winkels en de vele horecagelegenheden van de binnenstad. Dit moderne hotel biedt voor gezinnen met kinderen mooie familiekamers aan. 

Zo heeft het hotel familiekamers voor gezinnen van drie en vier personen en deze familiekamers zijn 16m2 en 25m2 groot. Je kunt kiezen uit verschillende familiekamers met verschillende soorten bedden zoals een familiekamer met gewoon eenpersoonsbedden, maar ook een familiekamer met onder andere stapelbedden. De familiekamers hebben allemaal een eigen badkamer op de kamer. 

In de ochtend serveert het hotel een a la carte ontbijt voor zijn gasten en je kan bij het hotel fietsen huren om op deze manier de omgeving van Valkenburg te ontdekken. In de gezamenlijke ruimte van het hotel staan verschillende spelletjes en ook speelgoed, waardoor je kinderen hier ook prima kunnen spelen. Je kan de auto ongeveer 100 meter van het hotel (betaald) parkeren.

Je kunt bij het hotel echt zien dat er aan kinderen wordt gedacht. Zo zijn er in de ontbijtzaal hoge stoelen voor kinderen en krijgen kinderen bij het betreden van de kamer een pakketje met kleurtjes en andere dingetjes. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Janssen even hier. 

Hotel Janssen review

Het hotel krijgt een 8,6 als algemene score uit meer dan 1840 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel met een 9,6 als algemene score en meer dan 350 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. Een enorm hoge score uit zoveel beoordelingen. 

Hierdoor heb je veel meer zekerheid dat een hotel zal bevallen, omdat er zoveel enorm positieve beoordelingen bij het hotel zijn geplaatst. Toch hebben we alle reviews van deze gezinnen met kinderen gelezen en op basis daarvan een aantal positieve en negatieve punten van het hotel op een rij gezet. 

Positieve punten Hotel Janssen: heel veel gezinnen geven ongeveer dezelfde positieve punten die in deze review van een ouder bijna allemaal aan bod komen: “Er heerst een gezellige huiselijke sfeer in het hotel wat ook met kinderen leuk is. Het hotel heeft vriendelijk personeel, we hebben heerlijk ontbeten en het hotel heeft mooie en gezellige kamers. Ook de ligging van het hotel is perfect!”

Negatieve punten Hotel Janssen: er worden weinig negatieve punten door gezinnen met kinderen meerdere keren genoemd, maar een enkel gezin geeft aan dat doordat het hotel in een oud pand is gevestigd dat je af en toe wel de vloer hoort kraken van bijvoorbeeld de bovenburen. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Janssen even hier. 

Familiehotel Valkenburg
Familiehotel Valkenburg

2. Atlas Hotel

Het tweede hotel uit deze lijst van familiehotels in Valkenburg is het Atlas Hotel en dit hotel ligt net buiten het centrum van de stad. Toch ben je in een paar minuten in het centrum van de stad, waardoor je de binnenstad prima te voet kan verkennen vanaf het hotel. Vanaf het hotel loop je ook in een paar minuten naar het treinstation, waardoor je de stad ook prima met de trein kan bezoeken als je in dit hotel overnacht met je gezin. 

Het hotel heeft familiekamers voor gezinnen van drie en vier personen en deze familiekamers in Valkenburg zijn ongeveer 30m2 groot. Ook hebben de familiekamers een badkamer met bad. Wij vinden dat altijd wel een heel fijn voordeel van een hotel, omdat wijzelf het heerlijk relaxt vinden om op de kamer aan het einde van de dag in bad te gaan. 

Het hotel heeft zowel een restaurant als een bar, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Bij de bar zit ook een lounge en een terras, waar je in de zomermaanden heerlijk buiten een drankje kan doen. Je kan de auto bij het hotel privé parkeren. 

Kijk voor meer informatie over het Atlas Hotel even hier. 

Atlas Hotel review

Het hotel krijgt een 7,7 als algemene score uit meer dan 2240 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel met een 8,8 als algemene score. Meer dan 400 gezinnen met kinderen hebben dit kindvriendelijke hotel in Valkenburg beoordeeld. 

Positieve punten Atlas Hotel: de meeste gezinnen met kinderen roemen het hotel vanwege de locatie, het vriendelijke personeel, het uitgebreide ontbijt en de heerlijke bedden op de familiekamers. 

Negatieve punten Atlas Hotel: wederom weinig negatieve punten die meerdere keren genoemd worden. Een aantal gezinnen vond de kamer wat aan de kleine kant en sommige gezinnen vond de kamer wat te warm in de warme zomermaanden. 

Kijk voor meer informatie over het Atlas Hotel even hier. 

3. Hotel 2000 Valkenburg

Ook het derde hotel in onze lijst van familiehotels in Valkenburg ligt iets buiten het centrum. Je loopt vanaf Hotel 2000 Valkenburg in ongeveer tien minuutjes naar het centrum van de stad. Dit hotel heeft ook verschillende familiekamers voor gezinnen van drie en vier personen. 

Zo maakt dit kindvriendelijke hotel in Valkenburg onderscheid tussen een standaard familiekamer en een deluxe familiekamer. Deze deluxe familiekamer is een stuk groter en bijna 60m2 groot. Ook heeft deze familiekamer een badkamer met een bad en is de kamer voor de rest van alle gemakken voorzien. 

Je kan de auto bij het hotel privé parkeren en het hotel heeft een restaurant met een eigen bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Uiteraard zijn er in het centrum van Valkenburg echt tientallen opties qua restaurants en cafés en kun je bij al deze hotels in deze lijst zo naar het centrum lopen, waardoor je echt niet verplicht in het hotel zelf hoeft te eten. 

Kijk voor meer informatie over Hotel 2000 Valkenburg even hier. 

Hotel 2000 Valkenburg review

Het hotel krijgt een 7,1 als algemene beoordeling uit maar liefst 3660 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen beoordelen dit familiehotel met een 8 als algemene score. Meer dan 1000 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel 2000 Valkenburg: veel gezinnen noemen de prijs kwaliteit verhouding van het hotel goed. Daarnaast vallen de ruime kamers, de fijne bedden en de locatie van het hotel in de smaak bij de gezinnen.

Negatieve punten Hotel 2000 Valkenburg: het hotel is niet het meest moderne hotel en een aantal gezinnen met kinderen misten een koelkastje en wat koffie en theefaciliteiten op de kamers. 

Kijk voor meer informatie over Hotel 2000 Valkenburg even hier. 

4. Hampshire Hotel – Voncken Valkenburg

Het vierde familiehotel in Valkenburg is het Hampshire Hotel Voncken Valkenburg en dit hotel ligt midden in het centrum van Valkenburg. Vanaf het hotel loop je zo het centrum van de stad in. Het hotel ligt in de buurt van de ruïnes van het kasteel van Valkenburg en sommige kamers hebben hier ook uitzicht op. 

Dit hotel heeft een junior-suite in de aanbieding die geschikt is voor gezinnen met vier personen. Deze kamer is 32m2 groot en deze familiekamer heeft een badkamer met een bad. Deze kamer heeft uitzicht op de stad en heeft verschillende faciliteiten zoals een koelkastje, airco en een WIFI verbinding. 

Het hotel beschikt over een eigen betaalde parking, waar je voor een gereduceerd bedrag je auto voor een nacht kan parkeren. 

Kijk voor meer informatie over het Hampshire Hotel – Voncken Valkenburg even hier.

Hampshire Hotel – Voncken Valkenburg review

Dit kindvriendelijke hotel in Valkenburg krijgt een 7,9 als algemene score uit meer dan 940 beoordelingen van gasten. Gezinnen met kinderen geven het hotel een 9,3 als algemene score. Meer dan 120 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hampshire Hotel Voncken Valkenburg: de positieve punten van dit hotel zijn de locatie, het personeel, het ontbijt en de familiekamers met fijne bedden. 

Negatieve punten Hampshire Hotel Voncken Valkenburg: dat de kamers gedateerd zijn wordt het meest genoemd als negatief punt. Ook de WIFI verbinding schijnt niet altijd goed te werken. Sommige gezinnen met kinderen geven ook aan dat het wat gehorig kan zijn. 

Kijk voor meer informatie over het Hampshire Hotel – Voncken Valkenburg even hier

5. Hotel La Casa

Het laatste familiehotel in Valkenburg uit onze lijst is Hotel La Casa en dit hotel ligt om de hoek bij het vorige hotel (Hampshire Hotel Voncken Valkenburg). Ook dit hotel ligt dus midden in het centrum van de stad en je kunt dus eigenlijk niet centraler zitten met het hotel als bij deze twee hotels. 

Dit hotel heeft familiekamers voor grote gezinnen. Zo hebben ze familiekamers voor gezinnen van vijf, zeven of acht personen. Deze familiekamer is 55m2 groot en naar gelang het aantal personen ook zoveel eenpersoonsbedden. Ook heeft de kamer een badkamer op de kamer. Dat is sowieso bij alle familiekamers in Valkenburg die we hier beschrijven. 

Het restaurant van het hotel serveert gerechten uit Spanje en Italië en deze Mediterraanse sfeer hangt ook in het hotel. 

Kijk voor meer informatie over Hotel La Casa even hier. 

Hotel La Casa review

Het hotel krijgt een 7,7 als algemene score uit meer dan 880 beoordelingen. Gezinnen met kinderen beoordelen het hotel met een 9,1 als algemene score. Wel hebben maar iets meer dan 100 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Hotel La Casa: verschillende gezinnen met kinderen benoemen het heerlijke eten in het restaurant als positief punt van het hotel. Daarnaast roemen ze de locatie, het personeel en het ontbijt. 

Negatieve punten Hotel La Casa: het hotel ligt in een straat met verschillende horecagelegenheden en dat kan er voor zorgen dat je last hebt van geluid van de straat. 

Kijk voor meer informatie over Hotel La Casa even hier. 

Familiehotel Valkenburg
Familiehotel Valkenburg

Hotel Valkenburg met zwembad

Het is uiteraard altijd fijn als je tijdens een stedentrip naar Valkenburg met het gezin aan het einde van de dag ook nog even kunt gaan zwemmen. Je hebt een aantal hotels in Valkenburg met zwembad, die ook familiekamers aanbieden voor gezinnen met kinderen. We zetten de drie opties qua familiehotels met zwembad in Valkenburg hieronder op een rij. 

Parkhotel Valkenburg: dit familiehotel in Valkenburg ligt iets buiten het centrum van Valkenburg en je kan de auto gratis voor de deur parkeren van het hotel. Het hotel heeft familiekamers voor gezinnen van vier personen en het hotel heeft een binnenzwembad, met verschillende ligbedjes rondom het zwembad. Ook zit er een wellness bij dit hotel. 

Het hotel krijgt een 7,7 als algemene score uit meer dan 4000 beoordelingen van gasten. Het restaurant van het hotel ligt in een oud klooster en hier kan je drie keer per dag terecht voor een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie over het Parkhotel Valkenburg even hier

TopParken – Résidence Valkenburg: bezoek je Valkenburg in de zomer en ben je op zoek naar een buitenzwembad, dan kan dit vakantiepark van TopParken een optie zijn. Bij dit vakantiepark in Valkenburg hebben ze genoeg faciliteiten voor kinderen zoals een speeltuin en ook twee buitenzwembaden. Dit vakantiepark heeft verschillende soorten chalets voor verschillende aantallen en het grootste chalet is geschikt voor een gezin van zes personen. Wil je een chalet boeken op dit vakantiepark kijk dan even hier
 
Hotel Schaepkens van St Fijt: over dit laatste hotel in Valkenburg hebben we wel even getwijfeld of we deze op de lijst zouden zetten, omdat een 6,9 als algemene score niet geweldig is. Dit hotel is wat gedateerd, maar heeft wel een binnenzwembad. Uiteraard is dit hotel een optie, maar er zijn wel betere opties dan dit hotel. Wil je meer informatie over dit hotel kijk dan even hier.  
 

Kinderhotel Valkenburg

Wij hebben in deze blog verschillende kinderhotels in Valkenburg op een rij gezet. Dit zijn de bekendste hotels in Valkenburg die ook een familiekamer aanbieden voor gezinnen van vier personen of meer. Naast deze acht hotels zijn er nog een aantal andere accommodaties waar je in Valkenburg met het gezin kunt verblijven. Kijk voor het gehele overzicht aan accommodaties in Valkenburg even hier

Kindvriendelijk hotel Valkenburg

Zoek je een kindvriendelijk hotel in Valkenburg, dan hebben we hier vijf leuke opties op een rij gezet. Daarnaast hebben we drie hotels in Valkenburg met zwembad op een rij gezet. We zetten ze hieronder nog even kort op een rij. Klik op de blauwe link voor meer informatie. 

Familiehotel Valkenburg

  1. Hotel Janssen
  2. Atlas Hotel
  3. Hotel 2000 Valkenburg
  4. Hampshire Hotel – Voncken Valkenburg
  5. Hotel La Casa

Hotel Valkenburg met zwembad

  1. Parkhotel Valkenburg
  2. TopParken – Résidence Valkenburg
  3. Hotel Schaepkens van St Fijt

Kijk voor een overzicht van alle accommodaties in Valkenburg even hier

Scroll naar boven