Familiehotel Scheveningen

In de blog Familiehotel Scheveningen gaan we de verschillende opties laten zien die je als ouders met kinderen hebt om in de badplaats Scheveningen te overnachten. Wij hebben gekeken naar de best beoordeelde hotels in Scheveningen met een familiekamer. In deze blog zetten we daarnaast ook van al deze hotels de positieve en negatieve punten op een rij op basis van de honderden reviews van gezinnen met kinderen. Daarnaast geven we ook nog wat opties voor familiehotels in Scheveningen met een zwembad. 

Familiehotel Scheveningen
Familiehotel Scheveningen

1. Boulevard Hotel Scheveningen

Het eerste familiehotel in Scheveningen is het Boulevard Hotel Scheveningen en dit hotel ligt aan het strand van Scheveningen. Het hotel ligt op een duin en heeft uitzicht over de zee van Scheveningen. Het hotel biedt verschillende familiekamers aan voor gezinnen met kinderen.

Zo hebben ze een familiekamer voor vier personen die 18m2 groot is en bestaat uit vier eenpersoonsbedden. Ook heeft deze familiekamer een badkamer met bad, wat wijzelf altijd wel erg fijn vinden als we in een hotel overnachten. Ook verhuurt dit hotel appartementen aan gezinnen met kinderen. Ook deze appartementen zijn niet super groot, maar hebben wel een slaapkamer met twee aparte bedden en een woonkamer met twee slaapbanken. 

Bij dit kindvriendelijke hotel in Scheveningen is het ook prima mogelijk om een hapje en een drankje te doen. Het hotel heeft een restaurant en een bar waar je daarvoor terecht kan. Uiteraard zit het hotel aan de boulevard van Scheveningen en heb je dus aan deze boulevard ook nog tientallen opties waar je wat kunt eten en drinken. 

Kijk voor meer informatie over het Boulevard Hotel Scheveningen even hier

Boulevard Hotel Scheveningen review

Dit familiehotel in Scheveningen krijgt een 8,6 als algemene beoordeling uit meer dan 1830 beoordelingen. We hebben gekeken naar de meer dan 640 beoordelingen die dit hotel gekregen heeft van gezinnen met kinderen en op basis van deze beoordelingen hebben we de positieve en negatieve punten van het hotel op een rijtje gezet. 

Positieve punten Boulevard Hotel Scheveningen: de ligging van het hotel en het uitzicht wordt door de meeste gezinnen met kinderen als positief punt genoemd. Daarnaast worden het ontbijt, het vriendelijke personeel en het hebben van eigen parkeerplaatsen vaak genoemd als positief punt. 

Negatieve punten Boulevard Hotel Scheveningen: er worden niet super veel negatieve punten genoemd, maar een aantal gezinnen geeft aan dat er een lift ontbrak en dat je dus veel trappen moet lopen en dat het in de warme zomermaanden warm op de kamers kan zijn. 

Kijk voor meer informatie over het Boulevard Hotel Scheveningen even hier. 

2. Ramada The Hague Scheveningen

Ook het tweede hotel in onze lijst van familiehotels in Scheveningen ligt aan de boulevard van Scheveningen. Het Ramada The Hague Scheveningen heeft verschillende soorten familiekamers die ook nog eens erg ruim zijn en waarbij gezinnen tot en met vijf personen kunnen slapen.

Zo hebben ze drie verschillende soorten familiekamers, waarbij de grootte van de kamer steeds iets groter is. De grootste familiekamer is namelijk 36m2 groot. Wat fijn is aan de kamers dat de stapelbedden voor de kinderen in een afgescheiden stuk staan van deze kamers, waardoor je niet met z’n allen in dezelfde ruimte ligt. 

Daarnaast heeft dit hotel ook een restaurant en een bar waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje, maar ook voor dit hotel geldt uiteraard dat je aan de boulevard van Scheveningen zit en je dus in de omgeving heel veel verschillende soorten horecagelegenheden hebt zitten. 

Kijk voor meer informatie over het Ramada The Hague Scheveningen even hier

Ramada The Hague Scheveningen review

Dit familiehotel in Scheveningen krijgt een 8,3 als algemene score uit meer dan 5080 beoordelingen van gasten. Meer dan 1200 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld en aan de hand van deze reviews zetten we de positieve en negatieve punten van het hotel op een rij. 

Positieve punten Ramada The Hague Scheveningen: de meeste gezinnen noemen de ruime kamers, de centrale ligging van het hotel, het vriendelijke personeel en het uitgebreide ontbijt als positieve punten van het hotel. 

Negatieve punten Ramada The Hague Scheveningen: er worden bijna geen negatieve punten meerdere keren benoemd door gezinnen met kinderen. Een aantal gezinnen geeft aan dat ze de badkamer wat aan de krappe kant vonden. 

Kijk voor meer informatie over het Ramada The Hague Scheveningen even hier. 

3. Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen

Het derde hotel in deze lijst ligt bijna naast het Ramada The Hague Scheveningen en heeft dus qua ligging dezelfde kenmerken: erg centraal en bij de boulevard van Scheveningen. Ook het Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen biedt familiekamers aan voor gezinnen van vier personen. 

Deze familiekamer is 35m2 groot en heeft een tweepersoonsbed en een slaapbank. Hier zou eventueel nog een kinderbedje op de kamer bijgeplaatst kunnen worden voor een gezin van vijf personen. De slaapbank en het bed staan wel in dezelfde kamer. Daar moet je wel rekening mee houden bij het boeken. 

Ook bij dit hotel zit een restaurant waar je drie keer per dag terecht kan voor een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen even hier

Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen review

Dit kindvriendelijke hotel in Scheveningen krijgt een 8 als algemene score uit meer dan 1800 beoordelingen. In totaal hebben meer dan 600 gezinnen met kinderen het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen: vooral de locatie van het hotel wordt bijna door alle gezinnen met kinderen genoemd als positief punt. Daarnaast worden het ontbijt, het vriendelijke personeel en de parkeergarage bij het hotel vaak genoemd. 

Negatieve punten Fletcher Hotel- Restaurant Scheveningen: ondanks dat de parkeergarage regelmatig genoemd wordt als positief punt, wordt deze ook een aantal keer als negatief punt van het hotel genoemd. De parkeerplaats zou duur zijn en te ver afliggen van het hotel. De parkeerplaatsen van het hotel zitten snel vol en dan moeten gasten ergens anders parkeren. Dus communiceer dit vooraf goed met het hotel dat je een parkeerplaats bij het hotel wil.  

Kijk voor meer informatie over het Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen even hier

4. Aquarius Hotel

Het vierde familiehotel uit deze lijst is iets goedkoper qua prijs dan de voorgaande drie hotels en ligt ook aan de boulevard van Scheveningen met het hotel. Dat het qua prijs iets lager is dan de andere hotels zie je ook wel terug in het interieur van de familiekamers. Die is iets minder luxueus dan bij de andere drie hotels. 

Uiteraard hoeft dat niet zoveel uit te maken, aangezien je toch het merendeel van de tijd in Scheveningen niet op de kamer zult zijn. De familiekamer is 30m2 groot en heeft twee losse bedden en een tweepersoonsbed. Wel zijn de twee bedden in andere ruimtes en heeft de familiekamer een badkamer met bad!

Het hotel heeft voor het hotel een prima terras, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Het hotel heeft zowel een bar als een restaurant bij het hotel. Kijk voor meer informatie over het Aquarius Hotel even hier

Aquarius Hotel review

Het hotel krijgt een 8,5 als algemene score uit meer dan 2700 beoordelingen. Qua beoordeling zie je dat het hotel dus niet onder doet voor de andere hotels en dat het hotel hoog beoordeeld wordt. Meer dan 600 gezinnen met kinderen hebben het hotel beoordeeld. 

Positieve punten Aquarius Hotel: veel kamers hebben een prachtig uitzicht en dit uitzicht wordt vaak genoemd als positief punt. Daarnaast vinden veel gezinnen de prijs-kwaliteit verhouding erg goed van het hotel. Volgens een aantal gezinnen creëren de gastheer en gastvrouw een knus gevoel bij dit kleine hotel. 

Negatieve punten Aquarius Hotel: een aantal gezinnen geeft aan dat ze de kamers wat gedateerd vonden. 

Kijk voor meer informatie over het Aquarius Hotel even hier.  

5. Hotel Andante aan Zee

Het goedkoopste hotel uit deze lijst van familiehotels in Scheveningen is het Hotel Andante aan Zee. Ook dit hotel ligt aan de boulevard van Scheveningen, waardoor alle vijf de hotels uit deze lijst een fantastische ligging hebben van het hotel. Wel heeft dit hotel met een 7 als algemene score wel veruit de laagste algemene beoordeling. 

De moderne familiekamer is 22m2 groot en heeft twee tweepersoonsbedden in de kamer staan. Het is eventueel mogelijk om hierbij nog een kinderbedje te plaatsen. Ook verhuurt het hotel studio-appartementen van 35m2 voor gezinnen van vijf personen. Ze hebben verschillende studio’s met verschillende samenstellingen qua bedden. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Andante aan Zee even hier. 

Hotel Andante aan zee review

Zoals we hierboven al aangaven krijgt dit hotel de laagste beoordeling van gasten in deze lijst. In totaal heeft het hotel 3700 beoordelingen gekregen, waardoor deze beoordeling betrouwbaar is. 

Positieve punten Hotel Andante aan Zee: de locatie van het hotel en het ontbijt worden het meest genoemd als positieve punten van het hotel. 

Negatieve punten Hotel Andante aan Zee: vooral de kamers worden als krap ervaren en ook geven een aantal gezinnen aan dat ze de kamers behoorlijk gehorig vonden. 

Kijk voor meer informatie over Hotel Andante aan Zee even hier. 

Hotel Scheveningen met zwembad

Ondanks dat je in Scheveningen aan het strand zit met het hotel, kan het toch fijn zijn dat je af en toe gewoon even kunt zwemmen in een zwembad. Zeker als het niet super warm weer is, is het toch wel lekker als je toch kunt zwemmen. De meeste familiehotels in Scheveningen hebben geen zwembad, maar er zijn twee hotels waar ze een zwembad hebben en ook een familiekamer voor gezinnen aanbieden. We bespreken ze hieronder kort.   Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen: dit is misschien wel het bekendste hotel in Scheveningen en het hotel is bijna zelf een bezienswaardigheid aan de boulevard van Scheveningen. Dit prachtige vijf sterren hotel heeft een speelhoek voor de kinderen en ook een binnenzwembad. Dit zwembad met bedjes heeft uitzicht op zee en heeft ook een spa gedeelte met een sauna en een stoombad. Dit kindvriendelijk hotel is van alle gemakken voorzien en erg luxe. Kijk voor meer informatie over dit hotel met zwembad in Scheveningen even hierCarlton Beach: wij hebben al in verschillende Carlton Hotels geslapen en dat is eigenlijk altijd wel erg goed. Ook het Carlton Beach hotel heeft een binnenzwembad en ook een wellness gedeelte. Ook hier kun je dus met de kinderen lekker zwemmen als het buiten bijvoorbeeld wat minder weer is. Kijk voor meer informatie over het Carlton Beach hotel even hier.  
Familiehotel Scheveningen
Familiehotel Scheveningen

Kinderhotel Scheveningen

Wij hebben in dit overzicht de leukste kinderhotels van Scheveningen op een rij gezet. Je hebt nog wel een aantal opties, maar deze opties worden vaak door particulieren aangeboden of worden een stuk minder goed beoordeeld. Zit er in de lijst die we hierboven genoemd hebben geen enkel hotel bij die aan jullie wensen voldoet, dan kun je hier de volledige lijst met hotels in Scheveningen vinden. 

Kindvriendelijk hotel Scheveningen

We hebben hierboven verschillende kindvriendelijke hotels op een rij gezet in Scheveningen. We zetten hieronder nog alle opties even overzichtelijk op een rij. Klik op de blauwe link voor meer informatie over het hotel. 

Kindvriendelijk hotel Scheveningen:

  1. Boulevard Hotel Scheveningen
  2. Ramada The Hague Scheveningen
  3. Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen
  4. Aquarius Hotel
  5. Hotel Andante aan Zee

Hotel Scheveningen met zwembad:

  1. Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen
  2. Carlton Beach

Kijk voor een overzicht van alle kindvriendelijke hotels in Scheveningen even hier

Scroll naar boven