City Hotel Winschoten met kinderen

City Hotel Winschoten met kinderen: een review!

Toen we de provincie Groningen met onze dochter bezochten, gingen we op zoek naar leuke activiteiten voor kinderen in de provincie. We hebben hier inmiddels ook de blog provincie Groningen met kinderen over geschreven.  In de buurt van Winschoten zitten twee leuke speeltuinen die het bezoeken waard zijn als je de provincie Groningen bezoekt. Doordat we graag in de buurt van Winschoten wilde overnachten, kwamen we online het City Hotel Winschoten tegen. Op basis van onze overnachting in dit hotel schrijven we deze review!

Het hotel

Winschoten ligt in het oosten van Groningen op iets meer dan een half uur rijden van de stad Groningen. Als je in Winschoten naar een hotel zoekt, dan is er maar een hotel dat ook kamers aanbiedt voor gezinnen met kinderen: het City Hotel Winschoten. Dit hotel ligt tegenover het station van Winschoten en is dus ook goed bereikbaar met de trein. Wij kwamen met de auto en we kunnen de auto onder het hotel gratis parkeren. Vanaf de parkeerplaats sta je in enkele seconden bij de receptie. 

We worden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse van het hotel, die ons naar de kamer brengt. De eigenaresse vertelt ons dat het hotel pas net open is en dat ze nog druk bezig zijn om alle kamers en alle ruimtes in het hotel in orde te maken. We zouden eigenlijk over een jaar terug moeten komen als alles helemaal verbouwd is om te zien hoe het dan geworden is, vertelt de eigenaresse. 

Tegenover het hotel staan grote witte letters van de plaats waar we zijn: Winschoten. Sophie vindt het leuk om een kijkje te gaan nemen en wij moeten zeggen dat we het ook altijd leuk vinden als een stad dit ergens heeft. Het is altijd leuk om even een foto te maken en kinderen zien gelijk een klimtoestel in de letters!

City Hotel Winschoten met kinderen
City Hotel Winschoten met kinderen

De kamer

Wij hadden een 3-persoons kamer geboekt, waarbij er drie losse bedden in de kamer stonden. Twee van de bedden konden in principe nog tegen elkaar worden geplaatst, maar omdat we vrij laat in het hotel waren en ook erg moe waren hebben wij dit niet gedaan. Wat wij een groot pluspunt van de kamer vonden is dat er een bad in de kamer zat. De dames van het gezin zijn dol op badderen, dus hebben die hier uiteraard gebruik van gemaakt!

Verder heeft de kamer een smart tv, koelkast en een waterkoker. Ook is er een goede WIFI verbinding in de kamer wat wij ook altijd wel belangrijk vinden. De kamer is ook vrij ruim, dus je koffers kun je makkelijk kwijt in de kamer. 

City Hotel Winschoten met kinderen
City Hotel Winschoten met kinderen

Eten en drinken in hotel

Het hotel biedt overnachtingen aan met ontbijt. Het is (nog) niet mogelijk om bij het hotel te lunchen of te dineren. Wel is het maar een paar minuten lopen van het hotel naar het centrum van Winschoten, waar je uiteraard wel genoeg eettentjes hebt om tussen de middag en in de avond wat te eten. Uiteraard zijn er ook genoeg supermarkten in de buurt. Wij hebben in de avond wat broodjes met verschillende kaasjes gehaald bij de supermarkt en dit op de kamer opgegeten.

In de ochtend is het mogelijk om in de eetzaal beneden te eten. Het ontbijt is lekker en er is voldoende keuze om met een goed gevulde maag het hotel te verlaten. Ook voor kinderen hebben ze bij het ontbijt genoeg keuze!

City Hotel Winschoten met kinderen
City Hotel Winschoten met kinderen

Conclusie

Ben je op zoek naar een hotel in het oosten van Groningen dan is het City Hotel Winschoten een prima keuze. Het hotel is nog druk bezig om alles op orde te krijgen, dus we zijn benieuwd hoe het hotel er bijvoorbeeld over een jaar uitziet! De plannen van de eigenaars zijn in ieder geval groots en zijn ook zeker op gezinnen gericht! Voor meer informatie over het hotel, de kamers en de prijzen kijk even hier op de website van het hotel

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

City Hotel Winschoten met kinderen
City Hotel Winschoten met kinderen
Scroll naar boven