Panama met kinderen

Panama is een prachtige bestemming voor gezinnen. Hier zijn enkele hoogtepunten en tips voor een reis naar Panama met kinderen:

Panama City
Panama City: Begin en eindig je vakantie waarschijnlijk in Panama City. Deze moderne stad heeft ook een historisch centrum genaamd Casco Viejo, waar je kunt verblijven in sfeervolle boutique hotels en de best bewaarde koloniale architectuur van Panama kunt bewonderen.

San Blas-eilanden
San Blas Eilanden: Deze eilandengroep in het noorden van Panama is een paradijs voor gezinnen. Prachtige stranden, helderblauw water en een unieke cultuur van de Kuna-indianen maken dit een onvergetelijke ervaring.

Bocas del Toro
Bocas del Toro: Een archipel met tropische eilanden, ideaal om te snorkelen, zwemmen en relaxen. Je kunt hier ook dolfijnen spotten!

Boquete: Een bergdorpje omgeven door weelderige natuur. Perfect voor wandelingen, vogels kijken en koffietours.

El Valle: Een ontspannen bestemming met warmwaterbronnen en een vlindertuin. Leuk voor kinderen!

Santa Catalina
Santa Catalina: Voor duikliefhebbers is dit de plek om te zijn. Hier kun je zelfs walvishaaien tegenkomen tijdens het duiken.

Praktische tips voor Panama: Combineer Panama eventueel met Costa Rica of reis vanuit Panama naar Colombia. Overweeg ook een binnenlandse vlucht om efficiënt te reizen.

Kortom, Panama biedt een geweldige mix van natuur, cultuur en avontuur voor het hele gezin!

Scroll naar boven