Flevoland met kinderen

Flevoland, de jongste provincie van Nederland, is een verrassend leuke bestemming voor een gezinsvakantie of daguitje. Deze provincie, ontstaan uit de drooglegging van de Zuiderzee, biedt een unieke mix van natuur, avontuur en educatieve activiteiten die perfect zijn voor gezinnen met kinderen.

In het hart van Flevoland ligt Walibi Holland, een pretpark dat een geweldige ervaring biedt voor zowel jongere kinderen als tieners. Met een verscheidenheid aan attracties van zachte carrousels tot opwindende achtbanen, is er voor elk wat wils. Walibi Holland is niet alleen een plek voor spanning en sensatie, maar ook een plek waar gezinnen samen kunnen genieten van het plezier en de opwinding.

Voor de avontuurlijke gezinnen is Klimpark Fun Forest in Almere een must-visit. Dit kindvriendelijke klimbos biedt uitdagende parcours voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, waardoor het een ideale plek is voor kinderen om hun grenzen te verleggen terwijl ze plezier hebben in de natuur. Almere zelf is ook een fascinerende stad om te verkennen, met tal van kindvriendelijke activiteiten en hotels die ervoor zorgen dat je verblijf comfortabel en aangenaam is.

Lelystad, de snelst groeiende stad van de provincie, heeft een breed scala aan activiteiten voor kinderen. Van de historische schepen bij Batavialand tot het Natuurpark Lelystad, er zijn genoeg opties voor educatieve en leuke uitjes. Deze activiteiten bieden een perfecte combinatie van leren en spelen, ideaal voor nieuwsgierige jonge geesten.

Of je nu op zoek bent naar een weekend vol avontuur of een dagje uit, Flevoland biedt een diversiteit aan activiteiten die elk gezin zal bekoren. Van spannende attractieparken tot rustige natuuruitjes, Flevoland heeft het allemaal.

Scroll naar boven