Drenthe met kinderen

Ontdek Drenthe met kinderen, een provincie die zowel avontuur als ontspanning biedt voor het hele gezin. Drenthe is de thuisbasis van enkele van de meest opwindende en kindvriendelijke bestemmingen in Nederland, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar zowel educatie als plezier.

Een van de topattracties in Drenthe is Wildlands Emmen. Deze moderne dierentuin neemt je mee op een wereldreis door verschillende habitats, waar je niet alleen een verscheidenheid aan dieren kunt zien, maar ook interactieve ervaringen kunt beleven. Wildlands Emmen is meer dan alleen een dierentuin; het is een avontuurlijke ontdekkingstocht die kinderen en volwassenen zal fascineren.

Voor de kleintjes is Plopsa Indoor Coevorden een absolute aanrader. Dit indoor themapark, gelegen nabij Coevorden, biedt een scala aan attracties, shows en speelgebieden, perfect voor een dag vol plezier, ongeacht het weer. Naast de bekende Plopsa-figuren, zijn er tal van activiteiten om de energie van kinderen kwijt te raken.

Emmen zelf is een gezinsvriendelijke stad die veel meer te bieden heeft dan alleen Wildlands. Er zijn diverse activiteiten die perfect zijn voor een dagje uit met het gezin. Van parken en speeltuinen tot culturele attracties, Emmen biedt genoeg om een dag of weekend vol plezier en ontdekkingen te vullen.

Op deze pagina nemen we je mee langs de beste activiteiten en bezienswaardigheden in Drenthe voor gezinnen. Ontdek samen met ons hoe je in Drenthe met je kinderen een tijd vol plezier en avontuur kunt beleven!

Scroll naar boven