Frankrijk met kinderen

Frankrijk, het land van de croissants, wijn en indrukwekkende cultuur. Maar wist je dat Frankrijk ook een geweldige bestemming is voor gezinnen met kinderen? Of je nu houdt van de sfeervolle steden, pittoreske dorpjes, zonnige stranden of groene natuurparken, Frankrijk heeft het allemaal.

Neem bijvoorbeeld de Dordogne. Hier ontdek je met je gezin 15 geweldige activiteiten midden in de natuur. Of trek naar Avignon, een historische stad in Zuid-Frankrijk waar je in een dag of twee wordt meegenomen op een culturele reis. Maar dat is nog maar het begin! Normandië biedt prachtige landschappen en spannende activiteiten voor jong en oud. In steden als Nantes, Bordeaux en Nancy ontdek je tal van activiteiten en bezienswaardigheden die kids zeker kunnen waarderen.

Voor de echte avonturiers is er Parc Asterix, dichtbij Parijs, waar stripfiguren tot leven komen in spannende attracties. En wie aan Frankrijk denkt, kan natuurlijk niet om Parijs heen. De lichtstad is niet alleen romantisch, maar ook ontzettend kindvriendelijk. Bezoek Disneyland, bewonder de uitzichten vanaf de Eiffeltoren of struin door de vele parken die de stad rijk is.

Of je nu naar het zuiden trekt naar de zonnige kustplaatsen zoals Cannes, Monaco en Nice, of het binnenland verkent met steden als Toulouse, Dijon en Lyon, Frankrijk biedt een schat aan ervaringen voor gezinnen.

Dus, zet je baret op, pak je stokbrood en ga op avontuur in dit diverse en prachtige land!

Scroll naar boven