Filipijnen met kinderen

De Filipijnen, een archipel van duizenden eilanden, biedt een schitterend decor voor avontuurlijke gezinnen. Met haar kristalheldere wateren, indrukwekkende kalksteenformaties en weelderige groene jungles, is het een droombestemming voor zowel ouders als kinderen. In deze blog verkennen we twee van de meest gezinsvriendelijke bestemmingen in de Filipijnen: El Nido en Coron.

El Nido, gelegen op het eiland Palawan, is een paradijs voor gezinnen die op zoek zijn naar een mix van ontspanning en avontuur. Van het verkennen van geheime lagunes tot snorkelen tussen kleurrijke koraalriffen, El Nido biedt eindeloze mogelijkheden voor gezinnen om samen nieuwe herinneringen te creëren. We duiken in de vele activiteiten die je hier met kinderen kunt ondernemen, waarbij we tips geven over kindvriendelijke stranden, excursies en eetgelegenheden.

Coron, ook gelegen in Palawan, staat bekend om zijn adembenemende onderwaterwereld en is een droom voor jonge avonturiers. Met activiteiten zoals eilandhoppen, snorkelen en zelfs scheepswrakken verkennen, is Coron een bestemming die zowel educatief als spannend is. In deze blog delen we de beste kindvriendelijke ervaringen in Coron, van rustige stranddagen tot educatieve uitstapjes die de jonge geest prikkelen.

Of je nu een gezin bent dat op zoek is naar avontuur of ontspanning, de Filipijnen met kinderen ontdekken is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Laten we samen op ontdekkingstocht gaan in de Filipijnen!

Scroll naar boven