B&B De Langenlee met kinderen

Tijdens één van onze stedentrips naar de stad Zwolle verbleven we bij B&B de Langenlee in Zwolle. We hebben inmiddels ook een blog geschreven over wat je allemaal kunt doen in Zwolle met het gezin (Zwolle met kinderen). Normaliter boeken we eigenlijk alleen hotels, maar door de goede recensies en de foto’s die we online tegenkwamen van het B&B besloten we toch weer eens een bed and breakfast te boeken. Naar aanleiding van onze overnachting in B&B de Langenlee met onze dochter schrijven we deze review.

De Langenlee met kinderen
De Langenlee met kinderen

Het B&B

Vanuit de binnenstad van Zwolle is het iets meer dan tien minuten rijden met de auto naar het B&B toe. Het B&B ligt in het noorden van de stad in een groene omgeving. Je waant je hier echt op het platteland met al die boerderijen en velden in de omgeving. Ook de B&B is gelegen in een boerderij. Groot voordeel van het B&B is dat je de auto gratis voor de deur van het B&B kunt parkeren. Je hebt dus geen gedoe met parkeergarages of moeilijk parkeren. 

We worden vriendelijk ontvangen door de eigenaresse als we de auto hebben geparkeerd. Het appartement ligt op de eerste verdieping en heeft vanuit buiten een ingang naar boven. Als we boven zijn worden we getrakteerd op een lokale lekkernij. Dat is nog eens een gastvrije binnenkomst! 

Sophie heeft buiten al het speeltuintje gezien in de tuin waar we gebruik van mogen maken en wil dus zo snel mogelijk naar buiten. Je hebt hier een trampoline, schommel en een glijbaan in dit speeltuintje. Zeker aan het einde van de dag vonden we het fijn dat Sophie nog even buiten kon spelen. Bij dit speeltuintje kun je ver uitkijken over de velden die rondom de boerderij liggen. Je waant je echt op het platteland!

De Langenlee met kinderen
De Langenlee met kinderen

Het appartement

Het appartement dat we hadden was erg ruim. We hadden beide kamers van het B&B, waardoor zowel wij als Sophie een eigen kamer hadden. De beide kamers kwamen uit in de woonkamer/ keuken. Beide kamers hadden een badkamer, wat natuurlijk erg fijn is en waardoor je in de ochtend natuurlijk met meerdere gezinsleden tegelijk kunt douchen. Ook hebben beide kamers een televisie. 

Ook is het mogelijk om iets van eten klaar te maken in de keuken, maar ook kun je hier een kop koffie of thee maken. Doordat we beide kamers hadden was de kamer erg ruim en hadden we meer dan voldoende ruimte voor ons gezin van drie personen. In de woonkamer staat een tafel waar je gezellig een spelletje kunt spelen met je kinderen. 

Wij hebben heerlijk geslapen in deze stille omgeving. Waar je in de stad nog weleens last hebt van de geluiden van andere gasten of van buiten, was het hier heerlijk rustig toen wij er waren. Verder is er een goede WIFI verbinding in de kamers, wat wij ook altijd wel belangrijk vinden. 

De Langenlee met kinderen
De Langenlee met kinderen
De Langenlee met kinderen
De Langenlee met kinderen

Eten en drinken in het B&B

Zoals we al eerder gemeld hadden is het mogelijk om iets van eten klaar te maken in het keukentje wat bij het appartement zit. In de koelkast van de keuken staan verschillende drankjes die je kunt pakken en waarbij de gasten zelf geld kunnen achterlaten voor de drankjes die ze gepakt hebben.

In de ochtend hebben we gebruik gemaakt van het heerlijke ontbijt. De eigenaresse, kwam met verschillende verse broodjes en een deel van het ontbijt kon je zelf pakken in de ontbijtkamer. Vers fruit, een eitje, meerdere soorten broodbeleg waren allemaal aanwezig in het B&B. Zo verlieten we het B&B met een goedgevulde maag.

In de zomer is het ook mogelijk om het ontbijt buiten op het terras te nuttigen.  

De Langenlee met kinderen
De Langenlee met kinderen

Conclusie

Wij hebben erg genoten van onze verblijf in B&B de Langenlee in Zwolle. Het ligt dicht bij de binnenstad van Zwolle, maar je hebt tijdens je verblijf wel de rustige groene omgeving die met kinderen erg fijn is. De kamers zijn ruim en het ontbijt is heerlijk. Daarnaast zijn we enorm gastvrij ontvangen.

Voor onze dochter was het fijn dat ze de ruimte had en dat ze aan het einde van de dag nog even buiten kon spelen. Ook binnen was er genoeg ruimte om een spelletje te spelen aan de tafel in de woonkamer. Wij vinden het B&B daarom zeker een aanrader, wanneer je de omgeving van Zwolle bezoekt met het gezin. Voor meer informatie over de kamers, kijk even op de website van het B&B

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

De Langenlee met kinderen
De Langenlee met kinderen
Scroll naar boven