Attractiepark Drievliet review

Attractiepark Drievliet review: alle informatie op een rij!

In deze attractiepark Drievliet review, geven we onze bevindingen naar aanleiding van de verschillende bezoeken die we aan dit familiepark in Den Haag hebben gedaan. Het Drievliet pretpark hebben wij ook opgenomen in onze blog Den Haag met kinderen, waarin we alle kinderactiviteiten van de stad op een rij hebben gezet. Verder geven we nog wat algemene informatie over Drievliet Den Haag zoals informatie over tickets, kortingen en de bereikbaarheid van het park. 

Attractiepark Drievliet review
Attractiepark Drievliet review

Bereikbaarheid Drievliet

De bereikbaarheid van attractiepark Drievliet is goed! Wij hebben dit familiepark in Den Haag altijd bezocht met de auto en je kan de auto prima parkeren op de betaalde parkeerplaats van het pretpark. Je betaalt zoals bij de meeste pretparken een vast bedrag per dag en vanaf de parkeerplaats loop je in een paar minuten naar de ingang van het pretpark. 

Met het openbaar vervoer is het ook mogelijk om het park te bezoeken. Vanaf het treinstation Den Haag Holland Spoor neem je tram nummer 15 en dan kun je bij Laan van ‘s-Gravenmade bijna voor het pretpark uitstappen. Vanaf Den Haag centraal neem je eerst tram nummer 9 en stap je vervolgens over op tram nummer 15 bij Leeghwaterplein/Holland Spoor.

Pretpark Drievliet
Pretpark Drievliet

Drievliet tickets

Je kunt online makkelijk Drievliet tickets kopen. Op de website van Drievliet zijn deze gewoon te koop. Je kunt ook bij de kassa van het park tickets kopen voor het pretpark, maar dan betaal je een paar euro meer. Kinderen die kleiner zijn dan een meter, mogen gratis naar binnen. Uiteraard kunnen ze wel in een stuk minder attracties dan kinderen die groter zijn dan een meter. 

Houdt er wel rekening mee dat pretpark Drievliet in Den Haag niet het gehele jaar open is en dat dit alleen in de zomermaanden en de vakanties is. Kijk dus wel even vooraf op de website van Drievliet of het park open is als je het park wil bezoeken. 

Pretpark Drievliet
Drievliet Den Haag

Drievliet korting

Je kunt online bijna altijd wel een kortingscode vinden voor familiepark Drievliet in Den Haag. Er zijn verschillende websites die verschillende kortingen aanbiedingen. Ook zijn er regelmatig acties bij websites als vakantieveilingen, waar je op tickets van het park kunt bieden en waarbij je vaak een flinke korting kunt krijgen. 

Ook leden van de ANWB krijgen regelmatig korting voor de entree van het park. Kijk dus vooraf online goed of je ergens iets van korting kunt krijgen voor pretpark Drievliet, aangezien je dat een hoop geld kan schelen. Zeker als je met meerdere personen het park bezoekt. 

Drievliet korting
Drievliet korting

Drievliet pretpark

Pretpark Drievliet in Den Haag kun je prima een hele dag bezoeken. Meestal zijn we er wanneer het park opengaat, omdat het dan nog een stuk rustiger is in het park dan later op de dag. Hierdoor kun je in de ochtend al behoorlijk wat attracties doen met de kinderen en kun je later op de middag als het drukker wordt rustiger aan doen en bijvoorbeeld tijd spenderen in de speeltuin. 

Het park richt zich vooral op kinderen tot een jaar of tien/ elf, ondanks er wel een aantal spectaculaire attracties zijn. Voor pubers is het park misschien al snel wat aan de saaie kant. Veel van de attracties die je in Drievliet hebt zijn attracties die je op de kermis ook wel ziet. In totaal heb je vijf spectaculaire attracties waar je ook bij sommige van deze attracties een lengterestrictie hebt van 1,30 of 1,40 meter. Deze attracties hebben wij niet bezocht, omdat onze dochter deze lengte nog niet haalde toen we het pretpark in Den Haag bezochten. 

Daarnaast heb je nog meer dan twintig attracties die voor jongere kinderen bedoeld zijn. Je kunt hier denken aan een carrousel,  de bekende boomstammetjes, een reuzenrad, een spookslot, een zweefmolen, superglijbanen en veel elektronische attracties die over een baan gaan en waar kinderen op bijvoorbeeld een kip kunnen zitten. 

Ook is er genoeg te spelen in pretpark Drievliet in Den Haag. Ze hebben op meerdere plekken in het park speeltoestellen staan. Hierdoor kun je ook prima je kinderen laten spelen op verschillende plekken en zelf een drankje doen. Op warme dagen is het dan ook nog mogelijk om gebruik te maken van het spraypark. Wij hebben het park nooit bezocht toen het super warm weer was, maar zie je dat de temperaturen hoog zijn als je het park wil bezoeken, neem dan iets van zwemkleding mee voor de kinderen. 

Kortom er is genoeg vermaak om je ruimschoots een hele dag te vermaken. Daarnaast heb je ook nog twee verschillende shows en een 5d bioscoop film. Wij hebben ons daarom echt een gehele dag super goed vermaakt en zijn zelfs nog een keertje teruggekomen met onze dochter toen ze weer iets ouder was. 

Drievliet korting
Drievliet korting

Eten en drinken in Drievliet

Dit familiepark in Den Haag heeft twee verschillende restaurants waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Bij restaurant Mei is het mogelijk om een broodje, een salade en nog wat andere gerechten te eten en bij restaurant het Paviljoen kun je onder andere frietjes en pannenkoeken eten. Het is overigens ook toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen als je het park bezoekt. Je mag dit eten alleen niet nuttigen in de twee restaurants. 

Drievliet review
Drievliet review

Waar overnachten in Den Haag met kinderen

Den Haag is een super leuke stad om met kinderen naar toe te gaan. Je hebt hier genoeg kinderactiviteiten om je een heel weekend te vermaken. Zelf sliepen wij hier al in verschillende hotels als we de stad bezochten. Doordat we nu ervaring hebben met verschillende hotels in de stad hebben we een blog voor ouders geschreven met de meest kindvriendelijke hotels in Den Haag. Kijk dus voor meer informatie en vergelijk even in onze blog kindvriendelijk hotel Den Haag

Novotel Den Haag City Centre met kinderen
Novotel Den Haag City Centre met kinderen

Attractiepark Drievliet review: conclusie

In deze review hebben we onze ervaringen over het Drievliet pretpark uiteengezet en wat dat betreft vinden wij het een heel leuk park voor gezinnen met jonge kinderen. Wij waren er aan het begin van de dag en verlieten dit familiepark in Den Haag pas tegen het einde van de middag toen het park ging sluiten. Wat dat betreft is pretpark Drievliet leuk om te bezoeken als je bijvoorbeeld een stedentrip naar Den Haag maakt met kinderen. Kijk voor meer informatie over tickets, de attracties en de restaurants even op de website van attractiepark Drievliet

Scroll naar boven