Achat Hotel Karlsruhe City met kinderen

Achat Hotel Karlsruhe City met kinderen: review!

Karlsruhe is een leuke kindvriendelijke stad die zeker het bezoeken waard is. Er is genoeg te doen voor gezinnen met kinderen en wij schreven er al eens de blog Karlsruhe met kinderen over, waarin we alle activiteiten die je in de stad met kinderen kunt doen op een rij hebben gezet. Daarnaast is de stad een mooie uitvalbasis om verschillende pretparken te bezoeken zoals Europapark, Holiday Park en Tripsdrill. Toen wij een rondje maakten langs deze verschillende pretparken sliepen wij in het Achat Hotel Karlsruhe City en naar aanleiding van deze overnachting schrijven we deze review! 

Het hotel

Nadat we de hele dag hebben rondgelopen in pretpark Holiday Park, rijden we aan het einde van de middag naar het Achat Hotel Karlsruhe City. Dit hotel ligt midden in het centrum en we kunnen de auto parkeren in de parkeergarage van het hotel. Hierdoor staan we binnen een minuut of twee met onze koffers in de lobby van het hotel. Erg fijn dat we niet hoeven te zoeken naar een parkeerplek en dat we dus erg snel het hotel bereiken.

Wat ons als eerste erg aansprak toen we het hotel uitkozen om te slapen is dat het centraal ligt, waardoor je makkelijk het centrum van de stad in kunt lopen. Wij hebben ’s avonds heerlijk gedineerd in een restaurant in het centrum van de stad en dat was vanaf het hotel een kleine wandeling er naar toe. De ligging van het hotel is daarom ideaal en een prima startpunt om bijvoorbeeld je stedentrip in Karslruhe te starten. 

Toen we net bezig waren met inchecken kwam er een grote bus voor rijden van de Duitse voetbalbond en kwamen er de spelers van jong Duitsland uit de bus. Deze spelers verbleven voor maar liefst tien nachten in het hotel. Tegenover het hotel ligt een winkelcentrum, waar je ook de nodige dingen kunt halen als je nog bijvoorbeeld wat te eten of te drinken wil halen. 

Achat Hotel Karlsruhe City met kinderen
Achat Hotel Karlsruhe City met kinderen

De kamer

Het hotel heeft verschillende kamers, waaronder ook familiekamers die ze aanbieden. Wijzelf hadden een tweepersoonskamer geboekt met een extra bed. Hierdoor hadden we drie bedden die naast elkaar stonden. Daarnaast was er een bureautje op de kamer waar onze dochter nog een hele tijd heeft zitten kleuren. 

Ook hadden we een badkamer op de kamer en was de kamer van verschillende gemakken voorzien zoals een airco, een kluisje, een flatscreen tv en een goedwerkende WIFI verbinding. Kortom alles was aanwezig om een prima nachtje te slapen na een hele dag in het pretpark geweest te zijn. 

Achat Hotel Karlsruhe City met kinderen
Achat Hotel Karlsruhe City met kinderen

Eten en drinken in hotel

Het is mogelijk om in het hotel lekker te eten en te drinken. Je kunt ’s avonds dineren in het restaurant en je kunt ook een lekker drankje drinken in de bar. Zelf hebben wij hier geen gebruik van gemaakt en hebben wij in de stad gegeten. Beide zijn heel goed mogelijk vanwege de centrale ligging van het hotel.

In de ochtend hebben we wel gebruik gemaakt van het uitgebreide ontbijtbuffet. Verschillende soorten broodjes, broodbeleg, sapjes, zoetigheden, warme eiergerechten, yoghurt met granen en dan vergeten we nog een hele hoop dingen. Wat dat betreft hebben we heerlijk gegeten en verlieten we met een goed gevulde buik het hotel. 

Achat Hotel Karlsruhe City met kinderen
Achat Hotel Karlsruhe City met kinderen

Conclusie

Wij hebben een prima nacht gehad in het Achat Hotel Karlsruhe City. We konden na een hele dag in een pretpark geweest te zijn, de auto parkeren bij het hotel en binnen een paar minuten liepen we door het centrum van Karlsruhe. De kamers zijn prima en van alle gemakken voorzien. Daarnaast serveert het hotel in de ochtend een lekker uitgebreid ontbijt. Kijk voor meer informatie over de verschillende kamers, de prijzen van de kamers en de horeca even op de website van het Achat Hotel Karlsruhe City

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met het betreffende hotel.

Scroll naar boven